GOTT NYTT ÅR! <3





Så nu finns det egentligen bara en sak att säga...
GOTT NYTT ÅR! :D <3 Hoppas du får ett underbart år och hoppas att du fortsätter läsa vår blogg!

Många mysterier väntar inför det kommande året...:
Kommer Lindsay äntligen lyckas komma ut ur rehab?
Kommer Justin skaffa någon flickvän, eller hur är det egentligen mellan hon och Selena..?
Kommer Demi få kontroll på sitt liv?
Kommer Taylor Lautner spela in någon ny, tröjlös film?

Allt det där får vi förmodligen reda på snart.. och vi kommer vara först med att berätta för er!

xoxo



Kristen berättar

"Ingen av oss i twilight-sagan är perfekt. Alla är fullständligt galna och det är därför vi passar bra tillsammans. De ursäktar sig inte för sin konstighet och alla accepterar varandra för den de är."

Kristen berättade också vilken hennes favoritscen var i Eclipse, tältscenen.
"Att spela in den scenen kändes bra eftersom Bella alltid ville att Jacob och Edward skulle kunna förstå varandra,"berättade hon. "Det är roligt att det just hände när Bella sover emellan dem."

mest populära skådespelare

Taylor kom på fjärde plats <3
Vilka filmer har Joe Jonas varit med i?!
1. Zac Efron

2. Robert Pattinson

3. Joe Jonas

4. Taylor Lautner

5. Logan Lerman

6. Liam Hemsworth

7. Sterling Knight

8. David Henrie

9. Gregg Sulkin

10. Alex Pettyfer

Lindsay vill ha en nykterhetscoach

Lindsay Lohans pappa har gått ut till pressen om att Lindsay vill ha en nykterhetscoach. Men inte vilken som helst utan den före detta presidentrådgivaren! Iris Martin kommer att vara det efter hon kommit ut från rehab.
Det känns som om hon kommer att klara det här för det märks att hon verkligen vill ut därifrån.

Justin och Selena delar hotellrum...?




Ooh la la! Det verkar som om tonårsstjärnorna Selena Gomez och Justin Bieber gör mycket mer tillsammans än att bara ta oskyldiga promenader i parken! Enligt insiders på ett lyxhotell i Miami, så bodde de nyligen på hotellet tillsammans, och en natt så råkade de till och med låsa ut sig av misstag efter att de beställt roomservice! När personalen kom upp med maten så väntade de ute i hallen tillsammans utanför Justins rum. Aw, vad gulligt! Källan avslöjade även att Justin checkade in sig själv under namnet "Chandler Bing" vilket om ni är fans av Vänner, säkert vet var karaktären som Matthew Perry spelade i TV-serien. Vi har sagt det förut och vi säger det igen - det är definitivt något på gång mellan de här två!
-Posh24



Wow, det var faktiskt lite oväntat men är det bara jag som känner att det är nåt lurt med det här..?

xoxo

rikaste stjärnorna under 18

10.  På plats nummer 10 finner vi Miranda Cosgrove, känd från sin alldeles egna hitshow iCarly på Nickelodeon. Hon tjänar cirka 120 000 kronor per avsnitt vilket gör henne till den just nu bäst betalda tonårstjejen inom TV!  Namn: Miranda Cosgrove Född: 1992, 18 år gammal Förmögenhet: 48 miljoner kronor
Miranda Cosqrove är känd från sin alldeles egna hitshow iCarly på Nickelodeon. Hon tjänar cirka 120 000 kronor per avsnitt vilket gör henne till den just nu bäst betalda tonårstjejen inom TV!
18 år
tjänat 48 milj kr
8 & 9.  8:onde och 9:onde platsen kniper tvillingarna Dylan & Cole Sprouse. Deras stora genombrott fick de som Ross Gellers son i TV-serien Vänner och efter det följde roller i hitfilmer så som Big Daddy med Adam Sandler tills de slutligen fick sin egna populära show på Disney Channel, Zack och Codys ljuva hotelliv.  Namn: Dylan & Cole Sprouse Födda: 1992, 18 år gamla Förmögenhet: 54 miljoner kronor vardera
Tvillingarna Dylan & Cole Sprouse fick sitt stora genombrott fick de som Ross Gellers son i TV-serien Vänner och efter det följde roller i hitfilmer så som Big Daddy med Adam Sandler tills de slutligen fick sin egna populära show på Disney Channel, Zack och Codys ljuva hotelliv.
18 år
tjänat 54 milj vardera
5.  Yngste medlemmen i pojkbandet Jonas Brothers är lika mycket en tjejmagnet som han är pengamagnet! Efter 4 år i branschen har han lyckats fylla sitt bankkonto med hela 81 miljoner kronor.  Namn: Nick Jonas Född: 1992, 18 år gammal. Förmögenhet: 81 miljoner kronor
Yngste medlemmen Nick Jonas i pojkbandet Jonas Brothers är lika mycket en tjejmagnet som han är pengamagnet! Efter 4 år i branschen har han lyckats fylla sitt bankkonto med hela 81 miljoner kronor.
18 år
tjänat 81 milj kr
4.  Taylor Lautners lön för den första Twilightfilmen var inget att skryta med och det var nära att han blev utbytt till uppföljarna, men som följd av en strikt diet och hårt träningsschema lyckades han få behålla sin roll och tur det, eftersom hans lön i de följande filmerna mer än tiodubblades!  Namn: Taylor Lautner Född: 1992, 18 år gammal. Förmögenhet: 102 miljoner kronor
Taylor Lautners lön för den första Twilightfilmen var inget att skryta med och det var nära att han blev utbytt till uppföljarna, men som följd av en strikt diet och hårt träningsschema lyckades han få behålla sin roll och tur det, eftersom hans lön i de följande filmerna mer än tiodubblades!
18 år
tjänat 102 milj kr
1.  Världens mest omtalade tonåring är även världens rikaste tonåring. Miley Cyrus är både en framgångsrik skådespelerska och platinumsäljande artist och hennes totala förmögenhet är dubbelt så hög som listans tvåa, Justin Bieber. Allt är med andra ord i fullständig ordning i hennes privatekonomi!  Namn: Miley Cyrus Född: 1992, 17 år gammal. Förmögenhet: 339 miljoner kronor
Världens mest omtalade tonåring är även världens rikaste tonåring. Miley Cyrus är både en framgångsrik skådespelerska och platinumsäljande artist.
18 år
tjänat 339 milj kr

Kanye West har en tonårsstylist

Den 19-åriga Yale-studenten Cassius Clay shoppade på Barney's i New York under sommaren, när Kanye West fick syn på honom och komplimenterade honom för hans stil. Han föreslog sedan att de skulle utbyta mejladresser, och kontaktade honom kort därefter för att fråga om han var intresserad av att jobba för honom som en stylist. Cassius hoppade då av från Yale University där han studerade konsthistoria och gick med i Kanyes entourage.

Det låter som om något som bara skulle hända på film, men det är kanske så att allting faktiskt är möjligt i New York! :D xoxo

Britney Spears på skattjakt

Hittar du inget Britney? ;)

Visste du att om Kim Kardashian...?

*Kim har faktiskt varit gift! År 2000 gifte hon sig med musikproducenten Damon Thomas men det varade dock inte länge. Nu är ju Kim en av världens mest eftertraktade kvinnor, jag vet inte vad ni tror men jag tror hon är rätt nöjd med den titeln!

*Kim firade sin 14-årsfest i Michael Jacksons palats Neverland, woooow! :)

*Kim fick en gång 70.000 kronor för att göra ett twitterinlägg om mobilföretaget Blackberry. Snacka om ganska okej "minutlön" ;D

*Kim blev känd genom tv-serien Keeping up with the Kardashians/Familjen Kardashian som handlar om hela hennes galna familj.

*Kim har en gång varit bff med ingen mindre än Paris Hilton, men nu för tiden pratar de inte ens med varandra..

*Kim är dels känd för ett sexband som hon spelat in med sin expojkvän och som spred sig sjukt snabbt över typ hela världen. Stackars Kim, inget kul att vara känd för, ey?

*Kim har jättejättemånga syskon - för att vara noga så exakt 6 stycken tror jag bestämt... men ingen vet väl säkert med den familjen alltså ;O



film

Hittade filmen Ramona & Beezus på seldemi. En bra film att titta på när man har tråkigt <3 ;)
PS byt till full screen för att se hela bilden. Annars är det bara halva :)
©

Gagas år

Det går inte att förneka att 2010 har varit ett riktigt Gaga-år! Den excentriska sångerskan har vunnit pris efter pris, skapat rubriker som ingen annan och nu är det även klart att hon har spelat in årets bäst säljande album! Hon slog stjärnor så som Taylor Swift vars album Speak Now sålde 3,5 miljoner kopior, Lady Antebellum vars album Need You Now sålde 3.6 miljoner kopior, Justin Bieber vars album My Worlds sålde 5.6 miljoner kopior och årets tvåa, Eminem, som sålde 5.7 miljoner kopior av sitt album Recovery. Lady Gaga lyckades sälja hela 5.8 miljoner album! Grattis Gaga!

Rihanna & pojkvän gör slut..




Efter ett år tillsammans har Rihanna och hennes pojkvän, skådespelaren Matt Kemp till slut gjort det offentligt att det är "över".

En insider förklarar:

"Det har hänt under de senaste veckorna. Hon har i stort sett bara kommit över honom. Det var aldrig så allvarligt som det såg ut. Det handlade egentligen alltid bara om att ha roligt."

Tja, vi antar att det är till det bästa, särskilt om det hade upphört att vara ett bra och spännande förhållande. Förhoppningsvis finns det inte så många jobbiga känslor och kan de vara vänner! :) 

 

10 mest olagligt nedladdade låtarna 2010..


1. "Telephone" ― Britney Spears
2. "Greatest" / "Then You Love Me" ― Lady Gaga
3. "California Gurls (ft. Snoop Dogg)" ― Katy Perry
4. "Love The Way You Lie (ft. Rihanna)" ― Eminem
5. "Not Myself Tonight" ― Christina Aguilera
6. "Whip My Hair" ― Willow Smith
7. "Only Girl (In The World)" ― Rihanna
8. "Can't Be Tamed" ― Miley Cyrus
9. "Roman's Revenge (ft. Eminem)" ― Nicki Minaj
10. "We R Who We R" ― Ke$ha


På de fem mest olagligt nedladdade videosarna låg Lady Gaga dubbelt i topp med Telephone och Alejandro, sen kom Christina Aguilera på tredje plats med Not myself tonight, Katy Perry på fjärde plats med California Gurls och på femte plats Justin Bieber med Baby.



