Sötisar

Här kommer några söta killar! xoxo
Snyggaste kändis mannen/killen?
Beau Mirchoff
Snyggaste kändis mannen/killen?
Jesse Mccartney
chad michael murray 

Snyggaste kändis mannen/killen?
ryan sheckler
Snyggaste kändis mannen/killen?
Adam Brody

ECLIPSE

Jag vill bara påminna er om att på fredag kommer Eclipse ut på dvd! I alla butiker vart du än befinner dig, iallafall på hemmakväll.
Hoppas ni får en twilightigdag på fredag!
Jag och mina kompisar har planerat att direkt efter skolan gå och hyra den. Sen är det bara popcorn som fattas!
xoxo

Spongebob!

Stackar Justin som är sjuk, men tycket ändå det var lite kul det är med svampbob :) <3

JUSTINS NYA LÅT- LATIN GIRL

Gaahh vad bra den var, LOVE IT <3
Det blir lite mycket Justin iag men ni får stå ut <3

JUSTIN ODLAR MUSTASCH?

Jag är ledsen Justin men, det är det här läsarna vill läsa x) sorry...
Det här var på Justin boksignering i NYC förra veckan, ja är det inte några svarta hårstrån vi ser där Justin??
p.s Visst har han världens finaste ögon <3

HAHAHA!

xD <3

Vi vill ha din underskrift!

Hallå alla läsare! Vi alla Belibers vill ju få Justin till Sverig eller hur?!
Skriv under era namn! Klicka HÄÄR eller på bilden för att komma till hemsidan! ( även om du inte är ett fan, snälla!)
Just nu har vi runt 1000 som skrivit på och senare ska en Jaden Smith blogg skicka denna länk till Justin's skivbolag och hoppas att dom får det!  SKRIV PÅ, snälla jag ber dig!<3

xoxo



Mariha Carey väntar tvillingar

Mariah Carey har hållit låg profil  tills hon erkände att hon väntar barn. Man ser ju verkligen det nu, hon har ganska stor mage. Men det var inte bara ett barn utan två stycken.
Hon har nyligen var med på invigningen av Rockefeller Centres julgran på Manhattan. 
xoxo

Rihannas hemliga sida


Rihanna gör sin grej på scen i sitt röda hår!
Man har alltid vetat eller trott att Rihanna är en tuff brud! Men man har kanske också trott att hon är den mjuka och känslomässiga tjejen.
I en interjuv säger hon att privat är hon så men att hon valt att inte visa den sidan för fansen.
Hon vill dock att hennes fans ska veta att det inte betyder att hon är en ytlig person utan att det bara är business!
xoxo

Twilight vs Harry Potter i hunkskalan

Twilight VS Harry Potter.. grr! Kommentera din åsikt, är du team HP eller team Twilight när det gäller snyggingar eller bara allmänt? Själv är jag team Bieber! 



HARRY POTTER:


Tom Felton/Draco Malfoy




Daniel Radcliffe/Harry Potter



Rupert Grint/Ron Weasley




Fred och George Weasley/Bröderna James och Oliver Phelps




Twilight:


Taylor Lautner/Jacob Black:



Robert Pattinson/Edward Cullen:


Booboo Stewart/Seth Clearwater



Jackson Rathbone/Jasper Hale




Personligen tycker jag det är rätt jämnt, synd bara att RPattz drar ner twilight något enormt!



Fast vad JAG tycker spelar ingen roll; nu vill vi höra vad DU tycker!



Ett litet svar :)

Vi fick en kommentar av Lina som jag faktiskt tycker är viktig att svara på!:) (det kanske finns fler som undrar)

Svar: Det är så här att jag skrev tidigare här på bloggen att Justin klippte sig innan AMA's, men som ny läsare är det kanske svårt att veta efter som man inte fått chans att läsa det :)
Tack för din kommentar hoppas att du gillar bloggen :D

Ny design!

Nu har vi ny design här på infamousworld!

Vad tycker ni om headern, är det någon superduperkändis vi har missat?
Är det någon ni tycker vi borde skriva mer om, eller kanske mindre..?

Vi är tacksamma för alla kommentarer och svar, ni är verkligen toppen!

Är ni intresserade av länkbyten eller har ni någon fråga om bloggen får ni gärna mejla till [email protected]

PUSS&KRAM


Äkta vara !

