Signerad bli såldes för 40.000 dollar!

Någon betalade 40.000 för Hyundai som Justin har signerat. Någon la ett sista minuten bud på eBay-auktionen och körde iväg med bilen som Justin signerat på två ställen.
Köparen var inte kändis utan en privarperson :)

grattis Timberlake!


Brad gifter sig!

brad_pitt_och_angelina_jolie_m.jpg

Efter 7 år tillsammans verkar Brad Pitt och Angelina Jolie äntligen vara redo för äktenskap. Det är mycket press på att de borde gifta sig, men allt kommer inte bara ifrån media. Deras sex barn har tjatat länge på sin pappa om ett frieri. "Vi blir mycket pressade av barnen," säger Brad. "Det betyder någon för dem." Barnen bad honom att "ge mamma en ring" till vilket Brad svarade: "Okej, jag ska! Jag ska."

Så snart blir det stort bröllop, frågan är vart?

Katy Perry och Russel Brand har skiljt sig, men vem är detta?



Katy syntes för första gången i offentlighetens ljus efter skilsmässan med Russel Brand som värd på fredagens GiveLove-välgörenhetsevent i Las Vegas. Hon höll sig märkbart nära smyckesdesignern och värd-kollegan Markus Molinari. De såg verkligen ut att trivas i varandras sällskap! De kramades och höll varandras händer hela kvällen...

Men innan ni drar slutsatsen att det är någonting på gång mellan dessa två måste vi tillägga att Markus var noga med att klargöra för pressen på eventet att de inte var mer än vänner och berättade för People att Katy var snäll nog att ställa upp på hans GiveLove-event eftersom att "det är vad vänner är till för". Men ärligt talat, de ser verkligen ut att trivas i varandras sällskap, tycker ni inte det? Vänskap eller kärlek, det spelar egentligen ingen roll i sammanhanget, det är bara hjärtvärmande att se Katy så lycklig efter omständigheterna.



Arg svensk beliber!



RSS 2.0