Haha, är det inte lite kul att 1 på båda listorna är en låt som heter Telephone? (;
xoxo


Ingen vill lukta som Jennifer...



Jennifer Aniston har ju som känt släppt sin egna parfym Lolavie men mindre känt är detta - den säljer jättedåligt! Stackars Jennifer - ingen vill lukta som henne...

xoxo


Gagas lillasyster - nästa superstjärna?

Lady Gaga lät sin 17-åriga syster Natalie Germanotta medverka i hennes episka musikvideo "Telephone" och vi måste säga att hon är en levande kopia av en yngre Gaga! Källor säger att Natalie på sistone har tagit sånglektioner i hopp om att kunna följa med sin syster på turnéer som en bakgrundssångerska. Gissa om vi hoppas på att ryktena stämmer!

I Lady Gagas musikvideo till Telephone så har hon gett sin syster Natalie Germanotta en liten roll i bakgrunden.. Det sägs också att den 17-åriga lillasystern börjat ta sånglektioner i hopp om att få följa med Gaga på turnéer som bakgrundssångerska. Wow - nu kan vi bara hoppas på att ryktena är sanna! :) 

xoxo

Vem bar den bäst??



Pink eller Vanessa?


Först ut med en öronbeklädd huvudbonad var Vanessa Hudgens som i förra veckan sågs i en annorlunda pälsmössa under en tur på stan i Hollywood. Strax efter detta syntes sedan Pink i en liknande hårig sak på huvudet.

Vem bar den bäst?
xoxo



Hmm??



Selena
Gomez sågs förra veckan med sin BFF Bieber men utan hennes ring. För två år sedan fick Selena sin far att köpa henne purity ringen som innebär att hon lovar att avstå från sex fram till äktenskapet. Men förra helgen sågs Selena Gomez i Bieber's turnébuss i Miami utan purity ringen på fingret, enligt TMZ.com.

OBS: Selena bar fortfarande ringen när de deltog i MTV Music Video Awards i september 2010 med Bieber. hon måste tagit av sig ringen förra veckan? Vem vet!



Och den h
är bilden blev ju twittrad for typ 2 dagar sen, vissa säger att den är fake.
Men vem vet??


Justin och Chris släpper låt tsm!


Chris Brown twittade och sa att han och Justin har gjort en as bra låt tillsammans som kommer ut på ny år!
Snacka om att jag längtar! <3
Jag älskar ju typ Justins musik och Chris ligger inte långt bakom! Kommer helt enkelt bli awsome! <3


Kanske om 20 år? :o

Jaden
Justin
ganska roligt faktiskt :D Hoppas det inte stämmer, båda blev ju ganska fula x) <3
Klicka häär för att se hur du ser ut om 20 år :)

Is that you Gaga..?

HAHA erkänn att likheterna mellan miss Gaga och en sushi är ganska slående... Skulle lätt kunna blandas ihop :D

Köp Justins bok! :D

Klicka här om du vill köpa Justin Bieber´s bok! (på engelska dock...) 
Justin Bieber - First Step 2 Forever: My Story (9780007395934) -  Justin Bieber - Böcker

JB´s konsert

Så här kommer Justin Bieber konserten i Danmark se ut. Byggnaden ser väldigt liten ut men den är inte så liten inuti.
xoxo

Lindsay slipper åtal

Bra jobbat Lindsay!
Ett jul-mirakel för Lindsay Lohan? Den anställda på Betty Ford-kliniken där Lindsay just nu behandlas för drogberoende har bestämt sig för att lägga ner åtalet efter att hon "attackerats" av Lindsay tidigare i veckan. Dessutom förklarade Keith Davidsons advokat att hans klient inte kommer att samarbeta med polisen om hon kallas som vittne vilket i princip betyder att Lindsay kan fortsätta som ingenting hänt!
xoxo

Nu reder jag ut det här en gång för alla!



Det har ju snackats sjukt mycket om att Justin & Selena ska vara i ett förhållande. Vissa påstårdet och vissa inte...
Enligt Justin och Selena är de bara vänner, men man vet ju aldrig.

Så här har Selena sagt:
¤ Att Justin är som en lilebror för henne och att det inte är ågonting mellan dem...
¤ Att han har fina ögon och att hon skulle kunna tänka sig skriva en låtom dem...
¤ Att Justins fans är gulliga som INTE skickar hot mail till henne (eftersom hon umgås med honom så bör de göra det)

Justin däremot han spelar lite vad ska man säga, busig lixom med glimten i ögat ;)

Så här har Justin sagt:
¤ Att Selena är fantastisk! (sa han i förrgår)
¤ Att hon är super snäll och söt...
¤ Att han gärna "slösar" bort sin tid genom att umgås med henne...
Ja, det är svårt att säga. Båda säger ju att de INTE är någontin. Det är ju ändå inte så stor ålderskillnad, bara två år. Och Justins säger att han vill ha en äldre och mognare tjej....
De har ju sätts ut tsm MÅNGA gånger på sensate tiden!
Vi får helt enkelt vänta och se....


Frossa i magmuskler med infamousworld ;D

Jag vet att vi lagt upp den här förut men vi har så många nya besökare sen dess så det vore synd om ni missade den ;D För er som redan sett den - här kommer den en gång till, enjoy!



xoxo

Zac Efron har klippt sig!

Han klippte sig för att få spela i en film. Bara jag som tycker det blev såååå fult!!
Aja, han får säkert bra betalt för det....

Demi släpps ut från rehab



Demi Lovato
kommer att släppas från rehab för att hon ska kunna fira jul med sin familj. Men sen kommer hon att föras tillbaka till rehab igen.
Det sägs att hon ska spela in en ny film i april som heter Avengers Movie.
xoxo

Kim delar ut julklappar

kim-kardashian-delivers-toys-to-sick-kids.jpg

Kim Karadashian
besökte ett sjukhus för att dela ut julklappar till sjuka barn.
Så här skrev hon på sin twitter innan hon åkte dit:
"Heading to the LA Children's Hospital to give out toys! Thank u Hobby Tron for
the amazing donation! 500 toys! Wow."

xoxo

Justin kallar Selena "En Fantastisk Person"

Vid Justins leksaksinsamlingskampanj Stuff Biebers Bus, sa Justin att Selena är "riktigt häftigt. Hon är en fantastisk person."
Han tillade:
"Jag tror att folk alltid kommer att vara intresserade av mitt privatliv ... men jag måste behålla vissa saker för mig själv. Just nu njuter jag bara av att ha kul och vara en tonåring."


Snooki släpps från toppen av Times Square ?

Snooki kommer att ringa in det nya året genom att placeras inne i MTV: s nyårsaftonsboll som kommer att släppas på Times Squares takdäck vid tolvslaget.

"Jag kommer bli som en jävla hamster, säger hon. "Det är första gången de har gjort det. Jag är inte säker på hur det kommer att funka, men jag tror det kommer bli bra. Och om inte, är det någon som kommer att få stora problem!"

Låter ascoolt, men också helt skrämmande, eller vad säger ni? Om jag känner Snooki rätt kommer hennes inre Drama Queen nog att komma fram innan hon placeras i bollen...




xoxo

Kändisarnas värsta fobier!

 
Madonna är livrädd för åskan..


Justin Timberlake har fobi för spindlar, hajar och ormar 



Nicole Kidman tål inte fjärilar


Snyggingen Orlando Bloom är rädd för grisar

 
Pamela Andersson är skraj för speglar, ganska solklart varför...





Vad är DU rädd för? :)


xoxo

Daniel Radcliffe är rädd för clowner, det är jag med :D

Katy vill ha många barn

Sångerskan Katy Perry och komikern Russell Brand har bara varit gifta i två månader, men de börjar redan planera för en framtid med fler familjemedlemmar.

Katy medger att det är "mycket sannolikt" att hon och Russell kommer att ha barn inom en snar framtid.

— Jag vill inte missa några upplevelser. Jag vill ha massor av barn. Det är mycket sannolikt, säger hon.

Katy säger också att hon ser fram mot att få fira sin första jul som gift.

— Det blir jag, Russ, en rosa julgran och en tofu-kalkon, förklarar hon.

— Vi kommer att öppna presenterna kvällen innan, eftersom det är tradition i min familj. Och vi kommer också att göra någonting helt nytt. Vi ska starta en egen tradition eftersom vi är en familj nu.

xoxo


Demi Lovatos rättegång avklarad :)



Efter att Demi Lovato i mitten av oktober i år slagit en av sina dansare i ansiktet på sitt privatplan så stämdes hon självklart och nu har rättegången hållts.
Dansaren Alex Welch som blev slagen har nu fått ett skadestånd på ëtt okänt belopp.

Skönt att allt har ordnat sig och båda sidor verkar nöjda.. :)



xoxo

Julklapp!

Kolla vilken fin present jag fick av $e innan jag åkte till thailand!
Vad fick du för fint i julklapp då?
Skicka en bild till [email protected] eller kommenter detta inlägg :D
God jul! <3

Kan du gissa?


Hittade en ganska rolig sak på twifans, och tänkte låna deras bild och se om någon här kan få rätt!
Gissa vilken kropp som tillhör vem (alla kroppar tillhör någon i Twilight)

Rpattz och Taylors magar är nog lättast att hitta :) Hittar du alla eller bara någon, kommentera! :D

P.S God Jul på er!<3



Från sten åldern, JA!


Snacka om att leva under en sten
...

Pressad för att få fram sina tankar om teen pop sångaren Justin Bieber har Ozzy Osbourne mindre att säga. "Vem?" frågar han. "Åh, den unga grabben som sitter där med gitarren. Han som är 9 gammal". Efter att få reda på att Bieber faktiskt är 16 år gammal, säger Osbourne: "Jag tror det är samma kille. Jag såg den här killen en award show spela gitarr sitta på en barstol.Jag vet inte!"

Är det inte lite konstigt att ha missat Justin det här året? Jag menar han har ju varit typ överallt!

xoxo



Grattis!


Stephenie Meyer
som blir 37 år på självaste julafton :)

Mileys pappa har nu sålt huset!


