Ny nakenbild på Rihanna...

Ännu en gång har det sprits en naken bild på Rihanna. Det sägs att hon skickat den till en dåvarande pojkvän som tydligen inte förstod att bilden var så pass privat att den inte skulle läggas upp  på internet.
Tycker synd om dig Rihanna :( Hoppas de inte händer igen!

Grattis :)

Gissa vem som fyller 30 år to day??
Ingen mindre än Justin Timberlake! :)
GRATTIS :D

Bieber försöker håller sig singel...

Justin säger nu att han vill hålla sig till singellivet och hänga med polarna.

"Innan jag blev känd jagade tjejena mig, nu gör dem det ännu mer!"

Han säger även att han inte är redo för ett långt förhållande. Nej just nu vill han bara utforska ;)

Änne fler nagelack!

Eftersom Justin har tjänat 17 miljoner kr på att sälja sina nagelack är det inte konstigt att han vill utöka kollektionen :D

Katy Perry:

"Om folk vill ha en förebild, så kan de ta Miley Cyrus"




Nytt bästispar??

Visste ni att Lindsay Lohan och Taylor Momsen umgås? Det hade jag total missat!
Det är kanske inte det bästa bästisparet någonsin om vi säger så. Det är ju inte så att LiLo har det bästa ryktet i hollywood just nu, inte Taylor heller.
Vad tror ni kommer det att hålla??

vem bar den bäst?

Kändisduell: January Jones vs Cheryl Cole
January Jones                                                                  Cherly Cole
Vem bar den bäst?
xoxo

Demi ute från rehab

Demi Lovato RELEASED FROM REHAB

Demi Lovato har nu äntligen fått lämna rehab och är hemma i LA. En källa säger att hon kommer att fortsätta att träffa läkare i LA som kommer att hjälpa henne lite mer.

Hon är jätte tacksam för alla fans stöd och ser fram emot att prata med dem. MEn just nu kommer hon fokusera på att gå tillbaka som alt var förut.

xoxo


Heidi och Spencer i en duett

Det är inte nog med att Heidi Montage ska släppa en låt, men nu ska Heidi och Spencer släppa en duett tillsammans med lite hjälp från rapparna Ya Boy och Pete G!
Vad tycker ni om den, inte så speciellt bra? :D
Min data dampar så ni får klicka på länken för att titta, KLICKA HÄR!
xoxo


HAHA! ;D

Jonas Brothers Ronald Reagan TRIBUTE
Börjar ni inte garva när ni ser den här bilden?!
xoxo

Taylor Momsen: "Jag har dåligt inflytande"

Momsen: "Jag har dåligt inflytande på Lourdes"


Taylor Momsen berättade att hon blev vän med Madonnas dotter Lourdes när hon höll på med Madonnas kollektion. Men hon säger även att det kan påverka henne som person.

- Jag har antagligen dåligt inflytande på henne, säger Taylor.

- Häromdagen tog en reporter med sig sin 12-åriga dotter till en intervju. Hon såg på mig med vidöppen mun och sa: ”Jag vill ha stripp-skor, pappa!”. Och han hatade mig. Men jag säger inte ”Bli som jag”. Jag hoppas att tjejer läser vad jag säger i intervjuer – att de ska vara sig själva, säger hon.

- De skulle aldrig vilja vara som jag. Jag är galen. Jag är helt j*vla sjuk i huvudet. Det har man sagt till mig sedan jag var 11 år gammal.

xoxo

 

 

 

 


Nu vet Ozzy vem Justin är!

Justin har nu gjort en reklamfilm med Ozzy Oseborne! De gör reklam för Super Bowle (mobil)
I November förra året sa Ozzy i en intervju att han inte hade en aning om vem Justin Bieber var... Nu vet han nog ;)

Kristen som snövit??

Kanske kommer hon alltid bara att vara Bella!
Det har precis avslöjats att Kristen Stewart är en kandidat för att spela den nya Snövit. Tror ni att Kristen skulle vara en bra Snövit och ser ni fram emot filmen eller låter det hela som en blivande katastrof?

Dagens...

...snyggaste bild :)
ELLER??



Lindsay rädd för sitt liv!

Vi visste att Lindsay skulle hitta ett sätt att skapa drama och rubriker, nu när hon inte festar lika hårt eller jobbar lika mycket. Den nyktra Lilo gillar inte paparatzzis så hon har förklarat krig mot fotograferna som följer henne. Lindsay säger att hon känner sig så förföljd och att hon vill ha besöksförbud, för dem alla!

Vi vet hur Lindsay kan skapa drama om hon verkligen vill, det här gjorde hon i veckan: Ringde 112 gråtandes och skrek att hon är förföljd och rädd för sitt liv. Polisen har kallats till huset i Venice Beach för att ta itu med Lindsays rop på hjälp, men ingen har gripits eller ens varit i närheten av det. Vill hon bara ha uppmärksamhet igen!?

Hålla??

Kom igen nu det har blivit lite mindre kommentarer på sistone! Och fråga gärna mer på bloggsvar! Vi är brädda på att svara så fort vi kan :) Så kom igen nu :D

Ke$ha stämd på 94 miljoner!

Ke$ha stämd på 94 miljoner


Ke$ha har blivit stämd av sin före detta maneger, bolaget DAS Communications. Dem kräver 14 milj dollar (alltså 94 milj kronor) för att hon begått kontraktsbrott.

DAS Communications, som var Ke$has manegerbolag när hon gav sig in i branschen 2006, menar att sångerskan plötsligt avslutade sitt kontrakt, utan att meddela dem. De hävdar att det var Ke$has nya manager, Lukasz ”Dr. Luke” Gottwald, som övertalade henne.

xoxo

 

 


Hetaste Stjärnorna under 25 år

Från ET OnlineMegan Fox, Rob Pattinson, Daniel Racliffe, Miley Cyrus, Roberts Emma, Justin Bieber, Dakota Fanning, Shia LaBeouf, Ellen Page, Saoirse Ronan, Mia Wasikowska, Michael Cera, Keira Knightley, Chace Crawford,

Blake Lively, Penn Badgley, Taylor Lautner, Amanda Seyfriend, Carey Mulligan, Zac Efron, Mary Kate & Ashley Olsen, Rupert Grint, Emma Stone, Abigail Breslin & Rooney Mara. tror du att de missat någon?

xoxo


"Vissa saker som är så traumatiska att jag knappt minns dem"

I en ny bok gör Lady Gaga avslöjanden om sina tidigare erfarenheter av narkotika. Enligt New York Post  beskriver hon tiden som kokainmissbrukare som chockartad.

"Allt det traumatiska som jag utsatte mig själv för. Det är vissa saker som är så traumatiska att jag knappt minns dem"

Lady GaGa har tidigare berättat om sitt experimenterande med droger, som började när hon hoppad av en musikkurs på New York University 2005. I en intervju har hon beskrivit hur hennes pappa övertalade henne att sluta med drogerna.

Go Gagas pappa säger jag bara! ;)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

film på G

Om ni har lika dålig humör som jag så ska ni nog se filmen Dum Dummare på kanal 5 kl 21.00! Haha bara ett tips ;)
xoxo

Vanessa tar över Britneys jobb

Vanessa Hudgens ärver Britneys gamla jobb


Vanessa Hudgens tar över stafettpinnen efter Britney Spears och blir det amerikanska modeföretaget Candie’s nya affischnamn och modell.

Britney – vars kampanjer för företaget fick stort medieuntrymme då hon gav ut sina modellbilder i oretuscherade versioner – verkar inte ha något emot att bli utbytt, utan hyllar sin arvtagerska på mikrobloggen Twitter.

— Det är så kul att vara en Candie’s Girl! Håll utkik efter deras nya tjej, Vanessa Hudgens! skriver Britney.

Vanessa var inte sen med att tacka för stödet.

— Tack Britney, det är inte lätt att ta över efter någon som dig, men jag är så laddad över att få bli den nya Candie’s-tjejen 2011

Candie’s har tidigare anlitat stjärnor som Hayden PanettiereHilary Duff och Jenny McCarthy, men den här gången faller valet på den 22-åriga före detta ”High School Musical”-stjärnan Vanessa.

-starlounge

xoxo

 


en önskan uppfylls <3

Miley Cyrus MAKES A WISH COME TRUE

Miley Cyrus gjorde så att en önskan gick i uppfyllelse för barnet Daymon. Daymon har gjort tre operationer för ryggmärgsbråck, tio operationer på fötterna och har haft en stav längst ryggen.
Han lider av förlamning och ambulerade problem!
Hans önskan var att träffa sin idol Miley Cyrus, och det fick han! Man kan ju bara säga naaw. Det är så synd om honom! ;( <3
xoxo

Rihanna lesbisk?

