Bra på att kyssas?


Justin hade något hemligt pågång med Demi Lovato, enligt Life & Style.
En källa nära dem sa att Demi tyckte att Justin var väldigt "mogen för sin ålder" och hon var ganska "chockad" för att han var en utmärkt kyssare... Hm.. Tolka det som ni vill ;)



Taylor Momssen...

Taylor  Momsen slutar aldrig att överaska(Bra elr dåligt?) Den här gången har hon ialla fall lyckats pricka in halloween x)
Jag tycker det var gräsligt!
xoxo¨

Namn på bebisarna!

Vad tycker ni om namnen, jag tycker de var gulliga ;)
xoxo

Halloween

Heidi & Spencer
Paris Hilton med ex-pojkvännen
Cristina A och sonen Max
Lindsay Lohan
LL
Vilken tycker ni var bäst? Alltså jag bara ÄLSKAR Spiderma (och Justin Bieber;) ) men jag hatar spencer!
Som ni kanske ser är Lindsay Lohan ett stort fan av halloween :D
xoxo

JUSTIN PÅ LAKERS MATCH MED JADEN

PÅ de två sista bilderna ser Justin mer än nöjd ut. Först dreglar han över en cheerleader sen  flirtar han med någon lyckoost i publiken ;)
xoxo

Taylor visar sina muskler

Här visar och berättar Taylor om sina muskler ! Han säger Oh Snap sen <3
xoxo 

Tayor säger Happy Birthday till Popstar

Taylor Lautner kommer in 3.28 ! Han är den gulligast i hela videon, jag fick gåshud när han skrattade i slutet ! <3
xoxo  

Taylor vs Tyler

Han är teen wolf kan sjunga och spela gitarr. Yahoo säger att han är nästa Taylor Lautner ! Jag säger NEJ, det är han inte! Visst han är lite söt men jämför han med Taylor !
Nya teamen : Team Taylor och Team Tyler ! <3  :)
xoxxo

Taylors vaxdocka

Taylor Swift var på Madame Tussauds vaxmuseum i New York igår för att visa sin alldeles egen vaxdocka. Taylor och dockan bar samma skimrande silverklänning och när det händer är det oftast svårt att skilja den riktiga stjärnan åt från vaxdockan, men i Taylors fall var det uppenbart, hennes docka är definitivt inte den bästa vi sett! 
xoxo

Anna Anka har fått Bieber Fever :D

När Justin nyligen hade en konsert i Los Angeles kom ingen mindre än Anna Anka dit för att kolla på showen! Synd att det inte kommit fram tidigare, det hade varit SJUKT kul att se lite Bieber Fever i Svenska Hollywoodfruar!



xoxo

Har Miley tatuerat sig ?!

Det ser ut som Miley Cyrus har skaffat sig en tatuering. Hon var ute med vänner på ett ställe i Loz Feliz igårkväll och alla tittade på hennes arm. Det kan ju va en tillfällig eller är den permanent.
xoxo

Halloween i Hollywood

Vissa kändisar tar halloween på allvar och klär ut sig ! Roligt :) Här har ni några av dem
Heidi Seal
Anne Hathaway
Jason Biggs
Christina Aguilera              Jordan Bratman
xoxox

Mileys päron skiljer sig

Kan detta vara förklaringen till Mileys extrema bad girl image på sistone månntro? Hennes föräldrar, Billy Ray Cyrus och Tish Cyrus har precis offentliggjort att de tagit ut skilsmässa! Paret har varit gifta i 17 år och har 5 barn tillsammans, men kunde ändå inte få det att fungera. Miley måste vara så upprörd! Hon säger ju alltid hur stolt hon är över att sina föräldrar är så starka och tajta med varandra.
xoxo

Bieber sminkit omslag

Justin Biebers persikolena hud och fluffiga frilla har fått tjejer världen över att tråna. Men nu hånas popstjärnan för att vara lite väl tillfixad på nya omslagsfotot av den brasilianska tidning.

Den 16-åriga popstjärnan har till synes fått en hel del hjälp på traven med att förstärka sina drag och sminköserna har framför allt satsat på Justins ögon.

Redigerarna på tidningen hävdar dock bestämt att ingen retuschering har förekommit och att bilderna visar sångaren precis som han är.

xoxoxo

Någon gillar visst att skratta? :D

Hahaha så gulligt ^.^
xoxo

Grattis!

Den råder Bieber Feber är över hela världen och det är inte annorlunda i AsienJustin Bieber var ju i Japan i början av oktober för att ha en konsert i Tokyo. När han var där fick stjärnan en utmärkelser för rekordförsäljning i Japan och Filippinerna.

