basshunter tagen för sexbrott


Jonas ”Basshunter” Altberg anklagas för sexbrott efter en spelning i Skottland av två unga kvinnliga fans, rapporterar sajten Digital Spy.

Enligt Aftonbladet ska händelsen ha ägt rum under ett så kallat ”meet and greet” där fansen fick möjlighet att träffa stjärnan på Kitty’s nightclub i skotska staden Fife under fredagen.

Ashley Barr, 18, är en av tjejerna som påstår att Jonas tafsade på henne, säger att händelsen ska ha fått henne att känna sig ”besvärad och nedvärderad”.

— Han var ett riktigt svin. Jag var ett fan, men nu skulle jag inte ens öppna gardinerna om han spelade i min trädgård, säger Ashley till Scotland’s Daily Record.

— Polisen kan bekräfta att en 25-årig man bar gripits efter att ha anklagats för en förseelse på Kitty’s, och har lösts ut mot borgen för att sedan infinna sig i Kirkcaldy Sheriff Court inom en snar framtid, hälsar en talesperson för polisen i Fife.

Basshunter, som måste infinna sig i rätten i januari, nekar till alla anklagelser. Även stjärnans agent Henrik Uhlmann menar att anklagelserna saknar grund.

— Han skrev autografer på en nattklubb och träffade hundra personer på 30 minuter. Nu har någon lagt in en polisanmälan, men vi vet inte alls vad anklagelserna handlar om. Och vi vet inte heller vilka som har polisanmält. Jonas var chockad efter anmälan, och har ingen som helst aning om vad det handlar om, säger han till Expressen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0