En föredetta modell och företagare vid namn Natajah "Tajah" Burton säger att hon har en hel del skvaller på flera kända kvinnor som hon dejtat! Hon säger att kvinnorna är rädda för att öppet säga att de är lesbiska eftersom det skulle kunna förstöra deras karriärer. Men Natajah bryr sig inte, hon har nu skrivit en bok och har praktiskt taget namngivit och hängt ut en hel del kända personer, bland annat Rihanna!

"Tajah" hävdar att hon dejtat en känd pop-artist från Barbados, uppenbarligen Rihanna! Först flirtade de efter att en gemensam vän presenterat dem, men hon hävdar att det var Rihanna som hängde på henne och verkade intresserad nästan på en gång. Boken heter "Look down dirty shame".
- posh24
Vad tror ni, är det sant?
xoxo

Får man lägga ut bilder på folk som sover??

I så fall bryter jag den lagen... Gud vad söt Justin är när han sover <3

oskarsnomineringar bästa film

Oskarsnomineringarna är klara och släppta. Nedanför är bästa film, de flesta är självklara men vissa är överraskningar. Skäms över att säga det här men jag har inte sett Toy Story 3 :p, ska man se den eller? Vad tycker ni som har sett den? :D
xoxo
Bästa film: Black Swan, The Fighter, Inception, The Kids Are All Right, The Kings Speech, 127 Hours, The Social Network, Toy Story 3, True Grit and Winters Bone.

Oceanup´s tävling

oceanUP Valentine&#039;s Day FAN Art Contest
oceanUP Valentine&#039;s Day FAN Art Contest
oceanUP Valentine&#039;s Day FAN Art Contest
På alla hjärtans dag anordnar sidan oceanup en tävling. Den går ut på att alla får göra om en bild på ett roligt sätt! Här är några från förra året :D
xoxo

nya photo shoot bilder på David Henrie

David Henrie MALIBU PHOTO SHOOT
Så snygg han är! Tycker inte ni det?
xoxo

"min dröm är en luftballongs dejt!"


Vilken sötnos!

Det var inte bara Justin Bieber som var söt när han var liten kolla bara på den här sötnosen <3
Cody Simpson <3

Grattis!

Grattis Alicia Keys Som fyller 31 idag :)

Katy Perrys nya twitpic :)

"Big Ass gummy björn? Står INTE måltidsplanerna... Men jag ska visa honom! Du kommer bli uppäten gummy björn!"



Orlandos lilla bebis :)

I söndags tog Orlando Bloom med sin två veckor gamla son Flynn på en liten promenad i parken Will Rogers State ParkPacific PalisadesLos Angeles.
Det här var första gången lilla Flynn fångades på bild och han är ju urgullig! :)

Lite uppateringpå bloggen :)

Som ni kanske vet så har vi uppdaterat bloggen på lite nya grejer den här veckan. Först och främst har vi skaffat oss bloggsvar, där kan ni frågar oss om vad som helst! :)
Sen har vi skapat en "Flag Counter" Som vissar hur många besökare man haft, eftersom den är så ny ser det ut som om vi typ har 3 besökare(vilket vi inte bara har ;) ) Vi hoppas verkligen att det här ska bli bra :D
Kramisar

Justin & selena ska inte bli föräldrar....

Enligt ett twitter rykte så ska Justin och Selena få barn. Till alla er som undrar är det ryktet falskt... Att de umgås mycket på  fritiden har vi inte mycket att säga till om men att de ska få barn... Nej det får bara inte hända.Kommer inte att hända! Så alla Bieber-fans lungna ner er ;)

Miley Sämsta Skådespelare

Miley Cyrus WORST Actress Nomination

Miley Cyrus
har blivit nominerad för sämsta skådespelerska i Last Song för 2011 Razzie AwardsAndra nominerade är Jennifer Aniston: "The Bounty Hunter", "Gal Pals": "Sex & The City 2", Megan Fox: "Jonah Hex '& Kristen Stewart "Eclipse ". Vem tycker ni ska vinna priset?
xoxo

Veckans Bäst klädda Kändis!

Formel 1 arvtagerskan Petra Ecclestone är en riktig frestelse på den här bilden!
Veckan bäst klädda blir Petra Ecclestone! Vad tycker ni om den?
xoxo

Justin & Usher driker champange!

Det verkar inte som om Usher skämtade när han sa att han bjudit Justin på ett glas champange....

And that's why we love her... :)



xoxo

Jennifer omslagsflicka

Jennifer Aniston som omslagsflicka

Jennifer Aniston
har fått många komplimanger för sitt unga utseende fast hon är 41 år, och hon har varit omslagsflicka för många olika tidningar och många olika poser.
Det har därför tryckts t-shirts med texterna Team Aniston och Team Jolie!

Veckans Heting är...

Alexander Skarsgård! <3
xoxo

När ska Alexander Skarsgård slå igenom stort?

True Blood-stjärnan & vår egna största svenska stolthet Alexander Skarsgård är ju snygg, grym skådespelare och precis så där känd att folk i USA börjar lära sig hans namn. Men när kommer genombrottet? Vi vill se Alexander på stora duken :D
Här sitter Alexander och läser ett manus, kanske kommer detta ta honom till toppen? Man vet aldrig! xoxo

Alexander Skarsgård's Big Screen Break Around the Corner?



Blogupdate :)

HEJ!
Nu har vi äntligen skaffat bloggsvar (tack http://demileysel.webblogg.se för inbjudan! <3) så om du undrar något om kändisar eller om hur vi driver bloggen.. tjaa - om vad som helst egentligen, så kan du ställa en fråga överst till vänster på vår blogg!

Sen så är det många att länka just nu men tro inte att vi glömt er - vi jobbar på det promise!
Ha det asbra, puss&kram!



Ännu en barbie -docka :)

Man kan ju bla köpa Justin Bieber och Lady Gaga  som barbie docka och nu får vi en ny docka till samlingen :)
Kan ni gissa vem det här är?

Justin börjar bli divig och svår att arbeta med!

Som de flesta kanske redan vet så ska Justin gäst spela i tv pogramet 'Victorius'. Enligt uppgifter så ska stjärnan betet sig divigt och snobbigt. En gång ville han inte ens gå ut ur bilen för att hans hårblivit förstört! Han hade tydligen oxå blivit arg när han blev tvungen att säga om sin replik flera ggr....

Jason Mraz -"Vi gifter oss inte förrän alla får gifta sig"


Gud så gulligt! Jason Mraz (sångare till bland annat I'm Yours & Butterfly) friade i december till sin flickvän Tristian Prettyman. Däremot avslöjar de att de inte har något bröllop planerat på ett tag. De som verkligen avgör när paret ska gifta sig är faktiskt U.S.As regering..
De har bestämt sig för att inte gifta sig förrän gay-bröllop är lagligt i USA.

"Min flickvän och jag är så säkra i vårt förhållande att vi inte behöver gifta oss just nu egentligen. Det är väl mest för att det är roligt och för våra familjer, vänner och kanske mest av allt - mammor. Vi tänker inte gifta oss förrän gaybröllop är lagligt och jämställt. När alla har rätt att gifta sig tror jag att det kommer vara ett enormt framsteg för landet."

Det är helt sjukt att det inte är lagligt än & jag tycker det är coolt att så många faktiskt försöker göra en förändring! :)

xoxo

Men kom till Sverige då!

Alltså gud vad jag blir avundsjuk! Hur många ggr om året åker Justin till Frankrike egentligen??
Kan du inte komma till Sverige istället Justin, snälla!



Angelina VS Anne Hathaway - Striden mellan de vadderade axlarna!




Covergirls från 2010

Några av de coolaste cover-fotona från otroliga Elle Magazine :)


Lady Gaga


Britney Spears m. söner :)


Taylor Swift


Fergie


Kristen Stewart


Rihanna


Megan Fox


puss!

Kändisar försvarar Miley!

Jag vet inte hur många tidningar och nyhetskanaler som jublade när de fick se videon där Miley "röker på"!
Dock är det även många som har blivit upprörda över det tidningarna har skrivit tex Katy Perry:
"Alla har vi väl varit unga & duma så varför ska Miley inte få vara det? Det är hennes beslut och inte våra. Föresten Miley du kanske vet vem min kompis Snoop Dogg är? Jag har hans mobil nummer, så om du vill ha tag på lite matrial är det bara att höra av sig"


Hung stjärna Thomas Jane, som spelar Miley Cyrus "pappa" i den kommande komedin LOL, har också försvarat drottningen.