Justin Bieber sålde guld i Japan för sin CD "My World" som albumet nådde milstolpen 500 000 exemplar sålda i landet.

Grattis Justinheart
xoxo

Här har ni trailern till NEVER SAY NEVER

Älskar i början när han säger " My name is Justin this is how i drum!"
xoxo

Selena om Justin Bieber

Selena Gomez var med i Ellen Degeneres Show.
Ellen: Hur går det med pojvännen Justin Bieber?
Selena: Haha, nej vi är inte tillsammans !
Ellen: Varför inte?! Ni är så söta tillsammans!
Selena: NEJ, han är så liten !
Ellen: Ja, för att du använder högklackade skor !
Selena: Mmm
Ellen: Vad tycker du om honom då?
Selena: Han är en snäll kille som jag helst är vän med, men han är fortfarande liten !

haha xoxo  :D

Vanessa sotis

Alla vet ju att Zac Efron har många fans som kladdar på honom. Men hans flickvän Vanessa Hudgens har inte sagt förän nu att hon blir lite sotis när hans fans kladdar på honom.
- Zac gör mig alltid glad. Han vet exakt hur man ska göra för att få mig att skratta! säger hon i en interjuv.
xoxo

Dålig förebild?


Visste du att Usher
var otrogen mot sin dåvarande flickvän Rozonda "Chilli" Thomas med flera fans. Han fick senare så dåligt samvete att han skrev albumet "Confessions" som var inspirerat av hans riskabla kärleksäventyr.
Kanske är inte Usher en sån bra mentor "förebild" för Justin...
Eftersom att Justin redan fått smeknamnet "player" eftersom han halft flörtar med alla sina fans!
xoxo

Många skor!

Om du tycker att du har mycket skor där hemma, då ska du bara se Justin Biebers skogarderob (bilden ovan) Justin säger själv att han inte riktigt vet hur många skor han har...
Jag själv skulle väl gissa på typ 200 elr ngt ;)
En annan kändis med mycket skor är Vanessa Hudgens.
-Jag har så mycket skor så att jag har blivit tvungen att att bygga ett extra rum i mitt hus för att få plats med allt!
Vissa sskor har jag aldrig andvänt, de ger jag till min lillasyster Stelle, då blir hon glad.
ja vill oxå ha en syrra som har typ 1 000 000 olika par skor som hon kan ge till mig^.^
xoxo

Lika som bär?

Är det bara jag eller är Zac Efron och Jared Leto riktigt lika? (förutom att Zac är snyggare^.^)
xoxo

Gaga Sjuk?

Något måste vara fel! Vi såg Lady Gaga lämna sitt hotell i London för att hoppa på sin turnébuss som tar henne till Dublin, Irland igår kväll och hon var inte sitt vanliga jag! Det fanns inte underbar outfit, ingen hatt eller något galet alls på hennes kropp! Hennes hår var glänsande, långt och blont, hon bar perfekta röda läppar och en svart bomberjacka i läder. En perfekt hopsatt outfit, men väldigt tråkig för att vara henne! Vi trodde att Gaga aldrig tog en paus när det kommer till utstyrslar?! Vi hoppas att inget är på tok!
xoxo

Veckans tvättbräda...! ;)

Veckans tvättbräda gåååår tiiiilll:

Snyggingen Channing Tatum :D
 


Världsrekord... nästan

Nu inser vi varför Kanye West har spenderat så mycket tid med Victoria's Secret-modellen Selita Ebanks på sistone, de har spelat in en musikvideo tillsammans! Kortfilmen som heter Runway hade egentligen som mål att bli världens längsta musikvideo genom att slå Michael Jacksons 39 minuter långa video, men Kanye träffades av en blixt av ödmjukhet och bestämde sig för att låta Michael behålla sin titel, så istället nöjer han sig nu med en respektabel andraplats på 34,5 min.
orkade ni se hela? jag gav upp :D
xoxo

The City är över

The City-stjärnan Whitney Port gästade Ryan Seacrests radiostation igår för att ge sorgliga nyheter! Hennes hit show The City har officiellt lagts ner av MTV! Whitney säger att som det ser ut nu kommer det inte att komma en till säsong av The City ens på en annan kanal! Det betyder att all action i New York och fabulösa outfits från Whitney och hennes kollegor Olivia Palermo och Roxy Olin nu är över!
xoxo

Din nya b-vän?<3

Behöver du någon att prata med, någon du kan berättade din allra hemligaste hemligheter för? Då kanske Papper Pattinson är "mannen" för dig. Se bara till att hålla honom inomhus när det regnar.
Du kan ladda ner din egen pappers Pattinson HÄR
xoxo

pengar till välgörenhet = Super!