Vissa människor är inte nöjda med sina kroppar och väljer att lägga sig under kniven. De här stjärnorna är helt naturliga, eller säger sig i alla fall vara det...



"Vi har inte förstorat brösten"
Även fast Jessicas pappa uttalat sig om att "Vadå, min dotter har alltid haft jättebomber, jag menar... de brösten glömmer man inte i första taget!" så går det fortfarande rykten om att de skulle vara fake. Jessica förnekar att hon skulle ha opererat sig.



"Vi har inte förstorat brösten"

Kim Kardashian är ju bland annat känd för något lite udda - sin rumpa. Många anser att hon ska ha opererat in implantat i rumpan men hon säger att det inte är sant. Däremot erkänner hon att hon använder botox.



"Vi har inte förstorat brösten"

Ingen trodde väl Victoria Beckham när hon länge försökte förneka att hon gjort en bröstförstoring. Sanningen kommer alltid fram, Victoria!



"Vi har inte förstorat brösten"

Katy Perry har ju alltid urringat men säger i en intervju att "Jag skulle aldrig slösa pengar på fejktuttar!". Vet ni? Jag tror henne. Är det bara jag eller är vår älskade Katy lite för cool för sånt?

xoxo


Rosett Trenden

Hollywoodtjejerna har svårt att släppa tag om den nygamla trenden med rosetter och syns allt som oftast piffa upp en annars vardaglig outfit med detaljen som tex på skärp, väskan, i håret eller på skorna.
Jag tycker det är jätte gulligt med rosetter i olika slag.
xoxo
Kändistrenden: Rosetter

Dane cook raggar på Eva longoria

Förr ca 9 dagar sedan skilde sig Eva Longoria och Tony parker. Men det hindrar inte Dane Cook för att bjuda ut Eva på en date.
Han tog kontakt med henne via Twitter och skrev:
Är det för tidigt fråga om Eva Longoria är redo att börja dejta? Jag skulle vilja bjuda henne på middag, en skilsmässa och sen en film?
xoxo
Titta Eva, du har redan en intressant!
Cook var inte sen att be Eva om en dejt!

Duffy släpper ny skiva!

För två år sedan slog Duffy igenom med dunder och brak. Och i dagarna har hon faktiskt släppt en ny skiva "Endlessly". Så om du gillar Duffy klicka HÄÄR för att beställa skivan elr vänta tills det blir den 29 nov och spring till närmaste affär :)

Tvillingar?? :O


Paow & Hugo sambos..?

Förhållandet mellan bloggparet Paow och Hugo har ju gått som en berg-ochdalbana med bland annat otrohet och många uppehåll. Nu har dock paret bestämt sig för att flytta ihop och bli sambos! Ska man säga grattis...? Det ska bli intressant att se hur länge det här håller..
Paow och Hugo blir sambo

Kärlek ^^

Att göra slut är lika vanligt som plastikkirurgi i Hollywood men Ashley Tisdale och Scott Speer har lyckats hålla lågan brinnande när så många andra har misslyckats! Scott och hans mini-flickvän åt frukost på Mo's i Toluca Lake igår morse och som ni kan se så verkar de mer kära i varandra än någonsin! Gulligt!<3

Nej han har INTE klippt sig!

Hejsan alla underbara, alla här värkar tro att Justin har klippt sig. Svaret är faktiskt nej, han har inte klippt sig! Det funerade jag oxå på förut och kollade upp det. Det är så här att Mr Bieber har bara kammat sitt hår åt ett annat håll(Om ni kollar på ngn annan blid på honom kan klart och tydligt se skillnad) x) Inga klippta hårstrån än så länge, ni kan lugna ner er <3

Flygplatsen...

Lindsay Lohan
Diana Ross
Jordan
En uttråkad Paris Hilton
Till och med superstjärnor måste gå igenom säkerhetskontroller innan de får flyga! Synd för dem att paparazzin alltid verkar dyka upp i precis det ögonblicket bara!
Det är inte bara Joe JOnas som fasnar i kontrollen ;)

Musik videon för PRAY har kommit :D

Musikvideon för PRAY har kommit ut,men den finns tyvärr inte på Youtube :(
Så nu för du slita dig från den här fantastiska bloggen (;)<3) logga in på facebook och klicka dig in på Justins "profil" elr vad man nu vill kalla det och ta fram näsduken, för jag garanterar att du kommer fälla några tårar <3

En ny hit??