"Tro inte på något av det där skitsnacket! Hon är en riktig elegant dam. Och det kommer att bevisas genom åren"



Live chatta med Cody Simpson!

I natt har du chansen att live chatta med Cody Simpson!
KL 1 i natt svensk tid, först måste du logga in på codysimpson.com sen är det fritt fram att chatta med honom! :D

Never Say Never-reklamaffisch!



TUFFT.

xo


Justins frilla är dyr!



Vanessa
Pris skapade Justin Biebers frisyr under 2009. Den extremtbegåvad stylist berättade för Life & Style: "Jag brukar klippa hans hår varannan vecka när han är på turné." Vanessas klippningar kostar ca 750$ per klippning, alltså ca 5000 kronor!
xoxo



Bloggen firar ett helt HALVT år!

Nu har den här bloggen fyllt ett helt halvt år! Vi anstränger oss varendaste dag & ställer upp för varandra när vi inte har tid.. En applåd för M, E, R och alla underbara kändisar som finns och som vi älskar eller älskar att hata!

Det är grymt kul att just DU läser vår blogg, hoppas du får ut lika mycket av att läsa bloggen som vi får av att skriva den!

PUSS&KRAM, ha det jättebra och fortsätt läsa & kommentera (a)

rawr

Miley pratar om Taylor Momsen




Justin Bieber om sin första kyss!

Justin om sin första kyss...

"Jag sa till mina kill kompisar ' Den första som kysser en tjej får 10$' Mina kompisar kysste ingen så de sa 'Justin du borde göra det!' Senare dansade jag tryckare med en tjej och jag bara gjorde det. Då var jag bara en hockey kille så jag hade tur att hon ens kysste tillbaka!"



Rihanna gör en extra konsert i Sverige! :D

Visste ni att Rihanna ska göra en extra konsert den 2november!? Så för er som inte han köpa biljetter förut, nu har ni chansen! :D <3

Lady Gagas nya remix

Man kan inte annat än älska Gaga!

Lady Gaga
gjorde en remix på sin låt för sin bästis herrkläd show. Låten låter ganska konstig, fast föresten vi pratar ju om Lady Gaga så... Kunde tyvärr inte lägga in den men här får ni en länk KLICKA HÄR!
Vad tycker ni om den?
xoxo

Robyn och Katy på turne tillsammans! :D

Robyn drar ut på turné med Katy Perry!
Katy Perry har precis avslöjat på sin Facebook att hon i sommar kommer att dra ut på en USA-turné med ingen mindre än Marina Diamandis och vår svenska Robyn!

Turnén heter "California Dreaming" och kommer att innehålla en spektakulär framträdanden med ätbar rekvisita! Katy säger att Robyn & Marina kommer att lyfta showen och att Robyn dessutom är en av hennes favoritartister!
xoxo

Justin Biebers heta äldre röst :)




OMG lyssna på Justins röst i den här videon som är inspelad IDAG. Han låter sjukt vuxen och mjao hans röst är hetare än någonsin!

Jämför man med till exempel den här videon, från tidigt 2010, hör man verkligen stor skillnad.


Selenas facebook fansida hackad!

Stackare! Det står bland annat att Justin Bieber suger... hur tänker han/hon där??? :o

Artister till Grammys 2011..

Ja, vi vet väl alla att Grammy-galan är något av det största inom hela musikbranchen - att vinna en grammy är inte precis något som kan hända vem som helst :) På årets gala ryktas det att artister som...


Eminem     




Lady Gaga 




Katy Perry



Cee lo Green



Också Justin Bieber, Usher & Jaden Smith sägs komma och uppträda!



Vissa tror att det ska vara någon blandning mellan Somebody to Love och Never say Never men man vet ju aldrig. Ska du se galan? :)


xoxo

Selena Gomez "toppless bilderna är fejk!"

Har ni sett topplessbilderna som läckte ut på nätet som hävdades vara av Selena Gomez?! Tja Selena och hennes familj är upprörda! De har officiellt meddelat att Selena självklart aldrig skulle ha poserat för en sådan bild och att de kommer göra allt de kan för att hitta photoshopparen som skapade fejkbilden! Se upp var du än är, de är ute efter
dig  ;)
(Källa: TMZ)

Jasmine Villegas och Nick Jonas, maybe love is in the air?


Jasmine twittrade den här bilden. Hon skrev att hon och Nick ägnat HELA dagen åt att skriva en låt tillsammans och att det var supermysigt^^
Det kanske är lite kärlek i luften??'
p.s Gud va Nick är snygg, döör! <3

Paris vill gifta sig och skaffa barn!

Paris Hilton fyller 30 och drömmer om bröllop

Paris Hilton
säger att hon vill gifta sig med pojkvännen Cy Waits och skaffa barn innan hon fyller 30 år. Men här kommer problemet, Paris fyller år om en månad (den 17 februari) så det kommer att bli lite stressigt om hon ska hinna planera bröllop. Eller vad säger ni, tror ni inte att hon kommer att ordna ett rosa "puff puff" bröllop?
xoxo

Lonely Girl säljer bra! :D



Justin Bieber
s nagellacks kollektion Lonely Girl säljs bra. I över 3000 butiker har alla färger sålt slut.
Andra märken som OPI och Nicole har sjunkit!
xoxo

Kristen Stewart posar för Vouge :)

Kristen Stewart VOGUE PHOTO SHOOT
Kristen Stewart VOGUE PHOTO SHOOT
Kristen Stewart VOGUE PHOTO SHOOT


Crazy! Bara jag som först inte såg att det var ingen mindre än Kristen Stewart på de här bilderna? I den senaste fotograferingen för Vouge togs dessa bilder. Fina, men... Är det verkligen din stil? Känns lite tvärtom vad vi sett från dig tidigare men alla kan väl förändras...


Puss&Kram!
E

kommer britneys musikvideo bra?

Britney Spears anställer Jonas Åkerlund för nya musikvideon!

Britney Spears
lät svenska Max Martin skriva och producera sin låt Hold it Against me, och nu anställer hon ytterligare en svensk för att göra musikvideon till den! Det är ingen mindre än Jonas Åkerlund. På sin Twitter skrev Britney idag, "Dans, dans och mera dans. Gör mig redo för att spela in videon till HIAM med Jonas Akerlund. Jag är superexalterad!"

Som ni kanske vet ligger Jonas Åkerlund bakom några av musikvärldens just nu hetaste videos så som Lady Gagas Telephone, paparazzi och Pinks So What. Enligt MTV ryktas det att videon kommer att ha ett indiskt tema.
xoxo

K Special!

Är det här hemligheten bakom Whitney Ports spinkiga kropp?!
Nu säger Whitney Port att anledningen till att hon är så smal är att hon använder KELOGGS SPECIAL K!
Då säger man ju bara ÅHHH, jag måste börja använda dem flingorna! Då blir jag smal! HOST HOST
men asså allvarligt sluta säga att man blir smalare av ett paket flingor!
xoxo

Dricker Justin? :O

De här bilderna cirklar just nu omkring på internet, man vet ju inte om innehållet är med eller utan alkohol. Men den nedersta bilden kan omöjligt vara på Justin, elr det kanske bara e jag som tycker??'
Där emot den översta, ja Justin ska ju vara en bra förebild för sina fans och så men ja. Finns inte mycket att säga.
Vad tror ni??

Reden ny kille Miley?

Miley var i förrgår ute och gick med (nya kille??) Josh. Enligt rycket sägs det att de dejtar...
Ja man hinner knappt uppfatta att Miley gör slut med sina killar innan hon hittar någon ny!



Cody Ny Låt :D



Cody Simpson
har avslöjat att han håller på att spåna på en ny låt, och han säger även att alla kommer att gilla den :D <3
xoxo

från spanska monster

Efter att Lady Gaga uppträtt i Spanien gjorde de spanska små monsterna den här videon, Gaga såg den och hon skrev så här på sin twitter:
Det här är så sött, ni får mig att börja gråta. Tack små monster för den här stora presenten!

xoxo




Är det du Kristen?

Vouge photoshoot-Kristen Stevart
Det tog ett tag innan jag fattade att det var Kristen! x)
Hon ser bara så sjukt annorlunda ut, i de blonda håret och allt.