Det är väl antagligen inte bara jag som har märkt att Justin har klippt sig, men om ni tittar på bilen ovan lägger ni märke till att Justin ser ut att vara lika gammal som de andra. Hon har växt till säg orentligt! :D
Bow-Wow är lixom 22 och Justin är 16 men det är inte stor skilnad mellan dem!
I helgen var det  Variety's Power of Youth galan! Det är en gala där tonårs kändisar bli nominerade och vinner pris för deras engagemang i olika välgörenheter. Justin Bieber blev tex vald för hans engagemang i Pencils of Promise.
Några heta kändisar där var bla Justin Bieber, Bow-Wow och David Henrie.
xoxo

Katy Perry & Russell Brand = SANT <3

xoxo

3D brillor 8)

Igår twittrwde Justin den här bilden. Det är 3D glasögonen som man kommer få när man går och ser hans film som har premiär 14 feb (alla hjärtansdag <3)
xoxo

Grattis Celine!

I förrgår fick Celine Dion och hennes fruktansvärt fula make Rene-Charles tvillingar! Två söner som verkar må bra. Grattis Celine!
Den lyckliga maken

"Jag har inga problem med att spelastrippa!"


David UNICEF ambassadör

David Beckham är inte bara fotbollsproffs han är också UNICEF ambassadör. David har precis varit i Sierra Leone och han hyllades var han än gick och hade gott om fans bland invånarna. Syftet med resan var att skapa internationell uppmärksamhet kring hur barn i tredje världen lever. Vi kan inte blunda för att tiotusentals barn dör varje dag i utvecklingsländerna av orsaker som oftast går att förhindra. David besökte flera lokal projekt där man utbildade kring hygien och andra metoder för att motverka sjukdomar. I Freetown träffade fotbollsstjärnan barn som var smittade med HIV /Aids och han passade även på att spela fotboll. Vilken jätte bra grej att göra!
xoxo

Perry vs Hilton

Paris Hilton gjorde sig häromdagen redo för Halloween då hon tillsammans med pojkvännen Cy Waits inhandlade utklädningsutstyrsel i en affär i West Hollywood.

Arvtagerskan var dagen till ära iklädd en uppseendeväckande topp med stora gula smileys på axlarna och hade matchat med svarta tajts, keps och svarta pumps.

Redan i februari 2009 syntes dock Katy Perry i den udda toppen under en konsert i Manchester under sin Englandturné. Sångerskan hade istället valt en prickig kjol och rosa lackskor.

Vem tycker du passade bäst i den uppseendeväckande tröjan?

xoxox


Kolla va söt!

Det här var precis innan Justin blev känd på riktigt. Se bara hur liten han är, han har typ dubbelt så långt ansikte nu :D
xoxo

Justin på kinesisk nyhetskanal!

Sweet xD

Skräpmat!

Miley Cyrus älskar verkligen sin milkshake!
Bästisarna Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale beställer på donken tsm ;)
xoxo

Bröllopsdag :D

Idag gifter sig Russell Brand och Katy Perry i Jaipur i Indien och igår så tog Russell med sig alla gäster på en tiger safari i Ranthambhore! Det annars så lyckade eventet överskuggades dock av det faktum att en av Russells vakter enligt uppgift stal en paparazzifotografs bilnycklar och slog sedan sönder hans kamera och hans glasögon! Det här är andra gången Russell blivit involverad i en misshandel (första gången var på flygplatsen LAX tidigare i höst) och vi får hoppas att han håller sig på mattan resten av bröllopet!
xoxo

Volleyboll-lag...

Det här var Justin Biebers volleyboll-lag i sexan :)
Hittar du snyggingen? <3
xoxo

Kameran

Är det bara jag eller ser Maria Montazamis man,  Kamran Montazami har VÄLDIGT tjocka kinder! Jag vet inte vad hans er ut som???
xoxo

Lindsay tillbaka på rehab

Det var ju inte så chokerande att Lindsay Lohan skickas tillbaka till rehab igen. Hon måste stanna där till senast 3 januari nästa år.
Domaren sa så här :
- Du är missbrukare, jag hoppas att du förstår det. Jag vill inte se ännu ett "train wreck", var domarens hårda ord till Lindsay som svarade genom att nicka instämmande.

Sorry!

Ledsen för dålig uppdatering i dag men det finns tyvärr andra sakar som måste göras ''/
Nu är jag i alla fall superduper trött precis som en viss Justin va idag när han landade i Los Angeles ;)
xoxo

Beyonce inte garavid!