Billy Ray Cyrus
sålde deras hus!
Han ansökte om skilsmässa 26 oktober & nu ska huset bort med :( 
Stakars Miley, eller ja hela familjen.
Undrar hur mycket det där huset kostade??:o
oxox <3

I love you....justin?

Selena Gomez I LOVE YOU

Hoppsan! Nu i juletider kan det ju vara vem som helst men var det bara jag som först och främst tänkte på Justin när man läste detta? Om det inte var han kanske det var meningen att man skulle tro det...? Eller vad tror ni kära läsare..?

xoxo

Momsen i reklam för parfym

Gossip Girl stjärnan Taylor Momsen har nu gjort en reklam för John Gillianos nya parfym.
Är hon verkligen rätt person att göra det?
Hmm, skulle ni köpa den?
xoxo

Lindsay i trubbel

6 månader i fängelse för Lilo?!
Nu är Lindsay i mycket trubbel! Att vägra göra ett alkoholmätningstest är likadant som att få underkänt på ett i lagens ögon. Lindsay kommer att behöva möta domaren Fox i början av nästa år och domaren kan komma att ge henne 6 månader i fängelse för att hon vägrade göra testet!
Kämpa på Lindsay vi tror på dig!
xoxo

god jul !

Förlåt för dålig uppdatering, det kommer inte att bli så mycket bloggande under julen för att man måste va med familjen och åka runt och fira jul. Men vi kommer försöka! <3
Ett tack till alla läsare <3
Vi vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
xoxo

Selena Gomez Justins latin girl?

Jag inte att Latin Girl är om Selena men vem vet???
Selena skulle gärna göra en låt om Justin's ögon.. och Justin älskar när tjejer älskar hans ögon/pratar om de.. hm... :) Just sayin'

Taylor <3 Zac?

Vi har skrivit mycket om att Vanessa gråter över att det tog slut mellan hon och Zac. Men Zac då, hur känner han?
Han verkar i alla fall inte bitter över det. Hans motspelerska i The Lucky Ones är Taylor Schilling.
Källor säger att det ser ut som om dem har något på G.
Vad tror ni? xoxo

rätt!




Kan inte annat än hålla med. Dock tror jag att Justin är lite för mycket av en player för Selena, vad tror ni?

xoxo


Nya uppgifter ang. Lindsays "ickefylla"...

Okej, så här skrev vi igår på Infamousworld.blogg.se:


Okej, nu har det berättats en annan story : I själva verket var Lindsay och hennes rumskompisar ute på krogen långt efter utegångsförbudet som rehabet satt upp för kvällar.
För att försöka dölja att de var sena hoppade de över en vägg och försökte smita in på  behandlingshemmet, vilket var väldigt misslyckat och de blev upptäckta.
När de sedan hotade Lindsay med ett alkoholtest blev hon helt galen och försökte dra åt sig en telefon från en arbetare på hemmet. Hon drog nog lite hårt för nu har denna arbetare en sprucken handled och har blivit tvungen att sjukskriva sig.
Arbetaren blev sparkad för att ha talat ut i pressen och ingen skada skedd med Lindsay, hon behövde inte ens göra något alkoholtest...

Så där var sanningen - tyvärr inte alltid lika vacker som man tror!

xoxo

Lite kallt kanske?

De var ca 2 minus ute när Lady Gaga var på väg till sin konsert i Paris i går. Lite kallt kanske, jag personligen skulle fundera på att ta på mig ett par byxor om jag var Gaga! ;)

Grattis!

Jordin Sparks som blir 21 to day :D

Vanessas pälsmössa

Hot or not: Vanessa Hudgens pälsmössa


Vanessa Hudgens skyddade frisyren från att förstöras under en regnig dag i Studio City i veckan genom att bära den här annorlunda pälsmössan med öron.

Skådespelerskan verkade dock inte frysa om övriga kroppen och matchade den stora huvudbonaden med kort klänning och stay-ups.

Vad tycker du om Vanessas mössa?

Jag tycker den är gullig :D


Veckans hottie

Veckans Hottie går till Chad Michael Murray!

Veckans kändis

vanessa hudgens pure birthday bash 04

Wow, såhär såg Vanessa Hudgens ut på sin egna glamourösa fest för att fira sin 22andra födelsedag. Bara några dagar efter att ha gjort slut med Zac! Hon verkar ha tagit det ganska bra och bara genom att våga ha en så stpr och cool fest tycker vi gör henne till veckans kändis - så veckans kändis är VANESSA HUDGENS ;D
xoxo
 

Justin provar Selenas jacka..

Justin Bieber Wearing Selena&#039;s Fur Coat

HAHA, erkänn rätt så sött! Även om jag tror på dem när hon säger att det inte är något mellan dem så litar Selena iaf tillräckligt på Justin för att låna ut sin den-ser-inte-precis-billig-ut-va?-jacka. Tufft faktiskt, den borde han ha oftare ;D

xoxo

Paris konstig mage?

Inget gravidglöd här inte!
När jag ser den här bild undrar jag bara vad Paris Hilton gjort med magen? Det ser lite ut som hon har lite hull.
Eller, är det bara jag som tycker det? ;)
xoxo

Taylor Momsen bortgjord

Skottska fans blev riktigt upprörda över Taylor Momsen igår kväll när hon höll en konsert med sitt band The Pretty Reckless i Glasgow! Taylor skrek nämligen ut i mikrofonen att "Vi är The Pretty Reckless och vi har hört att Glasgow är den galnaste stan i hela England". 

Taylor tror att Glasgow är i England när det ju helt uppenbart ligger i Skottland, och trots att båda länderna hör till Storbrittanien så är det en enorm skillnad mellan dem! Fans säger att Taylor behöver gå tillbaka till skolan och lära sig geografi. Ajaj! Kanske kommer det här att ta hand om hennes "Jag vet allting"- attityd!
xoxo

Kan ni tänka er en coolare mamma? Trodde inte det!

Lady Gaga har precis avslutat sin Monster's Ball- turné fast det betyder verkligen inte att hon har tagit semester! Vår favoritstjärta meddelade igår att hennes senaste album, Born this way är sitt bästa hittills och att hon dedikerar det till sina fans, som hon kallar för sina små monster.

Gaga säger att hon är deras Mamma-Monster och att hon hoppas att alla är lika uppspelta som hon är över det här tuffa rockinspinspirerade popalbumet. Hon bjöd också på en liten smakbit från sin första singel på en konsert igår kväll. Var du lycklig nog att få höra den? Annars kommer den här! 


Lindsay nekar alkoholen i vilt fylleparty på kliniken..



Man tycker ju att ett behandlingshem borde vara det mest alkoholbevakade stället som finns - men tydligen inte. Nu kommer ytterligare en ordentlig
 anledning till att det kan vara bäst för Lindsay Lohan att hon flyttas till en annan rehab! Låter som om behandlingshemmet Betty Ford inte längre är en bra plats för att hålla henne säker och nykter.

Källor rapporterar att under helgen blev Lindsay Lohans rumskamrater påkomna med att ha en vilt fylleparty i lokalerna.  Efter att de av uppgift ska ha "druckit starkt" i sitt rum, fångades de äntligen av arbetare på kliniken.

Den goda nyheten är att Lindsay inte uppges ha deltagit i det roliga. 
Den
dåliga nyheten är att Lindsay och hennes rumskamrater flyttades tillbaka senare.Tjänstemän kliniken förnekar historien, insisterar på att Lilo flyttades tillbaka på grund av en intensiv terapibehandling vilken det ju verkar som att hon är den enda som INTE behöver... Som vanligt måste Lilo bara att vara omkring bättre människor...

Håll ut och var stark Lindsay, vi tror på att du kommer lyckas denna gång! :D




xoxo

Paris Hiltons julkort! hrm hrm

paris-hilton-christmas-card.jpg

Så här ser Paris Hiltons julkort ut som hon valde att skicka ut till sina vänner och sin familj. Ja, det bara skriker jul om det, haha. Nej men allvarligt, vad ska man förvänta sig från skandaldrottningen? 

xoxo 
 

Katy Perry som Wonderwoman!

katy-perry-as-wonder-woman.jpg

Sidan Totalscifionline.com frågade sina läsare om vilken kändis de helst skulle vilja se som Wonderwoman i en ny superhjältefilm och vem blir förvånad över att vår älskade Katy Perry blir solklar etta? Hon skulle passa utmärkt som rollen, eller vad säger ni, har ni någon annan i åtanke?

puss&kram


Avatar dyker under vatten!


 


Familjen Beckham i tårar

David Beckham hyllades för hans livsinsats i BBC Sports Awards. När han skulle gå upp på scene för att göra sitt tacktal tog han med sig hela familjen upp. Alla var uppklädda jätte gulligt t.o.m hans söner hade kavaj och finskor. Men det slutade med att hela familjen stod i tårar och tackade sidan posh för deras stöd.
Jag fokuserade mest på barnen för dem var så gulliga <3
xoxo

Roliga julklappar

sneaker halsband 49kr, coola erkänn? ;D                          mustasch halsband 59kr

Chris Brown läspar!

Jag kommer ihåg när den här videon kom ut, typ drogade den x)
Såg den häromdagen igen och la märke till att han faktiskt läspar som fan! Haha det gör han väl aldrig annars??

Jippie!

Vi på infamousworld vill tacka er för att ni besökt oss! Vi har fått besöksrekord varenda vecka <3
Tack så hemskt mycket och fortsätt att besöka oss <3
xoxo

- Jag trodde folk hatade mig

Ke$ha: "Jag trodde att folk hatade mig"

Ke$ha är på besök för att göra sitt första uppträdande på belgisk mark, och medan hon sköljer ner chokladen med några klunkar från en kopp honungste, förklarar hon att hon inte alls är den endimensionella partytjejen som hon ofta framställs som.

— Jag tror att om folk lyssnar på hela min skiva så tycker de nog att jag är cool. Jag är lite galen och vild, men jag har också en sårbar sida. Genom att lyssna på min skiva så kommer de att lära känna mig. Varje låt visar en ny sida av mig, varje låt är ett nytt kapitel.

Skivan hon pratar om - "Animal" - har givit henne det stora genombrottet. Hon skördar frukterna av framgången, men Ke$ha behöver bara ta en titt på dollartecknet i hennes artistnamn för att påminna sig om att resan inte alltid har varit så lätt.