Gullig han är....

Från Cody Simpsons twitter:

Valentinekort <3

Själv skulle jag nt bli så glad över ett sånt här kort.
Skulle du? :)

Justin dissad att medverka i Glee men...

Amber Riley sa på Golden Globe Awards att Baby & Somebody to love kommer att vara med i ett avsnitt av Glee! Måste se! <3

Visste ni att...

När Oprah Winfrey var 14 år försökte hon ta livet av sig. När hon var 14 fick hon nämligen reda på att hon var gravid, därför drack hon rengöringsmedel i ett försök att skada sig själv!
Tänk om inte Oprah fanns... ingen bra talkshow... tänk



JELENAS RUM I ST. LUCIA

Observera att Justin & Selena INTE sov i samma rum! Selena delade rum med sin kusin och Justin med Ryen.
Gud vad fint de var, men gissa va de kosta... 3.000 dollar! Alltså 21 000 svenska kronor, per natt!!

tack till "Anonym" som rättade oss ! :)


Bieber på Golden Globe :)



På Golden Globe-galan i går såg Justin helt sjukt bedårande ut. 16-åringen anlände med stil i sin Dolce&Gabbana-outfit och så sneakers till det. Senare på kvällen fick han äran att presentera priset för Bästa animerade film. Den grabben är då bra på allt! HETT

Här är videon när han och Hailee Steinfeld presenterar priset:




xoxo


katy älskar Taylors låt



Katy Perry
skrev idag på Taylor Swift´s twitter att hon älskar låt Back to December!
Vad tycker ni om den? :D
xoxo

finaste klänning på GGA

Sandra Bullock i en rosa klänning med silverdetaljer från Jenny Packham - lägg märke till den nya frisyren!
Snyggast på röda mattan från 2011 Golden Globes Awards var Sandra Bullock! :D
xoxo

Sneek Peak på Breaking Dawn!

Wow, så vackert!
Bild från inspelningen av Breaking Dawn, för er som har läst boken vet
att det kommer gå rätt hett till i filmen...;)
Breaking Dawn har premiär den 18 nov 2011 :D inte många dagar kvar, "HOST HOST"
xoxo



Vad har hänt med ditt smile JB?

Är det bara jag som tycker att det var ett tag sen man såg en bild (ny tagen) på Justin när han ler eller skrattar?
Kolla bara på dessa bilder, orkae inte lägga ut alla för han ser lika ledsen ut på ALLA bilder! :(
Bilder från 2011 Glden Glob Awards:





När får vi se det här igen? :)





kallt?

I den här kylan funderar jag faktiskt på att köpa en snug rug!
Finns att köpa på coolstuffs.se!
xoxo

Justin & Selena again...


En
källa berättar exklusivt för oss att Justin Bieber och Selena Gomez haft väldigt mysigt ihop i London i West Hollywood, Kalifornien

Vårt spionvittne säger:

"Var bara toppen av London weho och såg BIEBER få till det med Gomez i en liten stuga. Supergulliga. Båda klädda i svart och båda små!"
-
perezhilton

Vad tror ni? Jag börjar nästan tro att de bara är vänner men jag måste erkänna att det här är rätt skumt...

xoxo

Rpattz i en ny film!

Här har ny en bild på Robert Pattinson från inspelningen av "water for elephant"
Filmen har premiär den 11 april i år (USA, vet inte när den kommer till sverige. 


Victoria Beckhams handväskor säljer!


 
an tror ju inte att en handväska för 14.000$ ska sälja så bra innan den satts på rea eller så men för Victoria Beckham går det tydligen bra!
I december satte hon ut en handväska för 13.950$ på internet och den såldes redan en timme senare.

Den kostar nästan dubbelt så mycket som den ikoniska Hermes-väskan. Så vad säger ni, är det värt det?

xoxo

Veckans Kändis!

Lindsay Lohan är på gott humör efter sin vistelse på rehab
Blir Lindsay Lohan för att hon kämpar sig upp från hennes missbruk & för att hon är en superbra skådis!

Lindsay Lohan...

  • Hade MVG i alla ämnen under gymnasiet
  • Hennes pappa har suttit i fängelse. 

  • Hon har erkänt att hon varit förälskad i Angelina Jolie. 

  • Hennes smeknamn bland kompisarna är “Lids”. 

  • Hon har somnat på en biopremiär. 

  • Hon har sagt: "Jag vet att jag är sexig och sexigare än de flesta andra."
xoxo

Eva´s hämnd

Eva Longorias sexiga hämnd

 

Det sägs att den bästa hämnden efter ett kraschat förhållande är att se snyggare ut än någonsin. Eva Longoria tycks ha tagit orden till sig.

I en ny bildserie signerad fotografen Emily Shur visar Eva upp exakt vad exet Tony Parkernumera går miste om.

Eva och Tony gick skilda vägar i slutet av 2010 efter sju år som par och tre år som gifta. Tony pekades ut som otrogen och medgav att han hade skickat ”sex-sms” till en annan kvinna, men påstod att flirten aldrig gick längre än så.

xoxo

 


Visste du att...



Cody Simpson...



- föddes den 11 januari 1997

- bor i LA men är uppväxt i Australien

- upptäktes på youtube 2008 och har släppt 2 album

- hans låt "one" har  han skrivit själv

- är mycket i studion och håller på med nya låtar

- säger att alla hans vänner tycker han är en twitter galning

- idol är justin timberlake

- vann priset för bäst ny artist på Australian Kids' Choice Award

- har en lillasyster som heter Ali och en lillebror som heter Tom


Vad menar du Gaga?

Lady Gaga Twittrade nyss den är bilden med den här texten...
"Tillbaka i livet, precis som det är min första gång. Ett annat skott,innan jag kysser den andra sidan. X"

Bara jag som inte riktigt fattar vad hon menar med det??



JB klipper håret 2011!

Justin sa nyligen i en intervju att han kommer klippa sitt hår någon gång under 2011!
Om han klipper sig kommer det ju vara en STOR nyhet för hans fans, därför tror vi att han kommer visa upp sin nya frisyr på en live sändning. Och den närmaste live sändningen är ju 2011 Golden Glob Awards som sänds live den 16 januari!
Hoppas hoppas han INTE har klippt sig då!

Cody Simpson WB Justin Bieber??

Den här killen har ju folk jämfört med Justin. Personligen tycker jag mycket mer om Justin....
Kolla bara in den här videon, känns den inte lite som Justins musikvideo ONE TIME Med telefonen och cyklarna i början??
Den här killen är i alla fall söt och tre år yngre  än Justin. Vissa tror att han kommer bli större än Justin, det tror verkligen inte jag!
Vad tror du? :)

JUSTIN MED LÖSMUSTASCH DEL 3


Till er!



vad ska man säga...
mums! <3

Eclipse godis!

Hittade nyss den perfekta alla hjärtans dag present till =M= ;D

Hejsan kära läsare!

Heejsan allihopa! :) Nu är jag tillbaka från Thailand så nu är det fullt ös på bloggen igen! För våra nya läsare vill jag bara säga att jag oxå bloggar här men har varit bortrest i typ 3 veckor men nu är jag hemma :D
Har läst lite kommentarer och så och sätt att några tycker att det är för mycket Bieber tyvärr kan vi inte ändra på det för att hälften av er tycker att vi ska skriva bara om honom. Men då är min fråga...
Om det är för mycket om Justin, vilka kändisar ska vi skriva om??
Puss&Kram

Gammal men bedårande video på Justin

HAHA naww! Kanske har du redan sett de här, den är rätt gammal men gash vad söt! Dör alltid av garv på slutet haha :D älskar att han flörtar asmycket med henne fast hon är rätt gammal xD sött!




xoxo

dålig stil killar :-[

Taylor Swift, How Jake Broke Her Heart!
Först dumpar Joe Taylor på telefon och sen gör Jake samma sak! :-[ dålig stil asså

SMART KILLE :)



RÄTT! det värsta som finns är haters, man undrar ju hur de tänker liksom ;O

xoxo

Tatueringen är 100% äkta!


HAHA galen kille! Många trodde att den var fake men här är alltså beviset.. xD

xoxo

Dålig update..

Vi ursäktar att det varit minst sagt dålig update i några dagar och man märker det på besökssiffrorna och kommentarerna också - men snälla gulliga läsare överge oss inte! Allas våran underbara ¤R kommer hem från Thailand imorrn så nu blir vi tre som bloggar!