Hejsan allihopa :D I dag har det gått ryckten på många sidor att Beyonce är gravid!
-Det är inte sant, sa B's mamma för några dagar sen i Ellen DeGeneres talkshow.
Däremot har faktiskt Beyonce sag till median att hon och pojkvännen planara barn ;)
Så vi får väll se om det kommer en liten mini Beyonce snart... ;)
xoxo

Sjunger om ex...

För Taylor Swift har det blivit en vana att skriva låtar om sina "ex" sist sjöng hon om Joe Jonas den här gången är det John Mayer. De två sammarbetade med Jonhs låt "Half of my heart".
En del av texten från taylers nya låt går så här- Kära John/Jag ser allt klart nu när du är borta/Tyckte du inte att jag var för ung?/För att bli behandlad illa/Tjejen i klänningen/Grät hela vägen hem/Jag borde vetat bättre”.

”Det var fel/ Tycker du inte att 19 är för ungt?/ För att bli bedragen/ Av dina mörka, sjuka spel/ När jag älskade dig så… Min mamma anklagade mig för att ha tappat förståndet/ Men jag svor på att jag var okej… Du kommer att lägga till mitt namn på din långa lista över förrädare som inte förstår/ Och jag kommer att se tillbaka och ångra att jag ignorerade vad de sa/ ”Spring så fort du kan”.

xoxo




Anti mobbning!

xoxo

Kanye har BLING BLING

Kanye West har tagit det här med bling bling till en helt ny nivå. När rapparen gästade Ellen DeGeneres talkshow tidigare i veckan så visade han upp sin skinande nya tandrad.

Inom hiphop är det inte helt ovanligt med så kallade ”grills”, det vill säga en slags guld- eller silversmyckad yta på tänderna, men Kanye är inte typen som gör något halvdant och förklarade för Ellen att han gick hela vägen och bytte ut sina riktiga gaddar mot diamanter.

— Det är verkligen mina riktiga tänder. Jag bytte ut min nedre tandrad, avslöjade han.

— Du har slitit ut tänderna och satte in det där istället? undrade en förbryllad Ellen och fick ett snabbt svar av den 33-årige hitmakaren:

— Jag tyckte bara att diamanter skulle vara coolare. Det finns vissa saker som rockstjärnor bör ha

SKRIVET AV: KANDISNYTT.MSN.SE
xoxo

Kristen erbjuden jobb

Kristen Stewart spelar en strippare i filmen Welcome to the Rileys!
Men när hon var på en strippklubb med ressigören så blev hon direkt erbjuden ett jobb. Hon tackade nej till det.
- Jag håller mig till att dansa för pengar i filmer, säger hon.
xoxox

Grattis!


Alicia Keys
, 29och Swiss Beatz, 32 har blivit förälrar för första gången. I torsdags födde Alicia sonen Egypt Daoud Dean!

Stora grattis kramar från oss :D
xoxo

UTE PÅ DJUPT VATTEN VANESSA?

Senast Vanessa Hudgen var på Hawaii plaskade hon i vågorna med pojkvännen Zac Efron. Den här gången var hon där med John Hutcherson, 18 som hon spelar mot i uppföljaren i ”Journey To The Centre Of The Earth”. De ser ju inte precis ut som om de har tråkigt... Borde Zacii se upp? </3
xoxo

Hörde vi rätt?


xoxo

INSPELNING AV DEN FÖRSTA BREAKING DAWN FILMEN HAR BÖRJAT!

xoxo

Körkorts nisse ;)

Justin har berättat hur han grät som ett barn efter att ha misslyckat sin uppkörnings teori. Han vägrade att komma in i sin mammas bil efter att ha misslyckats med provet - han föredrar att gå hem i regnet och tjura på egen hand.

Super-säkera Justin hade tänkt att springa igenom testet och sedan förtjäna ett körkorts tillstånd. Det skulle göra att han skulle kunna sätta sig bakom ratten på sin 16 årspresent- en Range Rover som han fått av sin mentor, Usher.

Men Justin misslyckades med att göra testet och blev dryg medan hans mamma försökte få hem honom.

Justin sa: "Det fanns inget som kunde få mig att sitta i passagerarsätet, jag grät som en tio-åring. Hon ringde mig när jag gick runt hörnet av parkeringen och ställde sig på gatan. Det kändes som att varje bil som körde förbi knäckte mig".