Va tycker ni om hennes låt? x)
inte den bästa jag har hört i mina dar (hon kan inte sjunga!)

Hhmm??

Två så stora stjärnor borde vara vana vid säkerhetskontroller på flygplatser skulle man tro, men icke! Joe Jonas och Ashley Greene orsakade säkerhetspanik på en flygplats i Abu Dhabi när de var på väg hem till New York! 

Visste du att Joe älskar att laga mat? Han älskar det så mycket att Ashley under semestern köpte ett set med ostknivar till Joe. Han packade dock ner dem i sitt handbagage vilket gjorde att de stoppades i säkerhetskontrollen, och i Mellan Östern orsakde detta stor panik! Bara en popstjärna kan göra något sådant! 

Ashley berättade om incidenten på George Lopez show igår kväll och sa att allt Joe hade sagt var "Ojsan" och att hon var mera "Ojsan räcker inte, vi hade kunnat bli arresterade". Ashley var så generad och vi hoppas att Joe var det med! (Källa: USMagazine)

Leightons fina hår

Tycker du också att Leighton Meesters hår är helt underbart? Hon har avslöjat vilka produkter hon annvänder.
Om du vill få lika fint hår som henne så köp då Herbal Essences.
xoxox

I <3 Spotify!

Ber om ursäkt för att det blir mycket Justin Bieber idag, men men. Bara så att ni vet så har hans nya album MY WORLDS ACOUSTIC kommit ut på spotify and i love it - drogar! <3
xoxo

Nu är jag trött på det här!

Alltså BARA JAG, bara jag, kan inte göra detta ensam jag behöver er hjälp eller rättare sagt VI BEHÖVER VARANDRA? Varför sitta bakom data skärmen och tycka "åh vad synd att Justin inte kommer till Sverige...".. Vafan? Ursäkta språket men jag är trött på människor som vill se en förändring utan att bidra till det?!?! Jag vill och jag SKA göra allt jag har för att få hit Justin med eller utan er, ni som inte vill hjälpa till. Jag ska gör det enda som jag kan: Bomba hans twitter. Det är där han sitter vid och där man nog har störst chans att få honom att se det med egna ögon. JAG SKA BOMBA HANS TWITTER MED #SwedenWantsBieber. Det ska bli ett TT!! För jag ärsååå trött på att ha längtat i snart 2 år på att få se honom, på att få gå på hans konsert.. på att till och med se hans ansikte några tio meter ifrån mig.. och till och med få hans autograf.. det är en av mina drömmar, töntigt nog. Så nu ska jag göra det enda jag kan för att få hit honom - bomba honom med min längtan... Någon som känner sammasak? Hänger någon på?

JAG VILL SE NYA #SwedenWantsBieber PÅ TWITTER NUU... Varje sekund vill jag se en ny som ploppar upp.. för detta klarar vi... Jag VET det.. Ifall jag tror, varför kan inte ni?

Never say never - det har Justin lärt oss..
Creds till dig som orkade att läsa :)

läste nyss detta på en annan kändisblogg! Så jävla rätt! Sitter och gör det nu x) jag är oxå trött på att han aldrig kommer till Sverige, att hans bok inte kommer och att hans film antagligen inte kommer heller :@ Men neej nu blir det ändring på det, jag  är ledsen Justin. Men du kommer bli spämmad xD <3

Gagas flygplansstil

Idag anlände Lady Gaga till en flygplats i Japan! Inte ens när hon reser kan hon tänka sig att ta på sig något bekvämt utan hon var lika galet klädd som vanligt! Coola boots, handväska och hela kostymen! Wow! Ingen har lika cool flygplansstil som den här tjejen!
xoxo

 


OMG!<3

jag har en bra nyhet  och en dålig :) :(
Den dåliga är att han inte kommer till Sverige :''(
Den bra är att han iaf kommer till Danmark! :D <3
Den 1 april smäller det <3
Jag antar att det inte bara e jag som sitter och övertalar min föräldrar just NU!
awsome! <33

Glad Thanksgiving

Det hade varit roligt om vi fick fira thanksgiving en helg här i Sverige. Men i alla fall, här får ni se några känisar firar det.
Så firar stjärnorna Thanksgiving!
Blake Lively är mästerkocken i sin familj och hon lagade ihop en riktig festmåltid för dem som vanligt. Hon säger att hennes paradrätt är sötpotatisgratäng!
Kardashians är verkligen familjefixerade, i alla fall enligt Kim Kardashian, så hela familjen äter alltid en stor middag tillsammans som i år planerades runt Khloe Kardashians make Lamar Odom som var tvungen att sticka iväg på en proffsmatch i basket.