Ha det underbart och ha lite tålamod med oss hehe :D <3

PUSS&KRAM


Justin är en försiktig grabb :)

"Jag är väldigt försiktig med vem jag dejtar. Det finns många tjejer som erbjuder sig att göra saker för mig.. men hur skulle jag kunna dejta någon som redan var så kär att hon vill göra allt för mig?"


Biebettes everywhere!



xoxo



Roliiiiiga bilder (;


ciao! här är några ganska hysteriskt roliga kändisbilder ;D alla från hemsidan http://celebritythoughts.tumbrl.com !





























PUSS!

Rihannas parfym

Dofta som Rihanna!
Rihanna har just lanserat sin egen parfym. Namnet på den är likadant som hennes tatuering som var fel, Reb´l Fleur! Det betyder rebell blomma ungefär.
xoxo

Justin får inte vara med i Glee..

Det kommer inte att vara något avsnitt som är inspirerat av Justin Bieber, raporterar EW. Ryan Murphy som jobbar med TV-serien GLEE sa: De hyllningarna är reserverade för större artister. Däremot sjunger de en Bieber-låt i avsnitt tretton.

Oh snap Justin! Men seriöst, större artister? Jag tror det var ett ganska korkad beslut att utesluta Justin från programmet om man tänker på tittarsiffror ;p Vad säger ni?


GAHH vad snygg han är!


PUSS&KRAM :) <3

Khloe Kardashian gravid?

Nu när Khloe Kardashian och hennes man basketproffset Lamar Odem ska få sin egen reality show har ryktena om vad den egentligen ska handla om börjat sprida sig. Vi tror att det kanske kan vara så att paret ska få barn!

Khloe förlorade en mycket vikt förra året men på senaste tiden har hon sett lite större ut igen. Är det bara kärleken som gör att hon glömmer bort dieten, eller är det kanske redan en bulle i ugnen? 
Källa: Posh24 

Titta på de här bilderna från förra veckan och säg vad du själv tror!



Hmmm....

Klassikern, dölj din bebismage med en påse-tricket?



Vad tror ni? Personligen tycker jag att hon ser ut som vanligt men man vet ju aldrig! Även om det är falskt alarm nu så kanske det händer inom den närmsta framtiden? :)

xoxo

Lilos nya coach ;D

Denna heting är Lilos nya nykterhetscoach!

Lita på Lindsay Lohan hittat den hetaste nykterhetscoachen någonsin! Det har precis avslöjats att "Inception"-hunken Tom Hardy kommer att hjälpa Lilo med hennes nya nyktra livsstil.

Tom har varit nykter från droger och alkohol i flera år redan. Allt vi kan säga är att hans Brittiska fästmö bör hålla ögonen öppna! Ni vet att Lindsay kommer vilja ha mer än bra råd från Tom. Hon vill ha en bit av den snyggingen och vi kan förstå varför! Vi hoppas bara att Tom har bättre smak än så! (TMZ)


xoxo

Snookis nya bok

Snooki skrämmer oss med sin nya bok!

Snooki var igår på bokhandeln för att presentera sin nya bok, A Shore Thing. Den handlar om:
Giovanna ”Gia” Spumanti och hennes kusin Isabella ”Bella” Rizzoli kommer att ha den sexigaste sommaren någonsin. Men de skulle inte kunna vara mer olika. Gia är pytteliten bekymmerslös, frispråkig partiflicka och Bella är en lång, smart idrottsman som alltid håller tungan rätt i mun. Dem är klara att puffa upp håret, lägga på deras stilettos, och blöta upp alla som Kusthöjder, ny Jersey, behöver att erbjuda: het guidos, kyl klubbor, stuxen Oreos, och massor av tequila.
(förlåt om texten var lite konstig ibland men jag satt och översatt hela)
xoxo

"Sluta fråga om selena gomez!"

Bieber: "Sluta fråga om Selena Gomez!"


Justin Bieber smygfotograferades i förra veckan mitt under ett mysigt semesterhångel med påstådda flickvännen Selena Gomez, men prata om förhållandet är inget han vill göra.

Den senaste tiden har 16-årige popstjärnan Justin och 18-åriga skådespelerskan Selena dementerat att de har en romans, gång på gång. Men nya bilder som togs i Karibien under nyårshelgen visar hur de båda stjärnorna semestrar tillsammans pussandes ombord på en lyxyacht.

Trots att bilderna talar sitt tydliga språk vägrar Justin att prata om den påstådda romansen.

— Jag tycker att den frågan är för mycket. Jag kommer inte att kunna ha ett privatliv om jag får den frågan fler gånger. Så jag tänker inte svara på den frågan igen, säger han till Heat Magazine när han blir tillfrågad om Disney-stjärnan är hans tjej.

xoxo

 


Grattis!

Grattis Alex Meraz (Paul i twilight)  26 år! Hopppas du får en toppendag!
xoxo

systrarna stäms

Kardashian-systrarna stäms på 537 miljoner


KimKhloe och Kourtney Kardashian har blivit populära med sin tv-serie ”Keeping up with the Kardashians" samt klädeskedja Dash. Men nu väntar ett stort bakslag för systrarna; de har nämligen blivit stämda på motsvarande 537 miljoner svenska kronor.

I höstas lanserade systrarna ett kreditkort i samarbete med Revenue Resource Group LLC prytt med ett foto av de själva, men bara två veckor senare drog de sig ur kampanjen. Den kaliforniska kreditkortsfirman skickade i förra veckan in en stämningsansökan mot systrarna till Fresno County Superior Court på 537 miljoner svenska kronor, en summa de menar motsvarar de pengar som gått förlorade sedan systrarna bröt avtalet.

Orsaken till att Kim, Khloe och Kourteney ville avsluta samarbetet med kreditkortsfirman var enligt AP att de fått kritik från juridiskt håll att kortavgifterna var för dyra.

xoxo


Paris & Britney lägger undan stridsyxan

Britney Spears och Paris Hilton återförenade
De före detta partybästisarna Paris Hilton och Britney Spears sägs nu att vara på väg att bli vänner igen. På en klubb såg dem varandra men Britney var lite blyg och försökte undvika det hela men Paris tog steget och kramade om Britney och sen stod dem och pratade ett bra tag.
Dem kanske bli vänner igen i alla fall! :)
xoxo

Justin tatuering

Grown Man Gets Justin Bieber TATTOO
Det här är en kille om tatuerade in Justins ansikte på benet. Ofta liksom, han är ju gammal! Ska det inte vara unga tjejer som typ gör det?! Han går kanske lite för långt :/
xoxo

Kommer dem bli bra vänner?

Hur länge kommer det hålla i sig?
Lindsay Lohan har sagt att hon pratat med Samantha Ronson och förklarat att hon inte hade en aning om att hon skulle bli granne med henne. Att det inte var hennes mening att förfölja Sam, som hon faktiskt gjort tidigare. Nu verkar det som om de har bestämt sig för att göra det bästa av situationen, väldigt moget och olikt de båda med andra ord! Lindsay kanske lärde sig något på Betty Ford Clinic´s rehab centre den här gången trots allt. Man undrar givetvis hur länge freden håller i sig och håller ögonen på dem!
xoxo

Lonely Girl collection

Lite bilder på Justins nagellack Lonely Girl.
xoxo

Posh GRAVID! :)


Familjen Beckhams representant bekräftade nyligen ryktena;
"
David och Victoria Beckham är glada att bekräfta att de väntar sitt fjärde barn under sommaren. Brooklyn, Romeo och Cruz är mycket entusiastiska över ankomsten av deras nya bror eller syster."


ÅH så gulligt! Jag trodde verkligen inte att de skulle skaffa fler barn så det blev värsta chocken för mig när jag läste det nyss! Hoppas allt går bra så ser vi fram emot ännu en söt Beckham-familjemedlem! :)

puss&kram

Hoppashoppashoppashoppas! :)



Zac Efron, 23, och Vanessa Hudgens, 21, kom till öppningen av SHG’s Eden Hollywood och de kysstes och dansade hela kvällen tillsammans med vänner inklusive Brittany Snow.

“De dök upp runt 22:45 genom entrén på baksidan tillsammans med en grupp vänner och de höll varandra i händerna vid olika tillfällen under kvällen”, berättar en källa för UsMagazine.com.

Under ett tillfälle när Efron skulle kyssa Hudgens, knuffade skådespelerskan bort honom efter att ha sett en person som försökte ta en bild med en mobilkamera.