Justin har faktiskt klarat uppkörningen nu :p <3
kolla bara hur "proffsig" han låter när hans bästa kompis Christian Beadles får prova att köra Justins bil! Christian verkar lite nervös men det skulle jag oxå vara om jag körde en sån dyr bil...
xoxo

Toaletter<3


Justin Bieber
och Kim Kardashian är på samma våglängd - bokstavligen! Den 16-åriga popstjärnan har varit i Japan på hans My World 2,0 turnén för de senaste veckorna. När han var ombord på ett plan på väg hem  14 oktober tweeted han sin kärlek till uppvärmda porslin toaletter x)
xoxo

Zac Efron: "Mitt huvud är enormt!"

Tycker du att Zacciboii har stort huvud? Det tycker inre jag! ;)
xoxo

Kärlek ^^

Justin Bieber möter sin pappa på flygplatsen i Ottawa i Canada efter Justins dagar i Japan och Hawaii :D
xoxo

Funkar tandkräm på finnar?

Det finns många huskurer och tips på hur man själv kan råda bot på finnar. Vissa hävdar t.ex. att tandkräm fungerar. Men nej, tandkräm är inte att rekommendera!
Myten att tandkräm fungerar mot finnar uppstod när Cindy Crawford berättade att hon använder tandkräm för att snabbt ta bort en finne inför en modeshow Men det är inget råd att följa eftersom tandkrämen kan irritera huden. Den kommer förmodligen att torka ut huden, men att ta bort finnar klarar den inte. Så använd istället ett täckstift och foundation som är speciellt avsett för att dölja oren hud.

Bästa och Sämsta pojkvänner

Robert Pattinson vs John Mayer

Varför Rob är en bra Pojkvän:

  • Utanför kameran, är Rob privatperson som håller en låg profil och delar lite om hans privatliv och håller läpparna zippade när frågan om flickvän Kristen Stewart.
  • När Rob och Kristen är fläckig ut offentligt tillsammans han gör sitt bästa för att skydda Kristen från paparazzi.
  • Han är blyg inte vara tillgiven med henne runt sina vänner. Han är bekväm med att vara engagerade och tycker om människor att veta att han är hennes pojkvän.

Varför John är en dålig Pojkvän:

  • Han talar om olämpliga saker till pressen , som hans besatthet av porr. "När jag titta på porr, om det inte är tillräckligt varm, jag ska göra upp backstories i mitt sinne. Min största dröm är att skriva pornografi. "
  • Han stänger aldrig upp om hans privatliv eller nedläggningen av sina relationer. OmJessica Simpson sa han, "Den flickan är som crack kokain för mig. Sexuellt det var galet.Det är allt jag säger. Det var som napalm, sexuell napalm. "
  • Han är oförmögen att kompromissa när det gäller att göra sin partner lycklig i relationen.Detta ledde till slutet för honom och Jennifer Aniston. "Hon såg mitt engagemang i teknik som uppvakta distraktion.



Taylor Lautner V. Justin Bieber

Varför Taylor är en bra Pojkvän:

  • Han gillar att behandla sina flickvänner till speciella saker. "Man måste kunna ta din tjej ut på en promenad och köpa hennes smycken, sade han.
  • Han kan vara vän med tidigare flickvänner. Ex-flickvän Taylor Swift berättar att hon inte har någonting bu varma hälsningar till honom. "Han är en av mina bästa vänner, säger hon."Han är underbar, och vi kommer alltid att vara nära. Jag är så tacksam för det. "
  • Han har aldrig dålig mun till pressen och alltid har ett leende på läpparna.

Varför Justin är en dålig Pojkvän:

  • Trots att han var fångad hångla med Jasmine Villegas i baksätet på en bil, kommer han inte erkänna att dejta henne.
  • Hans schema är så hektiskt att han inte kan ge 100% till en relation.
  • Han är känd för flirta med så många av sina fans har han fått ett rykte om att vara en player.

AV HOLLYWOODLIFE.COM
vad tycker ni, håller ni med?

Rihanna = Mjukis ?

 

Lackar och läder, nitar, kortkort och skyhöga klackar. Rihannas image har tidigare varit tuff och vågad, men nu menar sångerskan att hon vill gå vidare från den hårda imagen hon tidigare haft.

Sångerskan, som poserade på en hel del råa omslag till singlarna från skivan ”Rated R”, säger att hennes kommande album istället visar hennes mjukare sidor och innehåller gladare toner.

— Det är som att avsluta det här kapitlet, och nu är vi i ett annat stadium, säger hon i en intervju.

— Hela den där grejen med axelvaddar och den arkitekturiska looken är så kantig och tuff. Jag har kommit ur den fasen. Nu gillar jag blommiga mönster, säger hon.