Miley <3 Avan

Ni har ju hört talas om att Miley Cyrus hånglade med Avan Jogia födelsedagsfest. Men det verkar som dem har varit på dejt innan födelsedagen. Vad säger ni, är dem tsm?
xoxo

Miley Cyrus smyger med nya killen


Katy Perry om livet som gift<3


Kanye attackerar Taylor Swift


Seriöst, vad är det för fel på den här snubben? Efter att han chockerande nog avbrutit Taylor Swifts tacktal på MTV Music Awards, och sen efter att ha bett om ursäkt offentligt i månader för sitt knäppa beteende, och lovat att han är en ny man, så har Kanye West gjort det igen!

Under en överraskningsspelning på Bowery Ballroom i New York igår kväll attackerade Kanye nämlligen Taylor en gång till! Den här gången klagade han till sina fans över att hon aldrig försvarat honom under intervjuer om incidenten på MTV- galan! Istället red hon, enligt Kanye, på vågen av publicitet som det hela skapade. Aj! När kommer den är killen att lära sig att hålla tyst?! (Källa: USWeekly)

xoxxo




TEAM BIEBER! <3

[color=red]www. infamousworld.blogg .se[/color]
[b]besök min kändisblogg :)[/b]


Chaz Somers, en av Justin's bästa vänner, visade en banderoll där det stod följande:

"Glöm team
Jacob och Edward, vi är Team Bieber!"

Gud såå sött!! :)<3



Lite Bilder från Eclipse

Här kommer lite bilder från Eclipse! Om du vill ha mer bilder KLICKA HÄR

INGE MER BATMAN FÖR BALE

Christian Bale som spelar Batman i filmerna Batman avslöjar nu en tråkig nyhet.
Filmen The Dark Knights Rises är Bales sista batman film. Han säger detta i en interjuv.
Tråkigt, alla gillar vi batman ;(
xoxo

Kim inviger en toalett

Kim Kardashian är väl underlig, hon är ju en modeikon. Men nu ställde hon upp för att inviga en toalett?!
Hon kanske gjorde det för pengar men ändå hon har ju gott om det.
xoxoxo

Hiss elr Diss?

Nyligen visade sig Nicki Minaj på en presskonferens i det här håret.. personligen tycker jag det är hemskt! Nu vill jag höra era åsikter, är det coolt eller är det för mycket? xoxo


Nicki Minajs regnbågsfärgade hår- hiss eller diss?!


posted by: E$

MEAN GIRLS 2 TRAILER

Jag slår va om att 2/3 av våra läsare har sett Mean Girls här är så tvåan! c:
Vad tycker ni?
Jag säger bara såhär, INGET MEAN GIRLS UTAN LINDSAY LOHAN! <3

MILEY & AVAN JOGIA STRULAR @ MILEYS FEST

Det är inte längre rykten! Nej, här har vi Miley och Avan Jogia  som strular på Mileys 18 års fest! Men hon har tidgare sagt att hon inte är ute efter något seriöst. Humm Miley, hur tänker du nu??


Right or Wrong?

När den hat-älskade bloggerskan Kissie besökte tågstationen i Västerås fann hon till sin förvåning en skara ilskna människor - beväpnade med ägg. Kissie hade själv uppmanat folk att komma till tågstationen för att möta henne men frågan är om hon var beredd på det här.. Vad säger ni älsklingar, var det för taskigt eller fick hon smaka lite av sin egen medicin?




xoxo

Taylor Momsen

Taylor Momsen måste hoppa av rollen som Jenny Humphrey i Gossip Girl.
Man har ju undrat varför hon inte varit med på sista tiden i Gossip Girl och det här är alltså svaret..
 Hon avskedades på grund av dålig attityd, men hon skyller såklart allt på sina föräldrar. Men hon kanske har rätt, enligt henne har hon fått jobba sen hon var två år, och de är ju inga tvååringar som vill jobba! Teylor Momesen spelar nu i bandet The pritty rackless.

taylor momsen mtv emas 2010 red carpet 02
xoxo
not so beautiful!