Sångerskan hävdar dock att hon inte längre surar över samarbetet med rapparen Flo Rida på låten "Right Round" 2009. Jättehiten toppade försäljningslistorna över hela världen, men Ke$ha fick inte ta del av intäkterna. Som en symbolisk handling bytte hon ut s:et i Kesha mot ett dollartecken.

— Jag har egentligen inget emot att jag aldrig fick pengarna. Det stör mig inte så mycket. Jag var glad över att få höra min röst på radion. Jag har alltid varit inställd på att få jobba hårt.

Ke$ha - som skrev låtar till artister som Britney Spears innan hon bestämde sig för att satsa på solokarriären - förklarar att erkännandet på MTV Music Awards, då hon belönades med priset Best New Act, är hennes största framgång hittills.

— Oh ja! Jag hade fått för mig att det var många som hatade mig. Men då insåg jag att vissa faktiskt gillar det jag gör, att jag gör folk glada. Det var förmodligen den bästa dagen i mitt liv!

xoxo


Selena <3 Justin

Hon gillar honom!

Avslöjade! De är just nu på en scenturné runtom hela USA tillsammans och alla vet väl att Justin Bieber tidigare sagt att Selena Gomez är en av hans kändisförälskelser! Selena hävdar att hon och Justin är "vänner", men dessa bilder tyder på annat!

Justin och Selena sågs ute i Miami igår och det är så uppenbart att de var på en dejt! Kolla bara in det blygsöta kroppsspråket mellan dem. Även om Selena är två år äldre än Justin, så ser hon fortfarande väldigt tagen ut av honom. Det är hur sött som helst!
xoxo

en lättnad!

Är det bara jag som älskar Owen Wilson?! Han som är indianen i filmen Natt på museet.
När jag läste det här fick jag en lättnad.
Owen och hans bror Andrew var ute och surfade och plötsligt kommer en haj fram och försöker anfalla dem. Andrew hann inte fly men Owen hann utan att ens skada sig! Stakars Andrew ;(
xoxo

Gråter Vanessa över Zac?

Gråter Vanessa Hudgens över Zac Efron?

Vanessa Hudgens
firade sin 22ndra födelsedag med en stor tillställning på Las Vegas-hotellet Caesars Palace Resort and Casino igår och pressfolket var inbjudna för att fira med henne. Även om hon hade klätt upp sig till tårna i en glamorös outfit, så gick det inte att undgå att märka att hon kanske fortfarande sörjer sin nyliga uppbrytning med exet Zac. Hennes ögon var röda från att ha gråtit och hon hade svårt att få till ett genuint leende. Jag har en känsla om att Vanessa och Zac kommer att hitta tillbaka till varandra förr eller senare... Eller vad tror ni?
xoxo

Inget stoppar gaga förutom...

Det verkar som om inte ens Lady Gaga kan vinna mot modernatur. Sångerskan och hennes entourage blev uppehållna i Paris av franska myndigheter igår på grund av de kraftiga snöstormarna, vilket tvingade henne att ställa in sin kommande show på Paris Bercy.

Gaga tog till sin Twitter för att ventilera sin frustration över incidenten, be om förlåtelse till sina fans och förklara situationen: "Alla mina 28 lastbilar för Monsterball blev kvarhållna av franska myndigheter i över 26 timmar, 2 av mina anställda blev arresterade när de försökte komma in i Paris så att vi kunde uppträda. Jag är rasande och jag är förkrossad, det är orättvist mot mina fans och mot mig. Jag frågade om jag kunde göra en akustisk version av showen, men det skulle inte finnas något ljud eller strömkälla, allt har blivit kvarhållet. Jag är så ledsen, arg + ledsen."
xoxo

Here's the Situation ;D

Damn, kolla in frillan!




Bara jag som inte tycker att han är det minsta snygg? ;O
För oss är det ingen tvekan om saken, vi skulle välja hans sexpack vilken dag som helst!

Hett! Fast najj...
Den överdrivna mängden hårgele hjälper inte direkt!


När den "tuffa" Jersey Shore-stjärnan Mike / The Situation var på en bokhandel nyligen för att signera sin nya bok; Here's the Situation så visade han upp en helt ny sida av sig själv! Han brukar spela på sina magrutor och sina "kunskaper" om kvinnor men då valde han istället att visa upp sina allra vackraste grimaser. Var han lite nervös kanske...?

xoxo


Jag har kysst många tjejer!


Jag kommer bli en fotbolls mamma!

Trots att hon bara är knappt en månad gravid, har hennes modersinstinkter redan kickat in! Sångfågeln Pink delade nyligen med sig av sina farhågor om att hon inte kommer kunna motstå att bli en fotbollsmamma i framtiden!

I fredags tweetade hon: "Jag såg precis cirka 20 3-åringar på deras första semesterträning. Mitt hjärta hör ont det var så jävla bedårande. Jag kommer att bli en fotbolls mamma, eller hur? shit."
Posh24



Never say Never i Sverige!

Ni kan se "filmen" 11 april! Fan vad jag länktar!<3

Gissa twilightkropparna


något mer?

Vill ni att vi ska blogga om någon mer kändis eller kanske att vi ska blogga mer om en kategori,
eller är ni helt nöjda?
Vi vill får svar för det betyder väldigt mycket  <3
Mejla till [email protected] eller skriv en kommentar.
xoxo

Britneys hus har LITE dekorationer

Britney Spears sparar inte på strömmen


Britney Spears är definitivt i julstämning. Nyligen såg hon till att få sin lyxiga villa i Calabasas i Kalifornien dekorerad med tusentals ljus, i sann amerikansk anda.

Men det är inte bara de klassiska ljusdekorationerna som får pryda sångerskans hem. Huset har även pyntats med allt från tomtar och stjärnor till en helikopter.

Enligt en granne ska Britney ha satt upp julbelysningen i förra veckan, och hon uppges ha varit först ut i grannskapet.

xoxo


ny musikskola

MJs Neverland Ranch kan bli en musikskola!
Många har undrat vad framtiden håller för den bortgångna Michael Jacksons hem Neverland Ranch, och nu har vi äntligen fått lite insyn i vad som kan komma att hända med den! Egendomens nuvarande ägare har visat intresse för att göra om ranchen till en musikskola för tonåringar. Skolan skulle ta emot elever, fattiga som rika och lära dem om sångskrivande och uppträdanden. Ett par rättsliga problem håller fortfarande bak projektet, men saker och ting ser ljusa ut.
Jag tycker det låter jätte bra!
xoxo

Lindsay flyttar

Lindsay Lohan har flyttat till ett annat rehab! Hennes pappa har nyligen berättat att Lindsay var tvungen att flytta till ett annat rehab p.g.a hennes säkerhet. Bl.a. har Britney Spears före detta manager har försökt att kontakta Lindsay.
Men pappa Michael säger att han tagit hand om det.
Jag hoppas verkligen Lindsay ändrar sig efter den här gångens rehab. Hon är ju trots allt en riktigt bra skådespelare.
xoxo


Grattis!


Happy-B day Christina Aguilera som blir 30 idag:)

Angelina Jolie modefailar på röda mattan...

Nu för tiden blir det mycket röda mattan för Angelina då hon tillsammans med Brad Pitt och Johnny Depp gör reklam för sin nya film The Tourist. Man förväntar ju sig att hon skulle ha otroliga kläder men i veckan har hon i stället burit dessa hemska kläder!


Vi älskar den skimmrande toppen i den här outfiten från Versacemen den där sammetskjolen?

Hur tänkte hon när hon valde den där kjolen? Det skulle nog många vilja veta, right?

Hon älskar verkligen det där vita fluffet!
Hon är ju som alltid vacker som en dag men seriöst - de där byxorna får henne att se ut som en farmor.



De fula satinbyxorna och inte så snygga frilla som hon hade i Berlin.
Okej, det finns bara ett ord som beskriver den där outfiten... - usch!



xoxo


Jag åker till Thailand nu!

Hejsan alla läsare i morgon bitti åker jag till Thailand!
Det innebär att jag inte kommer uppdatera så mycket men det kommer nog de andra tjejerna fixa galant :D
Jag har satt några inlägg+videos på tids inställning så att det inte blir allt för tomt ;)
Jag kommer tillbaka igen den 13/1
Jag önskar er alla en god Jul & ett Gott nytt år! <3



Miley Cyrus

Ta dig samman Miley!
"Jag skulle aldrig röka! Man förstör bara sin röst & hela sin kropp. Jag dricker inte heller, man kan festa och ha kul fast inte dricka & röka"
Men seriöst! Förlåt men alltså alla vet ju att hon har tagit droger och dricker på fester. Miley sluta ljuga!
För att se filmen där Miley "röker på" klicka HÄÄR!
xoxo

inte demis år

Demi Lovato BRA PICTURES Beautiful
Man kan säga att det inte är Demi Lovatos år asså. Man tycker ju synd om henne, det räckte med rehab men nu ska det komma ut bilder på henne i underkläder.
Det har också kommit ut att hon är lesbisk p.g.a några bilder hon tagit med sina kompisar. Själv tror inte jag på det, men vem kan veta.
xoxo

Veckans kändis!


Selena Gomez för att hon bara är så himla cool! Här har ni lite fakta om bruden ;)
Namn: Selena Marie Gomez
Ålder: 18 år
Föddes: 22 juli 1992
Född i: New York City
Läng: 165 cm
Uppväxt i: Grand Prairie, Texas
Blev upptäckt när: Hon var 10 år och medverkade i en talangshow
Känd som: Sångerska och skådespelerska
Älskar: Djur, hon har en hund! :)
Kändiskompisar: Demi Lovato, Justin Bieber, killarna i Jonas brothers m.m


Visste du att...
¤ Justin låtsades vara Selena Gomez stylist när han busringde henne,hihi ;)
¤ Innan Selena fick rollen som Alex Russo i Wizards OF Waverly Place så var hon inte ett fan av trolleri/Harry Potter    osv.
¤ Selenas mamma fick Selena när hon bara var 16!
¤ Selena verkligen inte gillar puffarmar. (hon säger att hon inte passar i det)
¤ Älskar Pickels! (hon har sagt det flera gånger)

Grattis!

Brad Pitt som fyller 47 i dag! :)

Om Taylors uppträdanda igår...