Rihanna berättar även at hon älskar den nya frisyren:

— Rödhåriga har roligast! Just nu älskar jag mitt hår, men jag blir snabbt uttråkad så jag förändrar det nog snart igen.

— Men förmodligen så klipper jag mig eller ändrar frisyren, troligtvis inte färgen eftersom man måste vara väldigt försiktig om man färgar håret så här ofta.

Av MIMMI LEXANDER/STARLOUNGE



JUSTIN BIEBER-NEVER SAY NEVER

JB's 3D film kommer heta Justin Bieber-Never Say Never!

Det uttrycket har vi ALDRIG hör för elr? ;) <3

Galet värre!


Grattis Usher!

Igår den 14/10 fyllde Usher år! Grattis kramar från oss till dig :D <3
xoxo

Justin gay? Neej!

Visste ni att det är 10.000 som har gått med i en grupp på facebook att de tycker Justin Bieber är gay! Vad vill alla som inte gilla Justin (hur man nu inte kan göra det?) med att göra den här gruppen? Gillar man inte honom kan man lägga energi på annat! :@
xoxo

Japan!

Justin befinner sig just nu i Japan :) Han ser lite lagom road ut x) älskar hans avslappnade klädstil :D
xoxo

Familjen Kardashian hett temprament

Kim Kardashian var på ett ställe i New York och en manlig beundrare gick fram  och frågade om dem kunde ta en bild. Kim sa såklart ja, men hans flickvän såg rött och hällde en drink över Kim. Hon tog inte illa upp men systerns pojkvän blev rasande och vakterna fick hålla tillbaks honom.
xoxo

Vill vara singel?

Det är chill för mig, skulle inte vilja ha honom som pojkvän...
xoxo

Lite bilder från Justins semester i Hawaii :D

xoxo

Justin Bieber vs Taylor Lautner!

Enligt källor så är Justin Bieber under en ny undersökning utsedd att var sexigare än Taylor Lautner!
Det kan jag inte hålla med om!
Taylor är sexigare än Bieber (pågrund av hans mage!), men Justin är 1000000000 gånger snyggare! <3
Vad tycker du? :D
xoxo

I butik nu!

Nu kan du köpa Posh24 på papper! I den här tidningen har vi samlat det bästa från sajten och lagt till unikt material som bara finns i tidningen! Vår filosofi är "Det senaste på nätet, det bästa i tidningen!"

Tidningen finns att köpa här: ICA, Coop, Pressbyrån, Hemköp, Willys, OKQ8 Statoil, Preem, Arlanda.
-posh24.se
xoxo

OJ ;)

Jag upptäckte nyss att vi inte har lagt upp U SMILE videon vi har bara länkat den! Här har ni den i allafall :D <3
psstt han är så sjukt snygg i denhär videon... <3
xoxo

NAGELLACK!

Han har redan sjungit och dansade sin väg till toppen av musikvärlden, men nu håller han på med inget annat än.... SKÖNHET! Tro det eller ej, är svaret ett stort JA! 

Vi fick just veta att han slog sig ihop med nagelvårds företagaren Nicole av OPI för att skapa en One less Lonely Girl Collection, som kommer att lanseras exklusivt på Walmart i december. (Början i februari 2011, det ska också säljas på Target, Sears och ULTA butiker :)

Justin kanske inte är en kille som använder nagellack men hans debut låtar gör sig bra som nagellacksnamn!
-TeenVogue
xoxo


200 000 kr!


Kenza Zouiten är inte rädd för att prata pengar. Under gårdagen postade bloggerskan ett svar på tal till alla dem som inte tror att hon blir rik på sin verksamhet i ett inlägg döpt ”Suck on this”.

Häromdagen kom uppgifter från företaget Tailsweep om att vissa storbloggare tjänar upp till 200 000 kronor i månaden på annonser. Enligt Kenza ska sedan ”ekonomer och andra livserfarna män” ha ifrågasatt summan och hävdat att det inte alls rör sig om så stora pengar. ”Det är lögner helt enkelt att man tjänar stora pengar på att blogga. Trams-siffror”, ska en av dem ha sagt.

— Välkommen till 2010! Det finns stora summor att hämta på internet. Så istället för att sitta och kommentera bittra kommentarer och klanka ner på oss ”småtjejer” så kan ni börja marknadsföra era företag på internet som många andra och dra in pengar ni med!, hälsar Kenza i bloggen.

I slutet av inlägget har Kenza bifogat en bild på sin senaste fakturering där summan 213 927 kronor är understruken.

— Här kan ni se hur mycket jag fakturerade Tailsweep för september månad för endast annonser på min blogg. Trams-siffror va?

