skandaler 2010

Årets värsta kändisskandaler
Miley Cyrus orsakade ramaskri när en video, som visar hur hon via en bong inhalerar den hallucinatoriska örten profetsalvia på en fest i samband med hennes 18-årsfest, publicerades på nätet. ”Är det jag som trippar?” frågar sig den unga stjärnan när hon blandar ihop en av hennes vänner med exet Liam Hemsworth. Innehav av profetsalvia är lagligt i Kalifornien, men både hennes pappa Billy Ray och antidrogorganisationer reagerade starkt mot filmen.

Årets värsta kändisskandaler

Tiger Woods fördes till sjukhus efter att ha krockat med sin bil utanför sitt hem i Florida i november 2009. Händelsen var ett resultat av ett bråk med hustrun Elin Nordegren. Och under 2010 trädde en lång rad kvinnor ut och berättade att om sina romanser med den framgångsrike golfaren. I januari behandlades Tiger på ett hem för sexmissbrukare och i augusti var skilsmässan från Elin ett faktum.
Årets värsta kändisskandaler
Domare Marsha Revel slog i juli fast att Lindsay Lohan hade brutit mot villkoren i en rattfylledom från 2007 och skickade henne till fängelse i 90 dagar. Efter 14 dagar bakom lås och bom slussades hon vidare till rehab i ytterligare nio dygn. Senare dömdes hon till fängelse igen efter att ha testats positivt för kokain, men denna gången släpptes hon fri efter bara några timmar. Hon checkade senare in på behandlingshemmet Betty Ford, där hon har firat både jul och nyår.


Årets värsta kändisskandaler
”The Hills”-stjärnan Heidi Montag ansökte om skilsmässa från kollegan Spencer Pratt i juli, något som han svarade på genom att försöka sälja en sexvideo där Heidi enligt Spencer hade ett intimt samspel med Playboymodellen Karissa Shannon. Sexvideon blev aldrig mer än tomt prat och Heidi och Spencer hittade tillbaka till varandra. Paret erkände senare att deras uppbrott inte var på riktigt. Karissa då? Hon släppte en egen sexvideo med pojkvännen Sam Jones.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0