Vem vet ens vilka de andra i bandet är?! Taylor uppträdde igår kväll på 02 Shepard's Busch i London och var, som vanligt, klädd i underkläder, sönderrivna strumpbyxor och en läderjacka. Allt för att verkligen leka rockstjärna. Om man spanar in videor från spelningen ser det inte direkt ut som om Taylor har någon närvaro alls på scenen, det handlar bara om hur hon ser ut... men vi kan ha fel, vad tycker du? Hjälp oss fatta grejen och berätta hur du känner!
Fattar lixom inte grejen med henne??

Veckans hottii ^^

Första och kanske ändagången en svensk blir hotii men Olle Hedberg... han är snygg ingenting vi kan undvika ;)

Rpattz i en ny film!

Vi måste säga att vi verkligen ser fram emot att se Robert Pattinson spela något annat än en vampyr! Så när vi fick veta att han gjort en film tillsammans med Reese Witherspoon, tänkte vi yay! Den heter "Water for Elephants" och handlar om en vintagecirkus. Trailern har precis släppts och den ser faktiskt ganska otrolig ut! Det enda negativa är att vi måste vänta ända tills April nästa år för att få se den...

Nykter i 100 dagar!

Wow! Det här måste vara första gången för henne! Lindsay Lohan har nu varit nykter i 100 dagar, vilket innebär att hon varit utan droger i mer än tre månader! Vi trodde faktiskt inte att det var möjligt för den här tjejen och nu hoppas vi bara att hon kan fortsätta på den här banan. Hennes föräldrar har båda sagt att de tror att hon är seriös med sitt tillfrisknande den här gången, och att hon är redo att ta sitt liv och sin karriär seriöst också. Hoppas de har rätt!!

Taylor fick en gitarr för 10.000 av Jake!

Hon fick det som födelsedags present. Gosh 10,000!??Över driv mer, de har ju precis börjat dejta :o
Vad kommer hon få efter dem dejtat i 2 år då, en miljard kanske?

Justin utalar sig om Kim Kardashian!

"Kim är inte för gammal för mig. Över 40 skulle nog vara för gammal men inte runt 30"

Önska låt via sms!


Förklaring till varför inte Justin blir anklagad!

Nu i oktober vart Justin anklagad för att slagit en 12-årig pojke i ansiktet för att ha kallat honom "bög" medan de spelade laserdome. Medan utredningen har tittat närmare på anklagelsen, verkar det som om 12-årigen inte har tillräckligt med bevis för att driva en rättslig process mot Bieber. Och Justin har befrias från alla avgifter som rör händelsen.


Hulk Hogan gift om sig ;O

Så här såg det ut när MTV-stjärnan Hulk Hogan gifte sig i förrgår. Hans nya fru är blond, brunbränd, lång, översminkad och hur ser hans dotter ut? Precis likadan. Erkänn ganska svårt att se vem som är dottern Brooke och vem som är nya frugan Jennifer!

Hulk Hogans nya fru - Eller är det hans dotter?

Den i blått är Brooke och hon i rosa och konstigt blå klänning är hans fru.
Jennifer                                     Brooke



Posted by

Mest sökta 2010!


Teen
Vogue's 10 mest sökta kändisar:
1. Justin Bieber
2. Emma Watson
3. Miley Cyrus
4. Selena Gomez
5. Kristen Stewart
6. Taylor Swift
7. Taylor Lautner
8. Lauren Conrad
9. Logan Lerman
10. Demi Lovato.
Jonas bröderna var inte med i Top 20.



julkort

Det här är familjen Kardashians julkort! Vilken julkänsla man får asså (host host)
xoxo

det är ingen big deal

Som ni kanske minns läckte det ut en video när Miley rökte vattenpipa. Det är många som tror att Miley själv la ut videon. Nu har hon kommit med kommenterat händelsen.
- Det är ingen big deal, jag hade bara lite kul! Säger hon.
Hon kanske ska tagga ner den attityden lite.
xoxo

basshunter tagen för sexbrott


Jonas ”Basshunter” Altberg anklagas för sexbrott efter en spelning i Skottland av två unga kvinnliga fans, rapporterar sajten Digital Spy.

Enligt Aftonbladet ska händelsen ha ägt rum under ett så kallat ”meet and greet” där fansen fick möjlighet att träffa stjärnan på Kitty’s nightclub i skotska staden Fife under fredagen.

Ashley Barr, 18, är en av tjejerna som påstår att Jonas tafsade på henne, säger att händelsen ska ha fått henne att känna sig ”besvärad och nedvärderad”.

— Han var ett riktigt svin. Jag var ett fan, men nu skulle jag inte ens öppna gardinerna om han spelade i min trädgård, säger Ashley till Scotland’s Daily Record.

— Polisen kan bekräfta att en 25-årig man bar gripits efter att ha anklagats för en förseelse på Kitty’s, och har lösts ut mot borgen för att sedan infinna sig i Kirkcaldy Sheriff Court inom en snar framtid, hälsar en talesperson för polisen i Fife.

Basshunter, som måste infinna sig i rätten i januari, nekar till alla anklagelser. Även stjärnans agent Henrik Uhlmann menar att anklagelserna saknar grund.

— Han skrev autografer på en nattklubb och träffade hundra personer på 30 minuter. Nu har någon lagt in en polisanmälan, men vi vet inte alls vad anklagelserna handlar om. Och vi vet inte heller vilka som har polisanmält. Jonas var chockad efter anmälan, och har ingen som helst aning om vad det handlar om, säger han till Expressen.


Rykte: Justin är död!

Det har ännu en gång gått ett rykte om att Jusitn skulle vara död, därför var det många som frågade honom på hans twitter idag om han var död,igen??
Här är hans svar:

"Så, många av er twittrar till mig och vill veta om jag är död igen. Visade sig att jag var okej. Var tvungen att kolla... Men jag lever fortfarande. Var inte säker...men... jag är okej."



Bland annat hur du står ut i en folkmassa..


En underbart gullig och charmig ny intervju med sötnosen nr 1! Absolut värd att se, han ler asgulligt hela tiden ;D

dock varnar jag för reklamen i början, har du hörlurar på dig kan det bli riktigt läskigt! x)

xoxo

Kändisar utan smink, kan du se vilka det är? ;)

Många kändisar sminkar sig EXTREMT mycket! Känner du igen dessa vanligtvis färgglada flickor utan smink..?

Kändisar utan smink - del 3!
Japp, du har rätt. Mirakulöst nog - Rihanna :OO

Kim Kardashian
En helt ny person eller vad säger ni? Jag tycker hon borde satsa på lite mindre smink, hon var jättesöt utan ju!

Madonna
Ursäkta men.. Jävlar! Kolla in armarna också :OO

America Ferrera
Ugly Betty-stjärnan America Ferrera, visst ser hon annorlunda ut?

Kändisar utan smink - del 2!
Emma Watson

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez


2010 mest spelade låtar!

Det blev lite fail med ljudet men orkade inte fixa det lat som man är ;)...

Alltså man undrar ju?!

Ännu en gång har man sätt Justin och Selena varit ute och ätit tillsammans ensamma!
Alltså man börjar du undra! De sitter inte långt ifrån varandra heller...

Så sant så sant!

Hahaha  rolig text! <3

 

Normala Personer: Litar på sina lokala meteorologer för en väderprognos.

Twilight Fans: Förlitar sig hellre på Alices framtida prognoser.

Normala Personer: Säger Oh my god (OMG).

Twilight Fans: Säger Oh my Jacob (OMJ).

Normala personer: Går till en psykolog för att berätta om sina känslor.

Twilight Fans: Vet att Jasper redan kan känna deras känslor utan att man säger något.

Normala Personer: Säger håll käften annars ska jag visa dig hur man gör.

Twilight Fans: Säger håll käften annars ska jag be Volturi visa dig hur man gör.

Normala Personer: Tror att alla vampyrer är som Dracula.

Twilight Fans: Vet att mycket bättre och absolut älskar Cullen Vampyrer.

Normala Personer: Skriker ”HJÄLP MIG NÅGON!” när de blir jagade.

Twilight Fans: Skriker ”JACOB RÄDDA MIG!” när de blir jagade.

Normala Personer: Blir nervösa/rädda när åskan går.

Twilight Fans: Vet att Cullens spelar Baseball någonstans och att det troligen är Emmett som slår.

Normala Personer: Skulle välja en solig plats att åka på semester till.

Twilight Fans: Skulle åka till Forks i Washington direkt.

Normala Personer: Lägger inte upp det här på sin sida .

Twilight Fans: Måste ha den här på sin sida .


Hejdå kyss??


Pinsama fejk brännor!

Och kanske den värsta....
PINSAMT!!



Justin kommer inte bli anklagad!


Justin
Bieber har rymt ifrån ett åtal efter att ha påstås slagit en 12-årig pojke i ansiktet enkanadensisk Lasergame park i oktober. Korpral Turley i Richmond Royal Canadian MountedPolice berättade till RadarOnline"Denna utredning om händelsen är nu klar och ingen domkommer att vidarebefordras eftersom den bevisning som samlats inte stöder detta." Den 12-årige pojken kan ha kallat Justin för en homofobisk sluddra före händelsen.

- OceanUp


Miley Cyrus en mobbare?

Ni vet hur Miley Cyrus alltid säger hur svårt hon hade det i skolan och hur mycket hon blev mobbad? Tja en gammal klasskamrat till henne har precis sagt till Radar Online att det var faktiskt tvärtom!
Nicole Mullen-Holm, som har känt Miley sedan de var små barn, säger att hon blev väldigt chockad när Miley skrev i sin bok "Miles to go" hur svårt hon hade det i skolan. Nicole säger att Miley var en bitch mot alla och kallade folk namn och retade andra tjejer. Hon var en verklighetens mean girl!
Tror ni på Nicole?
Tror ni att Miley faktiskt är en mobbare och endast hittat på saker för att få hennes fans att gilla henne mer?

TAYLOR LAUTNER PÅ EN FOTBOLL MATCH I NEW ORLEANS

Man ska ha roligt medans man lever, det är Taylor Lautner mästare på! Här om dagen var han och såg Fotboll, folk sa att han var otroligt glad och "skrattig"<3
Miley var också där! De kanske träffades?

Travolta pekas ut som gay

Carrie Fisher: "John Travolta är gay"

 

Den amerikanska sajten Gawker publicerade nyligen en artikel där John Travolta pekas ut som homosexuell, och nu har även vännen Carrie Fisher, mest känd för sin roll som prinsessan Leia i ”Star Wars”-filmerna, gått ut offentligt med att skådespelaren är gay.