“De kysste varandra och verkade njuta av kvällen tillsammans”, säger en källa. Ett annat ögonvittne tillägger: “De verkar som att de är tillsammans igen.”
-UsMagazine

Det är inte allt - E! Online och People har båda rapporterat om preciis samma sak! Då kan vi bara hålla tummarna för att Hollywoods snyggaste par håller på att återförenas/aldrig gjorde slut... :D

xoxo


Bieber i globen!

Håll i er nu! Justin kommer komma till globen den 12 augusti. Biljetterna säljs inte än men kommer att säljas på ticnet.se! Så det är bara att titta in någon gång ibland! :D
xoxo

Grattis Noah!

Grattis Noah på 11 års dagen! Hoppas du får en bra dag <3
xoxo

Miley & Nick

Miley Cyrus och Nick Jonas jobbar på ett album tillsamman, och det kanske betyder att dem kommer att börja umgås igen! Vem vet kanske kommer dem hitta varandra igen. Jag tycker dem var gulliga tillsammans men nu vet jag inte. Nick är på något vis så oskyldig och Miley motsatsen.
Vad tycker ni?
xoxo

Eva´s start på det nya året

Eva Longoria har 5,7 miljoner anledningar att vara ledsen!
Eva Longoria har inte börjat det nya året så lyckligt. Hennes man sen 7 år tillbaka har varit otrogen mot henne och nu ansöker hennes Las Vegas-restaurang "Beso" om konkurs! Restaurangen är tydligen nere med hela 5,7 miljoner dollar efter bara två år i branschen, och de har även månatliga förluster på 76,000 dollar!
Stackars Eva ;(  xoxo

Eva´s sminkning

Eva Longoria gör "en Nicole Kidman"
Så här såg Eva Longoria ut i förrgår när hon åt på en restaurang. Kan någon hjälpa mig att förstå varför man sminkar sig så här?!
Jag vet inte, det kanske är det nästa super modet?

Orlando och Miranda har blivit förldrar

Orlando & Miranda har blivit föräldrar!
Orlando Blom och Miranda Kerr har äntligen fått en son. I torsdags föddes han på sjukhuset i LA. Föräldrarna har inte bekräftat det än men en paparazzi hörde Orlando skryta om sin son. Man har även sett dem gå in och ut på sjukhuset.
Miranda har tidigare sagt i intervjuer att hon alltid vetat att Orlando kommer bli en toppenpappa, och att hon ser positivt på hennes fortsatta karriär som modell efter graviditeten, med förklaringen, "Jag tycker att barn och graviditeter är en del av livet, jag ser hur modeller så som Heidi Klum, Adrian Lima och Alessandra Ambriosa har fött barn och gjort det till en del av deras liv."

Pauly D's got bieber fever? ;)



Stjärnan från Jersey Shore, Pauly D är inte rädd att berätta om hans "kärlek" till Justin Bieber. New York Magazine frågade DJ:n vad han gillade, då blev många förvånade när han berättade sin beundran för den 16 åriga sångaren Justin Bieber.

"Jag är ett stort Justin Bieber fan", sa han. "Jag är en Belieber."

Inte bara det att han älskar Bieber, utan han spelar även hans musik hela tiden när han DJ:ar.

"Ibland kan det hända att jag spelar en låt" erkände Pauly. "När jag gör en Sweet Sixteen, blir jag helt galen och spelar alla hans låtar." "Jag var faktist Justin på Halloween. Jag hade kammat fram allt mitt hår och gjorde en hairflip hela tiden. Precis som Justin."

-olyg.com

HAHA, dooog när jag läste detta! Pauly D har alltid varit min favorit-Jersey Shorare :D

Vem är din favorit i Jersey Shore?

xoxo

Snälla!!!!!!!



Det är typ värsta tävlingen nu mellan alla länder, priset är att Justin kommer till det landet som vinner med My World Tour 2011! Gissa vad? SVERIGE ligger 2 men det skilljer bara 1000 röster! Så gå nu hit: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011 och rösta på Sverige :D

För att kunna rösta måste man klicka i att man är en människa och skriva in siffror och bokstäver ni vet som man gör på olika hemsidor.

Det skiljer bara ca 10.000 röster från plats 1 till plats 20 så VARJE RÖST BETYDER GRYMT MYCKET! :)

Snälla rösta,  även om du inte är ett fan... för ALLA Belibers! <3

xoxo

Mean Girls 2

Vill bara påminna er att Mean Girls 2 kommer på bio i USA den 23 januari. Men det betyder att det snart är Sveriges tur att se den.
xoxo
Mean Girls 2 STILLS/ Jan. 23 Premiere

Suri stylar mamsen :)

Alla vet väl att den verkliga fashionistan i hushållet Holmes-Cruise är Suri? Det är utan frågan lilla 4-åriga Suri Cruise och som tur är har hennes mamma Katie Holmes accepterat det. Katie sa nyligen i en intervju med Elle Magazine att Suri inte bara får välja ut sina egna kläder, hon ger även sin mamma modetips!

Suri säger saker så som "Jag gillar inte dina byxor" och "Måste du bära de där skorna" eller "Det är sött mamma, bär det!" Urgulligt, eller hur? Katie säger att Suri har ett bra öga för mode och vi kan bara hålla med! Lyssna på din dotter oftare Katie!

-posh24


HAHA, är det inte urgulligt? Fast å andra sidan, Suri är ju urgullig!





Tom Cruise                      Suri                          Katie Holmes



xoxo


Usher förändrar pop-musiken?

usher-to-create-revolutionary-pop.jpg
bild från perezhilton.com

Usher planerar att skapa en helt ny stil av musik, han säger att "det här kan förändra popmusiken för alltid". Sångaren arbetar för närvarande med ett nytt album, som han säger kommer att vara "en helt ny sorts pop."

"Jag använder mig
 av kultur och kärlek och blandar stilar och inspiration, både i min musik och min stil. Jag jobbar en ny genre av pop som blandar flera olika stilar för att skapa en helt ny ljudupplevelse." Den nya "genren" musik ska han kalla Revolutionary Pop. 
 

vilka kändisar vill ni ha? ;D



Chacha! Nu har vi fått många nya underbara besökare på sista tiden och undrar självklart - Vilka kändisar vill ni läsa mer om? Skriver vi för mycket om någon? Eller är någon vi skriver om TOTALT ute och ointressant?

Puss!


Romeo bäst klädde

Romeo Beckham en av Englands bäst klädda

Victoria Beckham verkar ha lyckats överföra modegenen till barnen, åtminstone till mellansonen Romeo, 8. Han har nämligen redan utsetts till en av Englands bäst klädda.


När tidningen GQ nyligen listade de bäst klädda 2011 hamnade Romeo på 26:e plats med motiveringen ”framtidens kändis”, bara tio platser efter pappa David Beckham.

— Han är experimentell och rolig, och hans stil har ingen ”mini-me”-känsla. Det är me-me!, säger David Walker-Smith, ansvarig för herravdelningen på Selfridges, om åttaåringens stil.

Redan förra året lyckades Romeo dessutom slå sig in i modebranschen med sitt eget klädmärke.

 


Kellan Lutz backslick

Nu:
Kellan Lutz backslick - Hett eller hemskt?
Före:
Kellan Lutz
Så här såg Kellan Lutz ut på nyår. Jag tycker inte det passar! Man känner knappt igen vem det är. Jämför innan och nu.
Vad tycker ni Hemskt eller Hett?

Video till dig Bieber!

Nu när jag har rest ganska mycket här i Thailand har jag förståt hur tråkigt det skulle vara utan din musik-jag älskar den!
Tack för din musik Justin, du är bäst! <3

Selieber-kyss under vattnet..?


Vad tror ni, är det Justin och Selena? Det ser ju ut som dem men det skulle ju kunna vara vem som helst egentligen.. Ganska gulligt iallafall :)

xoxo

Justin Bieber i Glee?

Justin Bieber and Cheryl Cole

Justin Bieber pushar cheferna för hitѕhοwen Glee att ge Cheryl Cole en roll som en sexig lärare om Justin ska vara med.

Justin sägs ha fått sin egna gäst roll - men de sägs att han endast vill vara med om Cheryl också får en chans. Han ѕа: "Jag ska säga till producenterna att det måste finnas med i avtalet - att Cheryl också får vara en del av showen".

"Cheryl och ѕhοwen är helt rätt. Det är om folk som ser bra ut och kan sjunga och dansa - det kan verkligen Cheryl".