- MSN.se

xoxo


låga krav?

Lada Gagas märkliga kravlista avslöjad

Lady Gaga har gjort sin egen tolkning av "att leva på luft och kärlek”, och satsar istället på luft och honung. Två av sångerskans backstagekrav innan hon ska upp på scen är nämligen en syrgasbehållare och fri tillgång på honung, rapporterar Hollywood Life.

Självklart behöver dock GaGa även mat och hon har klara krav på vad som ska serveras. Vid en närmre titt på menyn visar det sig att sångerskan inte enbart använder kött till att klä sig i.

I dokumentet som är skickat till de konsertarenor där GaGa ska uppträda går att läsa att middagen ska serveras senast klockan fem varje kväll, och att avvika från denna regel innebär ett kontraktsbrott. Sångerskan kräver dessutom olika typer av mat varje dag:

Måndag: Grillat
Tisdag: Asiatiskt
Onsdag: Mexikanskt
Torsdag: Amerikanskt
Fredag: Kött
Lördag: Pasta
Söndag: Kalkon med tillbehör

GaGa kräver även att all försäljning av isbitar förbjuds senare än en halvtimme innan showen startar. De anställda på arenorna måste dessutom bära ”acceptabla, igenkännbara uniformer” och ”vanliga t-shirts, smoking eller kostymer” är inte tillåtna.

xoxo


Big Bieber!



Du kanske tror att du vet vem Justin Bieber är, men du vet inte om denna Justin Bieber. 

Möt 35-årige Justin Bieber från Jacksonville, Florida, en man som inte längre kan sova på nätterna på grund av non-stop samtal från Bieber fans. Han bytte telefonnummer och la den i sin hustrus namn, men det sattes ändå upp på en fan webbsida. Nu får han ännu mer samtal - ibland 50 meddelanden på två timmar. Vanligtvis stänger han av sin telefon. 

Big Bieber säger att han också får mellan två och tio brev från fans om dagen. 

Ännu värre, Big Bieber blev avstängd från Facebook för att ha anklagats för att använda ett falskt namn. "Jag antar att deras politik är att banna första, ställa aldrig frågor".

Han försökte att kontakta Facebook för att få tillbaka sin Facebook profil, men det är svårt. Bieber hade haft ett konto i sex månader, då utan varning eller e-post konto raderades hans konto.

Tycker väldigt synd om Big Bieber..
xoxo

AJ D:

Kelly Osbourne ska ta bort AllA sina tatueringar! Ja, Kelly kan ju se fram emot en smärtsam behandling D:
xoxo

Fortfarande singel...

I Jennifer Anistons senaste film "Pappa på burk" spelar hon en kvinna som är singel och bestämt sig för att skaffa en spermadonator då hon inte hittat "Mr. Right" än. Jennifer berättade i en intervju att hon drogs till denna roll då hon kan identifiera sig med sin karaktär.

Som alla vet har Jennifer inte hittat "Mr Right" än och är nu 41 år gammal, singel och har inga barn. Hon säger dock att hon hellre är en glad singeltjej än i ett förhållande som inte funkar. Vi håller med Jennifer, att vara singel kan vara mycket roligare än att sitta fast i ett trist förhållande...
posh24.se
xoxo

KÄRLEK <3

xoxo

Miley och Liam återförenade

Ingen missade väl att turturduvorna Miley Cyrus och Liam Hemsworth gjort slut, men när Liam kom hem från en lång resa var Miley den första han träffade!  De gjorde slut för att han tyckte att hon klädde sig för slampigt.
Det första paret gjorde när de träffades var att sitta och prata i Liams bil. Ja, sen intygar väl bilderna från bilen att de DEFINITIVT är ett par igen!
Miley har lovat att skippa slamplooken och hittills verkar det ju gå bra!



xoxo

Selena Gomez vill klippa av Justin Bieber håret!

Justin får se upp så att Selena inte klipper av han hår! ;)
xoxo

Rob <3 Kristen

RPattz var nyligen varit på en midddagsdejt med Kristen. En källa säger att dem tittade och skrattade under hela middagen. Efter så struntade dem att paparazzifotograffen strömmade omkring dem! På Soho House sågs kyssas och hålla handen :)  xoxox

Börjar skolan i Budapest!


Bra dansare!

Justin la nyss opp den här på sin facebook! Ja, man kan inte säga att han dansar dåligt i alla fall!:)
xoxo

Söt kärlekspar <3

xoxo

Kräver mycket eller?!