Rykten om att John är homosexuell har cirkulerat sedan 80-talet, då gayporrstjärnan Paul Baressi uttalande sig om att han ska ha haft ett förhållande med skådespelaren. Sedan dess har flera män trätt fram med sina historier, men Travolta har alltid förnekat anklagelserna.

John, som är gift med Kelly Preston och tillsammans med henne nyligen fick sonen Benjamin, har enligt the Advocate nu stämt sajten som publicerat gayryktena. När Carrie Fisher, som länge varit nära vän med skådespelaren, nyligen fick frågan om Johns läggnings svarade hon så här:

— Wow! Jag menar, mina känslor för John har alltid varit att vi vet och att vi inte bryr oss. Jag är ledsen att han är obekväm med det, och det är allt jag kan säga.


hon tränar på taylors gym


Spola fram till 19.30 så kanske du förstår varför jag säger JAG VILL OCKSÅ VARA DÄR!
xoxo

amazing

Helt amazing! Han var ju typ bara 10 år och ändå sjunger han as bra. MAn kan faktiskt inte klaga på att han låter som en tjej för han är ju inte så gammal än. Men om några år så är han ju super duper bra!
xoxo

Nu är det slut! :(

Enligt en källa så har Vanessa och Zac gjort slut! :'(
Alltså omg! de säger också att det är någon "annan" i bilden! (Men det tror inte jag!)
Så de har alltså gjort slut efter typ 4 år tsm!
Båda säger att jobbet tog för mycket tid.

Justin domenerar YOUTUBE!


Justin's "Baby" musikvideo var den mest sedda musikvideon i världen i år med över 400 miljoner visningar. På
6:e plats kom Never Say Never, 7:e Never Let You Go, 9:E Somebody to Love Remix. Shakira's Waka Waka kom på andra plats och Eminem kom på tredje och fjärde med Love The Way You Lie och Not Afraid

- OceanUp


Grattis!

Grattis till Vanessa Hudgens som fyller 22 år idag!
Hoppas du får en toppendag!<3

JB nya låt!

OMG! I like it! Gud vad vuxen han låter! Den här låten kommer då troligtvis va med på Justins nästa skiva :D
Medans jag ändå håller på med videos och så vill jag bara lägga upp den här:
Tänka att jag har varit Beliber ett bra tag nu och ändå lyckats missa den här??
Den är ju oxå riktigt bra! Asså fattar inte hur jag lyckats missa den? :o

Justin domenerar YOUTUBE!


Justin's "Baby" musikvideo var den mest sedda musikvideon i världen i år med över 400 miljoner visningar. På
6:e plats kom Never Say Never, 7:e Never Let You Go, 9:E Somebody to Love Remix. Shakira's Waka Waka kom på andra plats och Eminem kom på tredje och fjärde med Love The Way You Lie och Not Afraid

- OceanUp



Joe flyttat in hos Ashley

Det sägs att Joe flyttat in hos Ashley & att dem sover tillsammans. Jag tror inte det för Joe var ju på Target häromdan & köpte en liten säng. Det sägs också att han har köpt massa nya möbler eftersom Ashleys stil är väldigt "girly" så han vill typ ändra på det lite grann :)

En källa säger också att allt det här att flytta in med sin flickvän är helt nytt för Joe & han vill att allt ska bli perfekt!

Nicole och Joel gifta

Herr och fru Madden!
Nicole Richie och Joel Madden är numera man och hustru efter att de gift sig hemma hos Richies pappa Lionels hem i Beverly Hills igår. Joels tvillingbror Benji var best man och Samantha Ronson var en av tärnorna. Bland gästerna fanns Gwen Stefani, Ashlee Simpson och Kris Jenner och självklart var även parets barn Harlow och Sparrow med! Grattis!

Grattis!

Grattis Taylor Swift som fyller 21 idag :)

Stort grattis! <3

Pattinson: "Jag drömde om att bli rappare"


Söt!

Awww vad gulligt!<3

Selena<3 Justins livvakt??:o

Det har gått mycket ryckten om att Justin och Selena skall ha dejtat, men i själva värket kanske det är Selena och Justins livvakt som dejtar?? När Justin uppträde på passade de på att kramas!<3 Maybe love is in the air?? <3;)





Rihanna färgat håret mörkt? :O

rihanna x factor 01


Såhär såg Rihanna ut när hon var på väg till X-Factorgalan i London den 11dec. Ofta hon har färgat håret, bara jag som tyckte det var ascoolt med eldrött?

xoxo

Selena om "pannkaksdejten" :)





"hallå, det var bara pannkakor, vem gillar inte pannkakor? vi uppträdde på samma ställe så vi bestämde att vi skulle äta pannkakor tillsammans. det är allt. helt oskyldigt!"


En JB-bok? JA TACK.




Första pris i deras tävling är ett exemplar av Justins bok! (dock på engelska) Så vi på Infamousworld kunde bara inte låta bli att prova lyckan i den här tävlingen - varför inte ge den ett försök du med? ;D

xoxo, lycka till! <3

psssst. tävlingen avslutas imorgon så skynda dig!


Visste du att...


-  Jake T.Austin är
vänsterhänt

- Han kan jonglera

- Jake kan dansa och sjunger bra


- Hans
bästa vänner heter Jansen & Ryan

- Han gillar att skateboarda & surfa

- Han har en
lilla syster

- Han är 16 & föddes i New York

- Hans pappa är
polsk



- Katy Perry hade väldigt stora bröst för hennes ålder när hon var liten så hon hade alltid stora kläder på sig för att gömma sina kurvor. Fast nu är hon inte så blyg längre och hon älskar sina kurvor och sin kropp och hon vill visa det :)

- Katy heter egentligen
Katy Hudson.

- Katys föräldrar är väldigt religösa kristna.

- Hon har två syskon. En lillebror & en storasyster

- Katy har en katt som heter
Kitty Purry


- Rihanna har två yngre bröder.

- Hon älskar Pizza & Dr.Pepper (det är typ som cola)

- Rihanna gillar inte folk som ljuger

- Hon älskar att shoppa & och hon kan inte leva utan hennes mobil

- Hon är ungefär 177-178 cm lång

- Hennes favoritfilm är Napoleon Dynamite & The Hangover

- Hennes riktiga namn är
Robyn Fenty. Rihanna är hennes mellannamn


(tack till signaturen "?" som rättade oss!)


Justin Bieber!

<3

En ung Avril Lavigne?

Man ser ju att det är hon, men jag tycker att hon ser äldre ut på en första bilden?? Vad tycker du?

Visste du att...

♥ Om Justin skulle skriva en låt om sitt liv så skulle han kallat låten "This Crazy Life" ?
Justin fortfarande blir nobbad av vissa tjejer?
♥ Justin föredrar roliga filmer med sina vänner men skräckfilmer på dejter?
♥ Justin en gång sa "If I had a twin, I'd follow him around and tell him how good looking he was" ?
♥ Justin ibland är rädd att han ska trilla av scenen när han uppträder?
♥ 97% tjejer sa att de skulle gråta när Justin får en flickvän?
♥ Ett fan en gång ringde 112 för att hon trodde att Justin var död bara för att han inte hade twittrat på länge?
♥ Justin hatar när folk stavar hans efternamn fel; B-e-i-b-e-r?
♥ När Justin var yngre så brukade han träna att säga "Vill du gå ut med mig" till sin vägg på sitt rum, och en gång kom hans mamma in?
♥ Justin tror på 'kärlek vid första ögonkastet' ?
♥ gillar att säga "Hi ladies" till sina fans bara för att han gillar att se deras reaktion?
♥ har sagt att hans mamma kör bil dåligt?
♥ är rädd för att hans fans kommer att glömma bort honom efter några år?
♥ vill ha en tjej som kan förstå hans upptagna schema, hans fans och hans musikkärriär?
♥ vill ha en tjej som är lika romantisk som han själv är?
♥ säger att han blev attackerad av en orangutang i Afrika när folk frågar honom hur han bröt sin fot?
♥ känner sig ensam när han tittar på romantiska filmer?
♥ en gång twittrade; "What should I dream about?" men raderade det 5 minuter senare för att han fick för perviga svar? 
♥ kallar sin mamma "sexy" eller "Patricia" när han försöker få hennes uppmärksamhet?
♥ vill ha med 25 lyckliga fantjejer på sitt 17-års party?
Är det någon mer kändis ni vill att vi ska skriva såhär om- säg till! <3

Eminem som barn!

Visst var han sööt! <3

alla rihannas hår

Man kan knappast räkna i huvudet hur många hårfrisyrer hon haft! Här är i alla fall några.

 

 

 

 

 


Taylor i en ny film



Taylor Lautner ska vara med i en ny film som heter Incareceron. I den ska han spela rollen Finn.
Filmen är baserad på en roman skriven av Catherine Fisher. Rollen Taylor ska spela handlar om Finn, en fånge som levt hela sitt liv på Incarceron, ett fängelse. Han träffar fängelsechefens dotter (som är fångad på sitt egna fängelse..) Hon och Finn hittar en kristall nyckel som tillåter dem att kommunicera och kläcka en flykt plan för Finn.

Måste bara se den, allt Taylor är med i måste väl va bra?! Det tycker i alla fall jag ;) <3
xoxo



Chris Brows nya flickvän? :o

När Chris var ute med hunden häromdan hade han med sig en "okänd" tjej med sig.
"De kramades och höll varandra i händerna!" säger vittnen.
Jag skulle ALDRIG bli tsm me honom efter de han gjorde mot Rihanna!

Miley i drogskandal!

Miley Cyrus i drogskandal!
Popstjärnan Miley Cyrus har mycket att förklara efter att en video av stjärnan när hon röker på har läckt ut på internet. I videon, som just nu ligger uppe på TMZ hemsida (går du in nu är det de första som kommer upp) kan man se Miley när hon inhalerar rök och sen börjar skratta okontrollerbart. Hon vänder sig sedan till sin kompis och frågar "Trippar jag nu?".

Enligt uppgift så är det drogen Salvia som Cyrus röker, en hallucinogen som är väldigt kontroversiell i USA då den fortfarande är laglig i bland annat Kalifornien. Videon sägs ha läckt ut efter att Mileys kompis telefon som hon använt för att filma blivit stulen.
xoxo

Bevis!