- Thesun


______________
Gulligt, eller vad säger ni?

xoxo

Veckans Heting

Brad Pitt blir denna veckas heting ;D

 


Zanessa tillbaka?

Det går rykten om att Zanessa är tillbaka igen. Men det är inte säkert, det skulle inte förvåna mig om dem blev tillsammans igen. Vad tror ni, kan dem va tillsammans igen?
xoxo

Lindsay börjar träna på riktigt

Precis ute från rehab vill Lindsay Lohan vill visa världen att hon verkligen är seriös med att bli frisk. Igår försäkrade sig Lindsay om att fotograferna fick en bild på henne med sin nya personlige tränare när de tränade ihop på gymmet nära hennes hus i Venice, Hollywood. Lindsay såg verkligen riktigt glad och uppspelt ut när hon gick in på gymmet för att börja träna!
xoxo

Justin Bieber-samlarkort

Som att sjungande JB-dockor, nagellack och en bäst-säljande memoar inte var nog för att hans fans skulle bli nöjda. Nu lanserar popstjärnan hans alldeles egna samlarkort och stickers.
Entertainment Collectible Company Panini Amerca har lanserat Justin Bieber-samlarkorten, som kommer att finnas i hyllorna på Walmart, Target, Toys"R"Us m.f den här veckan.

"Jag har alltid drömt om att vara en känd hockeyspelare och ha mina egna samlarkort" Säger Baby-sångaren. "Jag kommer ihåg när jag samlade på hockeykort, så tanken att något barn ska samla på mina kort precis som jag gjorde är helt fantastisk!"

Kollektionen innehåller 150 olika kort och 30 stickers, med fyra nio-korts pussel som låter fansen skapa sina egna Bieber-posters. Varje paket kommer att kosta 1,99 dollar, ca 13 kr, och kommer att innehålla 5 samlarkort och 1 sticker.
-bieberfever.se

Lovely! Undrar om de kommer till Sverige också..?



xoxo

bilder från senaste fotografering med Selena


003.jpg002.jpg
001.jpg


Hon är verkligen sjuuukt söt! Underbara bilder :D

xoxo


Kändisar med tatueringar

Tatuerade bikinikroppar!
På Lindsay Lohans tatuering står det "La Bella Vita" som betyder Det vackra livet..

Tatuerade bikinikroppar!
Lady Gaga visar upp sin handledstatuering.. Ganska coolt med peacemärke på armen!

Tatuerade bikinikroppar!
Megan Fox har många tatueringar, bland annat ett porträtt av Marilyn Monroe. Lite töntigt?


Tatuerade bikinikroppar!
Rihanna har många tatueringar! Vad tycker ni om pistolen, hiss eller diss?

Tatuerade bikinikroppar!
Och självklart har Britney Spears också små tatueringar. Hennes sitter precis vid troskanten och ser ut som små solar..?



Om du hade en taturering, vad skulle det då föreställa? :D

xoxo


Jake Gyllenhaal och Taylor Swift - det är över

Det blev ingen lång romans för Jake Gyllenhaal och Taylor Swift. Enligt flera tidningar har den snygga skådespelaren och sångerskan gjort slut efter drygt två månader ihop. 

-Det är över. De gjorde slut förra månaden, säger en insider till People. Stjärnorna firade jul och nyår på helt olika håll. Enligt en källa till Us Weekly var det Jake som gjorde slut och Taylor ska av uppgift vara helt knäckt, stackarn! 
Källan förklarar att även åldersskillnaden mellan Jake, 30, och Taylor, 21, spelade en roll i uppbrottet.

-Jake har känslor för henne, men uppmärksamheten blev för mycket. Han vill hålla privatlivet privat, och det är inte så lätt när man dejtar Taylor.



De som var så söta ihop! Nåväl, i Hollywood har väl allt ett slut..


xoxo


Justin mår inte alltid så bra...


bild från http//justindrewbieber.blogg.se


Gash! Jag vill inte att han ska vara ledsen, bara jag som blir lite rastlös när man läser det här? Man vill liksom bara åka till USA och fixa allt! Kom till Sveriiiiige Justin!


xoxo


JB & Taylor Lautner som en tjej

Justin Bieber Taylor Lautner AS WOMEN

Anledningen till gagas köttklänning

Anledningen till att Lady Gaga bar en klänning gjord av rått kött på MTV MUSIC AWARDS var att hon tyckte att folk skulle stå upp för dem dem är och att inte behandlas som kött.
Sista var väl ett konstigt budskap men men, vi pratar om Lady Gaga.
xoxo

Emma Watson "Jag är en hemsk flickvän"



Emma Watson
erkände under en intervju att hon är en dålig flickvän.
- Det måste ju vara hemskt att dejta mig! Säger hon.
Men hon förklarar att hon inte kan ha någon pojkvän för att hon har så hektiskt schema.
xoxo

Få Justin till Sverige, NUU!



Det är typ värsta tävlingen nu mellan alla länder, priset är att Justin kommer till det landet som vinner med My World Tour 2011! Gissa vad? SVERIGE LEEDEER!!! Så gå nu hit: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011 och rösta på Sverige :D

För att kunna rösta måste man klicka i att man är en människa och skriva in siffror och bokstäver ni vet som man gör på olika hemsidor.

Det skiljer bara ca 10.000 röster från plats 1 till plats 20 så VARJE RÖST BETYDER GRYMT MYCKET! :)

xoxo

Zac Efron & Rumer Willis?

Det går rykten om att den nyblivna singeln Zac Efron och kändisdottern Rumer Willis har något på gång. Ursäkta men.. han är ju bland de snyggaste i universum - varför henne liksom? Nåja, han gör som han vill.

Frågan är om det kanske är lite tidigt, Zac och Vanessa Hudgens gjorde ju slut nu precis innan jul.

Tydligen ska Zac och Rumer myst ordentligt under en sementer på Parrot Island med Bruce Willis och andra medlemmar i Rumers familj..

Enligt Zac och Rumer är de bara vänner men den har vi ju hört förr, vi är spända på hur det här utvecklas...! (;


ÄLSKA klänningen!

xoxo



ÅHHH bara jag som saknar Zacessa sjukt mycket? De var liksom så sjukt gulliga att det bara gjorde ont i hjärtat av att se dem typ :'(

snyggisch bildisch pisch Justisch





AAHHH! *drool* GUD VAD HAN ÄR SNYGGGG! (;

xoxo


Lindsay ute från rehab men...

 

Nu är det officiellt, Lindasy Lohan är ute från Betty Ford-kliniken där hon tvingats, av rätten, till en tre månader lång behandling! Givetvis har hon redan orsakat en massa drama! Lindsay har flyttat ut från sin lägenhet i Los Angeles och vill nu få en nystart i ett nytt hus. Det enda problemet: hennes ex, Samantha Ronson, kommer att bli hennes granne! 

Igår när Lindsays flyttbilar kommit till Venice i Californien och det var dags att flytta in, gissa vem som kom ut från lägenheten bredvid med en mycket irriterad uppsyn? Japp, Samantha! Hon hade uppenbarligen ingen aning om att Lilo kommer att vara hennes granne och de här båda har ju verkligen en ganska invecklad relation full av både hat och kärlek. Crazy!
xoxo

Galna beliebers skickar dödshot till Selena...

Igår bevisade Justin Biebers fans ytterligare en gång hur galna de faktiskt är! Bilder som precis nått nätet gör klart att Justins romans med Selena Gomez verkligen är i full sving. På bildena ser vi nämligen hur de både kysser och kramas på en yacht i Karibien! Ganska fort efter det började en massa "Beliebers" att sända direktmeddelanden till Selena genom twitter där de hotar att döda henne om hon krossar Justins hjärta... men några vill också bara döda henne för att hon vågar vara med deras drömkille, Justin!
-Posh24

Alltså, galet! Selena har nog ändå tillräckligt med vett för att fatta att det bara är några elvaåringar som sitter och skriver, det är nog rätt tomma hot.
Men allvarligt, tror de Justin ska gilla dem om de dödshotar hans flickvän...? Väx upp liksom! :O


Haha, Selieber har party :D

(psst. förlåt att det varit så mycket Bieber på sistone, det ger sig nog snart!)

xoxo

Jasmine Villegas och Justin ovänner? ;O

Justin skrev den första januari på sin twitter:
all girls should feel beautiful. a real man knows to treat a lady like a queen. ur happiness comes from theirs. step up fellas. #girlrespect

Då "svarade" Jasmine Villegas//tjejen Justin setts kyssa i en bil för inte så länge sen såhär på sin twitter:
I see all these boys giving us #girlrespect tweets.. but truth is action speaks louder than words.. Most of you say it, but don't show it.