Rihanna tackar nej!

Rihanna tackar nu nej till att fotas naken för playboy, hon säger så här:

- Om jag ska ta av mig kläderna så måste det vara på ett smakfullt sätt och på mitt sätt, inte på grund av en check. Jag skulle inte göra det för några pengar, förklarar hon.

Under förra året verkade det däremot som att Rihanna enbart ställde upp på omslagsbilder om de var lättklädda.
 Hon fotades bland annat toppless för tidningen GQ, i italienska Vogue och på omslaget till flera singlar från plattan ”Rated R”!!
 
xoxo


Vem bar den bäst??


Eva Mendes eller Jenny McCarthy
P.s jag tycker att jenny passar bäst i den <33

xoxo


Länkbyte?

Hejsan, just nu är vi intresserade av länkbyten! Vi tänker göra 8 länkbyten men det finns bara 7 kvar ;)
Kraven är inte så höga du ska minst ha 10 unika besökare om dagen, det är det ända kravet:)
Kommentera ett inlägg eller skicka ett mail till oss: [email protected]
xoxo

AMA'S vinnare!


VEckans BÄST klädda kändis

Justin Bieber
Justin ser ursnygg ut i svart-vitt
Diggar verkligen hans kläder!

Shakiras Miss?!

Shakira uppträdda live igår på Pavilhao Atlantico festival i Lisbon, Portugal den här helgen och wow vilken outfit hon hade på sig på scenen! Den här chockrosa hoodklänningen täckte en tunn, tajt, guldig underklänning som man inte ens kunde se för allt det rosa! Vad tycker ni, är den häftig eller bara hemsk?

AMERICAN MUSIC AWARDS 2010 - OLIKA KÄNDISAR

Grattis alla som vann pris :D
KLicka på sista bilden för att  ser fler :)

Alex och kate berättar äntligen!!

Alex och kate berättar äntligen!!
Alexander Skarskård och Kate Bosworth berättar nu om sitt förhållande.
Det sas igår kväll på presskonferansen inför hans nya film som heter ''The warrior's way'',berättade Kate då om deras förhållande.
Dom är väldit glada just nu! <33
 Men de är väldigt svårt för dom att träffas, båda har mycket späckat schema och de går ju inte att änndra på!
Vi får hoppas att dom snart öppnar upp sig och berättar litte mer!
Kate berättar äntligen om sin kärlek för Alex!
supper snygga Alexander Skarskård!! <33
Och hans nya flickvänn..
vad tycker ni ?? kommentera gärna!!
xoxo ne

Kim Kardashian och Gabriel Aubry! <3 elr??

De här måste va en dejt!
Kim kardashian och Gabriel Aubry sågs igår kväll anlända till en match i Los Angeles. De va ju så självklart att de var där tillsamans.
Men Kim blev ändå chockad när de blev fångade på bild! 
Tagna på bar gärning: Kim Kardashian & Gabriel Aubry!
Tycker ni dom passar ihop??
Jag tycker ialla fall att dom är as söta tillsammans!! <333
ne

Grattis!

Grattis i efterskott Miley Som fyllde 18 år den 21 nov (igår)! :)
Hennes födelsedag var inget undantag för att visa upp hennes "nya" rockigare stil!

Sämsta skämtet någonsin!

Läste det här "skämtet" (oerhört dåligt!) på facebook nyss,

Det var tre män som satt och pratade och den första sa ''Jag slår vad om att jag minsta händerna i världen'' och så sa den andra ''Jag slår vad om att jag har de minsta fötterna i världen'' då sa den sista mannen ''Jag slår vad om att jag har den minsta kuken i världen'' de tre männen skulle kolla i guinnes world records boken om det var sant de hade sagt. Den första hade inte heller de minsta händerna i världen. Och den andra hade inte heller de minsta fötterna i världen. och då kom den sista mannen och svor ilsket ''Vem i hela helvete är justin bieber??!''