Här har ni beviset- Det är sant att Justin kysste Jasmine V! :( :)

gaga i massvis

Igår visades vaxdockan av Lady Gaga i London, England och precis som vi sa så var den verkligen häftig! Det är inte den enda vaxdockan av Gaga dock! På fyra andra Madame Tussauds världen över så finns det massor av Gaga!
Vilken tycker du är bäst? xoxo

Släpps i maj?

Det har gått rykten om att Lady Gagas nya album "Born this way" släpps i Maj? Jag tror faktiskt att det kan stämma!
Det ska bli sååå roligt att höra de nya låtarna, undrar vilken ut av dem som kommer bli sommarens "stora" hit?

Justin & Selena käkar pannkakor!

Det sägs att dem höll händerna & var väldigt kramiga. Ohhh LOVE IS IN THE AIR! Nej skojja, men vem vet?? Justin är ju en liten flirtare, han erkännde ju nyss kyssen med Jasmine V så vf inte??? :o ;)

FÖRLÅT!

Vill bara säga förlåt (även i förväg!) för den dåliga uppdatering på sistone! e har varit mycket att göra i skolan och så...
Det kommer nog oxå vara ganska dålig uppdatering i helgen oxå för då är det ännu mer att göra ;) men vi ska se till och blogga på kvällen istället! Så på dan kommer det alltså varar dålig uppdataring :( :3
Kramisar
(bjuder på en favorit bild!)

best cry ever

Här är världens skönaste video! Såg den för länge sen men jag vill att ni skulle få se den ;)
xoxo

veckans heting

Jag hitta den här killen och blev paff! Varför har jag inte sett honom tidigare <3
Här är han i alla fall Cody Simpson!

christmas tour


The Jingle Ball Christmas tour
har startat och popstjärnor som Selena Gomez , Flo Rida, Justin Bieber och många fler turnerar nu runt i USA och uppträder live på scenen. Igår kväll var de i New Jersey det sägs att det blev en riktigt bra show de ställde till med! Stjärnorna Selena och Justin gick verkligen hela vägen! Selena kom ut på scenen i en haremsinspirerad byxdress och Justin var så där romantisk mot ett fan igen.
Jag älskar verkligen julen! Att köpa julklappar och att hänga med kompisar och bara garva så mycket att man får ont i magen! <3
xoxo

Justin + Willow = turnekompisar

Willow Smith
sa på sin twitter att Justin frågade om hon ville vara med på hans europiska turne nästa år och hon ska komma! Så när man ser Justin live ska Willow också komma!
Och vänta det finns mer! Willow sa att Jaden kanske kommer med!
OCH! Justin sa att det finns mer överraskningar! :D <3



Rihanna till Sverige! :D


1 November 2011
kommer Rihanna till Stockholm!! Hon kommer uppträdda på Globen!
Köp biljetter på biljett24.se

Justin om kyssen med Jasmine!


"Det bara hände, jag vet inte. Det är inte konstigt eller hur? Varje 16-åring kysser en tjej så det är inte liksom något helt onormalt. Vi bara kysstes, inget annat. Det var bara en kyss"



Uuhh!

Såg nyss de här bilden på Johnny Depp usch! Kolla tänderna???

Jessica Simpson fashionista? ;D

När man hör namnet "Jessica Simpson" är väl inte kläder det första man tänker på? Det första jag tänker på är hur otrolig sångröst hon har.
Faktum är att hon har tjänat mer pengar på sina skor och väskor än på sitt artisteri, förvånad?

Hennes märke är ett av de allra största och kändaste i kändisvärlden, men det är väl ingen nyhet att hon har bra stil så det är kanske inte så konstigt..?




xoxo posted by E

Grattis!

Idag fyller snyggingen Ian Somerhalder 32år!
Grattis på dig :D <3

Jessica miljardär

Jessica Simpson är inte bara en artist utan också en stor fashionista!
Hon har en egen klädkollektion som heter Jessica Simpson. Hon säljer bla skor, jeans, väskor och underkläder.
Hon har faktiskt tjänat mer pengar på kläderna än sångerna!
Nu ryktas det om att hon blivit miljardär!
xoxo

<3


OMG! Yes!!<3


OMG-OMG-OMG!!!!!!<3
Justin
Biebers film kommer troligtvis komma till Stockholm!<3 Never Say Never! Gud vad glad jag blir, om du inte bor i Stockholm... åk hit! :D

Visste du att...

 

Orlando Bloom...

  • Under inspelningen av The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring (2001) trillade Orlando Bloom av sin häst varpå han bröt ett av sina revben.
  • Orlando utnämndes till en av de hetaste stjärnorna under 25 av Teen People Magazine

  • Orlando lärde sig att surfa under inspelningen av Lord of the Rings som spelades in på Nya Zeeland

  • Enligt sajten screensavers.com gick Orlando om Britney Spears i antal nerladdade skrivbordsbilder

  • Hamnade på People (USA) Magazine’s lista över de 50 snyggaste människorna

  • Orlando gjorde bågskytte till en populär sport bland engelska ungdomar.

  • Han brukade röka men slutade med detta 2002 vilket ledde till att han började bita på naglarna istället
xoxo 

Mest sökta på google!

Idag presenterades årets mest googlade ord (i Sverige).
Och detta har Aftonbladet skrivit om (eftersom de själva är med på listan över mest sökta ord)

Men på en lista över "snabbaste ökande sökningar på en person" så hittade jag många intressant namn! <3

WTF???

(visste du att Demi inte fick komma ut från behandlingshemmet hon bor på den 25 nov för att fira thanksgiving?)
Det här gjorde Demi mot en utav hennes nära vänner, Alex: (lixom WTF?)

"Vi var på planet och alla hade roligt. Demi sa ingenting till mig, hon sa inte ens "Har du problem med mig eller?" hon bara kom fram till mig och boxade mig i ansiktet. Sen gick hon tillbaka och satt sig på sin plats som ingenting hänt. Ingen borde göra så mot någon, det är fel. Ingen gör så mot en vän" berättar Alex.

Alex är inte allvarligt skadad men hennes advokat säger:

" Vi har kontaktat Lovatofamiljen utan att få något svar tillbaka. Om de inte svarar kommer vi fortsätta med det här och stämma Demi."


Alex berättade att Demi ännu inte sagt förlåt.
Demi kan inte kontakta någon nu, bara hennes familj eftersom hon är ju på behandlingshem. Fast Demi har sagt att hon är väldigt ledsen hur allt blev och att hon fick massa problem.
Vi har ju inte hört något från Demis sida än så...
Och kom ihåg att INGET är 100% säkert!




Anledning till behandlingshem:
Demi's manager meddelade nyligen att Demi ställer in sin turne för att gå på rehab! Inte drogrehab då utan hon verkar ha svårigheter psykiskt, om jag uppfattade det rätt har hon bulimi och alltså stoppar fingrarna i halsen för att spy. Det är bra att hon tar tag i problemet, heja Demi!
Gammalt inlägg från Infamousworld

Alltså: hon går INTE på rehab bara för att hon gillar att slå folk, eller för att hon knarkar ^^<3




Kan Weise dansa

Dansant?
Idoldeltagaren Andreas Weise har fått erbjudandet att vara med i dansprogrammet Let´s Dance!
Jag vet inte om han tackat ja men skulle gissa att han gör det. Vad tycker ni, tror ni att han kan dansa?
Själv är jag nog lite mitt emellan, jag kommer typ skratta! ;)
xoxo

Keira var nära att sluta




Kiera Knightley nästan var redo att sluta som skådis för gott för ett par år sedan, när hon var 22. Hon hade gjort filmer sedan hon var 16 och hade börjat hata det. Kiera säger att hon kände sig skyldig för att hon var så priviligerad när hon erbjöds en massa Hollywoodroller och speciellt då hon inte ens ville ha dem!

Därför har hon de senaste åren har försökt att undvika strålkastarljuset men hennes kompis Cary Mulligan lyckades övertala henne att fortsätta!

Justin om mammans alkoholproblem



I en öppenhjärtig intervju med den brittiska tidningen The Guardian berättar Justin om sitt förhållande till sin mamma Pattie och avslöjar att hon tidigare haft problem med alkoholen:

— Min mamma var inte den fantastiska personen. Hon var en bra person, men hon gjorde vissa fel; hon drack, hon tog förmodligen droger också. Hon berättade det för mig för hon tyckte att hon gjort nog med dumheter för oss båda.

— Jag behöver inte göra nåt sånt för hon har redan gjort det. Hon förändrade hela sitt liv på grund av mig. När jag föddes slutade hon röka och dricka – hon gjorde allt för mig.


Posted by: E


Sluta döm Shiloh!


Dottern till Angelina Jolie och Brad Pitt, Shiloh har nu retats för sin garderob ett tag. Nu ber Angelina alla att sluta mobba dottern för kläderna.
Angelina har tidigare fått kritik för att hon klär dottern så grabbigt, men hon ser inget fel i det:

-Jag tycker inte att det är upp till världen att tolka någonting. Hon gillar att klä sig som en kille och hon vill ha sitt hår klippt som en kille och hon ville kallas ”John” ett tag. Vissa barn bär slängkappa och vill vara Stålmannen och hon vill vara som sina bröder. Det är den hon är, säger Angelina i en intervju.

Jag håller med Angie, låt henne klä sig som hon vill !


Frossa i magmuskler med infamousworld!



För alla er som missade! :)
Här visar vi några av världens kanske hetaste magar - gjord 100% av infamousworld!

xoxo
Posted by ¤E


Gagas galna outfits!

*outfits


Jag glömmer allt när jag kysser Kristen!

"Jag glömmer allt när jag kysser Kristen"
Robert Pattinson
lever sig definitivt in i de intima scenerna med motspelerskan och flickvännen Kristen Stewart under inspelningarna av ”Twilight”-filmerna. Så pass mycket att han ibland glömmer bort att de inte är ensamma.

— När vi börjar kyssas glömmer jag bort att vi är omgivna av massa folk. Jag brukar ryckas med helt av stunden, säger Robert i en intervju med Now Magazine.

 

— Det är bara när kyssen är slut som jag tänker på att det faktiskt finns en massa folk runt omkring, och jag går därifrån och skäms.

Trots att Rob uppenbarligen drömmer sig iväg erkänner han dock att de intima scenerna inte är så heta som de ser ut.