Senare postade hon också det här på sin twitter:
katrina_bailey @JASMINEVILLEGAS i totally agree with u. they think they say the sweetest things but once it comes to actions they blow it and break ur <3

Vad tror ni, har det med Justin att göra? Kanske har det till och med med Justin och Selena att göra..? Vad säger ni, är Jasmine arg på Justin och i så fall varför?


Jasmine och Justin


xoxo


Gå in och lyssna på ALLA Justins låtar (;


Idag (den 3januari) ska att alla Bieber-fans ska gå in och lyssna på ALLA hans låtar på Youtube och gilla dem för att göra Justin glad! Det är tydligen över en miljon människor runt hela jorden som är med på det här så kom igen du med om du har tid&lust! :)


Nu ska jag spendera en låång stund med det här, men vad gör man inte för gullpojken? Go Justin!

xoxo



(psst, hinner du inte idag, gör det någon annan dag, det är ändå för samma syfte liksom!)


Kommentäära määra! ;D

Vi jobbar jättehårt med den här bloggen, på inläggen, designen och "marknadsföringen" haha så vi vill bara hälsa alla er fantastiska läsare - KOMMENTERA MERA! Även om ni bara vill påpeka en felstavning på ett namn eller en kommentar om att vi ska besöka er egen blogg så är det helt OK! Kommentera på ni, vi blir bara glada! :D



Vi undrar också om länkbyte, skulle du vara intresserad av det eller har du bara en allmän fråga är du varmt välkommen att mejla till [email protected]

Puss&Kram


Kim Kardashian i Glamour Magazine


kim kardashian glamour february 2011 02

kim kardashian glamour february 2011 03
kim kardashian glamour february 2011 04

Wow! I februari i år kommer Kim Kardashian vara covergirl för Glamour Magazine. De här stekheta bilderna kommer medverka i stortidingen. Gash, bara jag som skulle DÖ för hennes utseende?

Här är vad reality show-stjärnan hade att säga om bilderna:
-"Jag finner inte mig själv så sexig som alla säger. Jag är mycket mer osäker än alla verkar tro, men mest med fåniga saker som när jag väljer kläder, jag har väldigt svårt att ta såna beslut."

På frågan om hur kvinnor som är obekväma med sina kroppar ska lära sig att älska sig själva svarar hon:
-"Det är alltid en process. Man måste lära sig att acceptera det, lära dig att gilla det du ser i spegeln. Det finns definitivt gånger när jag känner mig obekväm med mig själv - men man får fake it til you make it."


xoxo

Ang conversen! :)

Såg just på en annan blogg att conversen vi skrev om i ett annat inlägg faktiskt GÅR att köpa! De är väldigt dyra dock så det är bara att börja spara - 199$/ par.

Det finns tre varianter:

1. Never say never
Never Say Never -Justin Bieber hand painted personalized Converse


One Less Lonely Girl:
Justin Bieber's One Less Lonely Girl hand painted Converse


I will fight till forever:
Justin Bieber- hand painted on Converse


och sista, My Worlds:
Hand Painted Justin Bieber on Converse


Är det inte underbara? :D
Du kan beställa dem här: http://etsy.com/search_results.php?search_query=Justin+bieber+shoes&search_type=handmade



PUSS&KRAM :) <3


Justin en riktig gentleman

 

Okej jag erkänner, killar kunde vara lite som Justin <3

xoxo

 


Selena <3 Justin

 

 


Wow, verkar som att vi fick svaret om de var tsm rätt snabbt! Men jag tycker fortfarande att det känns som att det är nåt skumt med det här... 


Bieber-converse *.*


Omg vad heta! Skulle DÖ för dessa, fan vad snygga! Någon som vet  var och om det går att köpa dem någonstans eller om det är någon som målat dem? Stor credit till den i så fall - grymt fina! :)





skandaler 2010

Årets värsta kändisskandaler
Miley Cyrus orsakade ramaskri när en video, som visar hur hon via en bong inhalerar den hallucinatoriska örten profetsalvia på en fest i samband med hennes 18-årsfest, publicerades på nätet. ”Är det jag som trippar?” frågar sig den unga stjärnan när hon blandar ihop en av hennes vänner med exet Liam Hemsworth. Innehav av profetsalvia är lagligt i Kalifornien, men både hennes pappa Billy Ray och antidrogorganisationer reagerade starkt mot filmen.

Årets värsta kändisskandaler

Tiger Woods fördes till sjukhus efter att ha krockat med sin bil utanför sitt hem i Florida i november 2009. Händelsen var ett resultat av ett bråk med hustrun Elin Nordegren. Och under 2010 trädde en lång rad kvinnor ut och berättade att om sina romanser med den framgångsrike golfaren. I januari behandlades Tiger på ett hem för sexmissbrukare och i augusti var skilsmässan från Elin ett faktum.
Årets värsta kändisskandaler
Domare Marsha Revel slog i juli fast att Lindsay Lohan hade brutit mot villkoren i en rattfylledom från 2007 och skickade henne till fängelse i 90 dagar. Efter 14 dagar bakom lås och bom slussades hon vidare till rehab i ytterligare nio dygn. Senare dömdes hon till fängelse igen efter att ha testats positivt för kokain, men denna gången släpptes hon fri efter bara några timmar. Hon checkade senare in på behandlingshemmet Betty Ford, där hon har firat både jul och nyår.


Årets värsta kändisskandaler
”The Hills”-stjärnan Heidi Montag ansökte om skilsmässa från kollegan Spencer Pratt i juli, något som han svarade på genom att försöka sälja en sexvideo där Heidi enligt Spencer hade ett intimt samspel med Playboymodellen Karissa Shannon. Sexvideon blev aldrig mer än tomt prat och Heidi och Spencer hittade tillbaka till varandra. Paret erkände senare att deras uppbrott inte var på riktigt. Karissa då? Hon släppte en egen sexvideo med pojkvännen Sam Jones.
xoxo

Riktig barbie docka?!

kim kardashian new years tao 02
Är det bara jag eller liknar hon är barbie docka i normalstorlek?! Liksom leendet är likadant som på alla barbie dockor och läppglans som glänser otroligt mycket.
xoxo

kändisar som gjort slut 2010


Även fast deras förhållande inte varade länge så blev det enorm uppståndelse kring det! Demi kollapsade totalt efteråt, ställde in hela sin turné med Jonas Brothers och slutade i rehab efter att hon attackerat en av sina medarbetare ;O



Det sockersöta topparet Vanessa Hudgens och Zac Efron gjorde slut nu precis innan jul. Synd, de som var sjukt söta tillsammans! De är fortfarande vänner dock och säger att de ska försöka fortsätta att träffas som vänner.


Miley Cyrus föräldrar Billie Ray och Tish meddelade nyligen att de ska skiljas. Konstigt tycker vi, de har alltid verkat som det perfekta paret ju! Stackars Miley, hoppas allt blir bra...


De söta Gossip Girl-kollegorna Penn Badgley och Blake Lively gjorde även de slut under året. Det sägs att eftersom Blake numera är en superkändis så har hon fått upp ögonen för en mycket berömdare man...


Vad säger ni, var det bra att de gjorde slut eller var de alltför gulliga tillsammans? (:

xoxo

Justin vill hjälpa föräldralösa barn

Justin Bieber: "Jag vill hjälpa föräldralösa barn"


Zac Efron har ägnat julen till välgörenhetsarbete, och nu visar även Justin Bieber upp sin omtänksamma sida. Han planerar nämligen att hjälpa föräldralösa barn i Rumänien, och berättar att det är Michael Jackson som inspirerat honom.

I en intervju med CNN förklarar Justin att han nyligen blivit medveten om att antalet övergivna barn i Östeuropa växer, något som påverkat honom starkt.

— I Rumänien finns det många föräldralösa barn, som aldrig har blivit berörda eller älskade. Det tycker jag är väldigt ledsamt, säger han.

— Jag vill åka dit och bara hålla om dem.

— Han ville alltid hjälpa andra och ville alltid få människor att le, göra människor glada med sin musik och sång. Och det är på det sättet jag också vill göra, säger han.

xoxo


lady gagas nya låt

Den 13 februari kommer Lady Gagas ny låt Born This Way komma ut! Vad tror ni  om låten? Kommer det bli en hit eller en miss ;)
xoxo

RSS 2.0