Gud vilket dåligt skämt elr historia elr vad man kallar det! Moget! Skaffa dig ett liv!!



Ingen är perfekt :D

Beyonce ser alltid snygg ut men den här
klänningen är bara FÖÖÖR mycket, eller vad säger ni?

Nån behöver sparka sin stylist! Beyonce är alltid snygg men den här klänningen får det att se ut som hon har två och en halv bröst! Gör om, gör rätt!



Okej, någon borde träna sina armar lite, detta ser minst sagt förjävligt ut! Skärpning Sarah Jessica Parker ;D
Sarah Jessica Parker borde kanske ge hennes biceps en paus. Vi kan se varenda ven i hennes arm och det är inte särskilt smickrande!


Det kanske vore smart att fylla i underläppen också, Jessica Simpson? Ser något konstigt ut måste erkännas!
Kanske borde du be din plastikkirurg att fylla i andra halvan av läppen Jessica? För det ser lite ojämnt ut...



PUSS!

OM TAYLOR

Det du inte visste om Taylor!
Han har arbetat som röstskådespelare i bla filmerna Whats New Scooby-Doo? och Danny Phantom.
Hans favorit frukost är Reese's Puffs (flingor)
Har svart bälte i karate och dansar riktigt bra!
Hans dröm bil är en ferrari
Han beskriver sig själv som en hopplös romantiker
Han bor hos sina föräldrar
Hans mellannamn är Daniel (efter sin pappa)
Här är adressen som man kan andvända om man vill skicka brev till Taylor
Taylor Lautner
C/O William Morris Agency
151 El Camino
Beverly Hills, 90212
USA
hoppas ni fick reda på något ni inte visste!
Hans favorit flingor
Drömbilen
en riktigt snygg bild som jag hittade
xoxo

Justin Bieber tar hem storkovan på AMA!

Justin Bieber - AMAs största vinnare!

Det EXTREMT sexiga stjärnskottet Justin Bieber medverkade som känt i gårdagens American Music Awards. Han vann flera priser, bland annat det bästa av alla - Årets artist. Är vi inte stolta över honom? Jag vet att jag är!

puss&kram

Jay-Z inte så oskyldig

Jay-Z har berättat om sin jobbiga uppväxt. I en interjuv säger han att han sköt sin egen bror när han bara var tolv år gammal!
Allt hände för att brodern hade stulit Jay-Zs ring. Så hittade han ett vapen och avlossade ett skott. Brodern dog inte. Jay-Z berättar att han var livrädd efter det.
- Jag trodde att mitt liv var över, jag var ju bara tolv år, säger han.
Men brodern gjorde ingen polisanmälan utan förlät honom bara.
xoxo

Lindsay Lohan vs Malin Åkerman

I helgen avslöjades att Lindsay Lohan förlorar sin roll till den kommande storfilmen Inferno. I stället går rollen till svenskan Malin Åkerman! Nu hoppas vi att detta blir hennes stora genombrott! Sorry Lohan men nu kommer Åkerman :D


Vi hoppas att det här blir Malins stora genombrott!Synd för dig Lindsay!
xoxo !<3 

Sämsta Kändis Outfits

Här är några riktiga modemissar känndisar gjort denna vecka!
Anne Hathaway, hennes klännigen är väl okej men hennes väska
passar inte alls in och hennes frisyr är bara allmänt konstig.
Mischa Barton, hennes outfit är snygg men skorna passar inte riktigt in.
Eller?
xoxox

Justin Bieber preforming Pray!



Det här var idag på AMA'S!
Sååå himmla fint :') <3

Pray!

Nu kan vi lyssna på Pray utan att få dåligt samvete! Ryan Seacrest har lagt upp låten så den är official nu. Klicka HÄÄR för att lyssna på den. Visst låter han sjukt vuxen, älskar låten, sitter här hemma och half snyftar :')
Här har ni lyricsen
Ohh Ohh Ohh .. and I pray
I just cant sleep tonight.
Knowing that things aint right.
Its in the papers, its on the tv, its everywhere that I go.
Children are crying.
Soldiers are dying
Some people don't have a home
But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey
Can you tell me how I can make a change
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray

I lose my appetite, knowing kids starve tonight.
And when I sit up, cause my dinner is still on my plate.
Ooo I got a vision, to make a difference.
And its starting today.