— När ni får se nakenscenerna ser de väldigt erotiska ut eftersom de är redigerade och ni hör musik. Det ni inte ser är åtta kameramän, regissören och 50 personer på inspelningsplatsen.

— Sanningen är att man kommer ut från logen i en liten badrock och vet att om några minuter så måste man klä av sig inför massor av folk.


Lady Gaga - en barbiedocka? ;)







Är de inte hysteriskt söta? ;)
 xoxo


Visste du att...

http://www.neccel.com/wp-content/uploads/2010/02/Lady-Gaga-telephone-feat-beyonce.jpg

Lady Gaga...
...har gröna ögon.

...älskar att laga mat.

... älskar italiensk mat, speciellt pasta

... är Italiensk & är katolik (kristen)
... växte upp i New York, Manhattan.
... köpte pizza till alla hennes fans en gång för flera tusen dollar eftersom hon var försenad till en konser &
dem hade väntat i flera timmar! nawww<3

ASHLEY & LUCAS GRABEEL GÅR UT PÅ MIDDAG :)

Det är viktigt att hålla i sin nära & kära! Det är Ashley Tisdale och Lucas Gabrieel experter på!
De två kollegorna var nyligen ute och åt middag tsm, ett utmärkt sätt att umgås :D

JOSH Duhamel i flygplansdrama

Josh Duhamel i flygplansdrama!
I helgen var Josh Duhamel på ett flyg. Han betedde sig väldigt dåligt så kaptenen var tvungen att ringa säkerhets vakterna som fick kasta ut honom från planet.
Allt detta för att Josh vägrade att stänga av mobilen, och ursäkten var att han var tvungen att ringa sin maneger och såga att han kommer att komma lite sent!
xoxo

Glee-Teenage dream & Forget you


Ganska awsome va??

Lite billigt Robbieboi? ;D

När den 36åriga sångaren Robbie Williams och hela hans nyligen återförenade pojkband Take That åkte till Danmark för att vara med i en talkshow så påpekade programledaren att han en gång blivit erbjuden att vika ut sig för tio dollar. Hon frågade då hur långt han kunde gå för tjugo dollar - och han var inte sen att besvara hennes fråga! Programledaren blev inte lite förvånad när han reste sig och drog ner byxorna och moonade kamerorna. Några andra som kanske blev förvånade var väl de hundratusentals som kollade på programmet...
Vad säger ni - roligt eller smaklöst? Jag måste erkänna att jag tyckte det var ganska kul..


Här moonar Robbie Williams vår fotograf



Jag gillar inte uggs!

I en intervju fick Justin frågan vad han tycker om uggs, här har du svaret:

Nej, jag gillar inte uggs! De är fula och ser konstiga ut. Det finns andra skor man kan ha på sig, typ vanliga skor. Det ser ut som om man har stora potatisar på fötterna!

hahaha såå rätt det är har jag gått och tänkt på länge...

SE VÄRD INTERJUV - BBC RADIO

Den här tycker jag att du borde se, HELA! Han pratar lite om julen,frågor från fansen,  tjejer, turnen m.m
Efter den här kommer du inte precis tänka "jag vill ha de är 20 minutrarna av mitt liv tillbaka!!!!
Han är såå underbar och perfekt (nästan)<3

Vad hände?


Våran snygging Channing Tatum har ju haft världens snyggaste mage! men nu.... vad har hänt?? Han har lixom lagt på sig "lite" kilo om man säger så! Stackars Channing,  det är nog dags att du börjar gymma, vi saknar ditt sex- pack :) <3

 


Justin och Selena ute IGEN!

Visst de säger att de bara är kompisar men, de ses väldigt ofta!
Men serri hellre Selena Gomez än Jasmin Villegas!
De är ju trots sagt riktigt söta tsm! <3


HAHAHA!

hahahaha <3

Vad säger in??

Vilken tycker ni är snyggast? kommentera :D

Grrrrrattis !

En av vi på bloggens största förebilder fyller år idag - ingen mindre än top model-programledaren, talk show-hostern och fd. supermodellen Tyra Banks!
Vi önskar ett stort grattis på 37årsdagen och hoppas du får det superbra! <3

Lite snygga bilder på hur Tyra sett ut genom tiderna, vilken passar henne bäst?




Tyra Banks


















GRATTIS!!!!<3333


Posted by: E & B


Underbar bild

Den här bilden var jag bara tvungen att lägga ut! Helt underbar bild ;) xoxo

"The one" for Paris?

Vi vet allihop att Paris Hilton och hennes senaste pojkvän Cy Waits förhållande började ganska dåligt med rattfyllan och kokain-skandalen i Las Vegas men trots att den gamla Paris hade dumpat Cy på grund av all dålig PR så har hon hållit fast vid Cy!

Paris har för en gångs skull hållit ganska låg profil den här gången och har knappt aldrig synts med Cy på några event. Paret är dock oskiljaktiga privat och igår sågs de shoppa julprydnader i Hollywood ihop! Kanske kan Cy vara 'the one' för Paris, vad tror du?

Persbrandt i The hoppit

Nu har Gunvald Larsson eller rättare sagt Mikael Persbrandt kanske fått sitt internationella genombrott.
Han har skrivit på för The Hobbit. En uppföljare av Sagan om ringen!
Filmen kommer att komma på bio i början av år 2012. Eftersom jag älskar Gunvald Larsson så måste jag ju säga grattis Micke P!
xoxo

Grattis ! :)

Idag fyller sockersöta Jake T. Austin 16 år! Grattis hoppas du får en toppendag ! <3

SELENA NY PHOTOSHOOT FRÅN OLIKE SAGOR!

Kan du se vilka sagor de är?? :)

jordan tagen på bar gärning

Jordan togs för fortkörning förra året i sin hemstad i Sussex, England. Hon körde alldeles för fort och igår i rätten kom lagen ikapp henne. Hon förlorade sitt körkort, och det för hela sex månader! Hennes officiella ursäkt för fortkörningen, jo paparazzis förstås! (källa: Wenn)
xoxo

Britney stämmer star magazine

Förut gick tidningen Star ut om att Britneys pojkvän Jason Trawick hade misshandlat Britney. Nu är Britney och Jason väldigt uprörda över detta. Hon säger att Jason inte alls misshandlat henne!
Vi får hoppas att det är sant, hon kanske ljuger för att skydda honom men...
Så nu är Britneys team av advokater redo att stämma Star Magazine!
xoxo

Äntligen vågar Britney och Jason visa sin kärlek!



Justin gör reklam för sina hörlurar!

Alltså de är spiderman lurarna vill jag (ska jag) bara ha, fan va coolt ^^ jag som älskar spierman!

Grattis!

Grattis Britney Spears som fyller 29 år i dag :)

JAG ÄLSKAR DIG

Sju sätt att säga jag älskar dig på! <3
xoxo
Franska: Je t´aime
Norska: Jeg elsker dig
Spanska: Te amo
Etniska: Mine armastan sind
Kroatiska: Volim te
Tyska: Ich liebe dich
Latinska: Te amo

Åå nej!!

Har Rihanna  en bad boi till pojkvänn elr är de bara jag?!
 Stackarn Rihanna blir huggen i ryggen, av något som man kan kalla "pojkvännen" Matt. Är han otrogen tro?? 
 Matt sågs igår komma ut från en bar tsm med en tjej i randig skorta... Han viskade någo till henne och hon stack.
 De kunnde knapast va Rihanna!
xoxo


Visste du att...



Miley Cyrus...
... är väldigt dålig på att hålla hemligheter
... började rida när hon bara var 2 år gammal!
... tycker Ashley Angel är sjukt snygg!

Justin Bieber...

... har en dansare som väljer en 'One Less Lonley Girl' som han sjunger till?
... äger ingen plånbok han kastar bara i pengarna i fickan fast han använder sin kreditkort mest.
... Justin är ca 15 cm längre än hans mamma?

Lady Gagas...

... Musikvideon "Telephone" är faktist fortsättningen på henne's musikvideo "Paparazzi"!
... ÄLSKAR Taylor swift's låt You belong with me.



Stuck in the moment...


Sitter och lyssnar på Stuck in the Moment - Justin Bieber Acoustic version. Så jäkla fin... Den bästa Bieber-låten enligt mig. Vilken tycker du är bäst? ;)





xoxo

Vinn biobiljetter på Posh24!

Vinn biobiljetter på Posh24!
Varje dag öppnar vi en ny lucka i vår julkalender. Bakom luckan döljer sig en kändis och du ska gissa vilken i kommentarsfältet tillsammans med en kort motivation varför just du ska vinna! Varje dag lottar vi ut två biobiljetter. Glöm inte att du måste vara Posh24-medlem för att kunna delta i tävlingen (vi behöver din email-adress för att kunna meddela om du har vunnit). Dagen efter publicerar vi vinnaren i kommentarsfältet tillsammans med det rätta svaret. 

Ledtråd 1: Den här 17-åriga skådespelerskan började uppträda redan vid tre års ålder.

Ledtråd 2: Vid 14 års ålder blev hon upptäckt av en modellscout.

Ledtråd 3: Hennes stora genombrott kom 2007 i en populär amerikansk ungdomsserie.

Ledtråd 4: Hon har på senare tid gjort sig känd för sin punkiga och vågade stil.

Ledtråd 5: Hon är inte bara en framgångsrik skådespelerska utan dessutom med i ett rockband'.
Kicka på bilden för att komma till Posh24! Lycka till <3 :)


Kan Lindsay dansa?!

Som du säkert hört så går det bra för Lindsay Lohan på rehanb centret, betty Ford Clinic, och många människor runt henne tror att hon är på god väg att bli fri frisk på riktigt den här gången. Det är till och med så att det ryktas om att jobberbjudande fullkomlligt kastas över henne, något som inte hänt på länge!

Ett av erbjudanden, det som alla talar om, är det från realityshown Dancing with the Stars!
xoxo

Keep a child alive

Allt det här är för att samla in pengar för Alicia Keys välgörenhetsorganisation Keep a Child Alive. Alltså dem spelar döda i kistor för att symbolisera att man ska hålla barn vid liv.
Det betyder att nästa vecka kommer alla kändisarna som deltar att inte uppdatera sin facbook och twitter.
xoxo
Elijah Wood
Alicia Keys
Serena Williams
Kim Kardashian död?!

RSS 2.0