Att vara på turne är jobbigt för Justin, han känner sig ensam och längtar hem :( men för att göra det så bra och trivsamt som möjkligt ''kräver'' Bieber att allt det här ska finnas i hans rum:

-Ett stor rum
-En soffa
-Två fällbara bord
-Åtta fällbara stolar
-Ett paket med Vitamin vatten
-12 flaskor mineralvatten
-Olika örtter
- En frukttallrik
-En tallrik grönsaker
-Ett stort paket med Swedish Fish (USA) eller Big footsoil ( i Kanada)
-Två burkar honung
-Fyra färska citroner
-En påse chips
-En skål med blandade nötter
-En T-shirt, storlek XS
-10 rena vita handdukar
-Antibakteriell tvål

Han kräver ganska mycket faktiskt, med det är inte att jämföra med Madonna. Hon kräver att man ska byta toa-sits varje dag! ( det kontroleras!)

xoxo


Närmre bild på...

paparazzi killen som blev överkörd av Paris Hiltons pojkvän... det ser inte så farligt ut men det gjorde nog jävligt ont :\
xoxo

Gagas perfym?!

Det har precis offentliggjorts att Lady Gaga kommer släppa sin egna parfym nästa år tillsammans med det berömda parfymhuset Coty. Gaga är ju Gaga, så vi är ganska säkra på att den inte kommer vara ännu en medelmåttig, sötluktande kändisparfym. Vad tror ni kommer inspirera Gaga? Fräscht kött kanske? Usch! Förhoppningsvis inte! Hur som helst kommer den garanterat att vara intressant, föreställ er bara flaskdesignen! Jag slår vad om att allt tillhörande parfymen kommer att vara väldigt speciellt. (Källa: Wenn)
xoxo

hahahahaha :D

någon rolig människa har tagit de två snyggaste på jorden och satt ihop dem så blev det så här xD <3
Vad tycker ni, vem är snyggast eller är bilden på dom "båda" snyggast? :D
xoxo

Lite bilder från när Justin var i Afrika.

Lite basket skadar aldrig... och kolla hans muskler <3
jag har ingen aning om vems barn det är, men men ;)
Justin på safari...
flygplatsen :)
han verkar ha haft en trevlig resa i allafall :D
xoxo

Ingen uppdatering :(

Hej alla underbara där ute! <3 Det blir ingen uppdatering nu i helgen för vi ska på cup i Norköping med fotbollslaget så alla vi som bloggar ska men. Vi uppdaterar på sön kväll vi lovar!

Veckans SÄMST kläda kändis!

Är ni som jag också lite irriterade på Taylor Momsens mörkögda prostituerade look vid det här laget? Det är så chockerande för en tonåring att bära sådana utmanande och öppna kläder... det är faktiskt lite patetiskt och jag hoppas att hon byter till en tuff och cool stil riktigt snart!
Jag stör mig oxå oerhört mycket på hennes sminkning, hon ser ju typ ut som en panda! Visst är pandor söta men den sminkningen, skaffa dig en stylist Taylor!
xoxo

Miley skaffar ny look?

Har ni lagt märke till att Miley Cyrus sett lite annorlunda ut på sistone? Hon har lagt  hårförlängningen på hyllan och förenklat sin look. Jag tror nog att det är en del av hennes "Miley är vuxen nu"-fas och jag tror nog att hon har haft lite hjälp med att sätta ihop sin nya look! Hon har nog äntligen anställt en stylist, eller så håller hon kanske helt enkelt på att växa in i sin egna stil?
Vad tycker du?
xoxo

Gaga nya outfit - från kött till hår

Nu har Lady Gaga har tagit ett nytt steg i modevärlden, host host! Hon har nu på sig en dräkt av hår. Förut hade hon en dräkt av kött. Älskar hur hon tänker ibland! Och att hon ens vågar :D
xoxxo

Justin Bieber - nya Ken...? ;)

Har ni hört att Justin Bieber ska göras till barbiedocka? Självklart har ni det! Personligen tycker jag inte att dockan är lik alls - och jag är inte en sån som leker med dockor men mjao jag vet nåt att önska sig i julklapp! En perfekt sak för min JB-hylla!

Nu kan du klä av Justin Bieber!
xoxo

U SMILE!

Nu är Justin nya musik video ute! Jag var den 340 som så den, det är faktiskt ganska coolt eftersom att om typ 12 timmar kommer det var typ 1 miljon visningar ;)
Aja man kan inte blädra in videon men klicka HÄÄR så kommer ni till U SMILE videon :D
pss! Bli inte avundsjuka på tjejen i videon, Justin skrev på sin twitter att hon representerade oss, hans fans! Alla vi har lixom samma villkor :D <3
xoxo

RSS 2.0