Cause I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey
Haven`t tell me how I can make a change

I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day

I close my eyes and pray
For the broken-hearted.
I pray for the life not started
I pray for all the ones not breathing.
I pray for all the souls in need.
I pray. Can you give em one today.
I just cant sleep tonight
Can someone tell how to make a change?

I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and I pray

I pray ..

I close my eyes and pray ..
Tänk att han har skrivit den själv! Helt otroligt :)

Hejsan :)

Som ni kanske har märkt så har M fått Taylor feber och jag skriver typ 24/7 om Justin Bieber x)
Om ni vill att vi ska skriva lite om någon annan kändis så kommentera det här inlägget elr skicka ett meddelande till [email protected]
Våran design börjar bli lite tråkig så det kommer en ny snart :)
btw I morgon är det AMA'S vet inte när pogramet sänds i sverige men artister som Katy Perry, Lady Gaga, Eminem och Justin Bieber (som kommer uppträda med den nya låten Pray!)
xoxo

varulvs jacob och bella

I en scen i Twilight står Jacob i varulvsform bredvid Bella. Ganska kul ändå att se hur han egentligen såg ut i den tajta dräkten han har berättat om. Att Kristen kan hålla sig för skratt är ju otroligt ! :)
(tänkte lägga in video men datan krånglar så ni får klicka på länkarna <3 sorry)
Taylors söta skratt
Taylors riktiga varulvsform
Taylor visar sina muskler
Taylor om sina roliga pinsamheter
p.s Man ser faktiskt magrutorna genom dräkten ^.^
xoxo


6 dagar kvar tills Justins perfym :)

Hejsan kära läsare! Visste ni att der bara är SEX dagar kvar tills Justins perfym kommer ut!
Han har ju sagt att han tycker Britney Spears perfymer luktar gott på tjejer så vi får väl se, kanse kommer den lukta åt de hållet :)

Pojkflicka??

I en intervju säger Miley Cyrus att hon allti har varit en pojkflicka, jag vet inte vad ni tycker men pokkflicka? Miley?

Mileys nya?

Som vi har sett tidigare är Miley Cyrus verkligen aldrig singel länge! Hon gick från Nick Jonas till Justin Gaston, sen till Liam Hemsworth och nu ser det ut som om hon har hittat en helt ny heting till pojkvän redan! Känner du igen honom? Det är Nickelodeon- stjärnan Avan Jogia. 

Vänner har läckt att de två precis har börjat dejta, och att de börjat komma varandra riktigt nära, dock har vi hört att Miley inte direkt är sugen på ett nytt seröst förhållande. Vi måste säga att han ser ut som den perfekte killen att vara ha kul med. En snygging! (Källa:Hollywoodlife)

Lady Gaga i sverige!

Om det var någon som var där och såg, var det bra? :)

Ggaahhh!

Först och främst så har våran statistik stigit riktigt mycket och det är alltid roligt :D
För det andra börjar jag få ännu mer panik nu när han skriver så här! Tänk om jag är bortrest när han kommer elr när biljetterna släpps :'(
Hoppas INTE <3



HAHAHAHA!

Båda är sjukt snygga x) <3

Taylor sötast i stan

I förrgår var det Årets Man Gala !  Det var ju inte en stor överaskning för mig att Taylor Lautner var sötast där.
Andra som var där var: Dave Franco, Matthew Bomer och Drake.
xoxo

Justin om PRAY



"'Pray' är en av mina favorit låtar som jag någonsin skrivit. Den är väldigt motiverande och inspirerande. Den kan definitivt beröra människor. Det är så många låtar om kärlek, och det är bara bra att jag kan skriva ut om det. När jag skrev låten så tänkte jag på Michael Jackson's 'Man in the mirror'".

Justin kommer att sjunga Pray på American Music Awards 2010 nästa vecka:)
Ska bli kul att få höra! :) Till er som har tjuvlyssnat på låten, vad tycker ni?

"Jag skulle inte göra det igen!"


New Moon och Eclipse Grejer

Gillar du Twilight eller bara Jacob Black, Bella Swan eller Edward Cullen? Jag kollade precis in Discshop.se och dem har väldigt mycket grejer. Det finns saker till Team Edward och Team Jacob. Jag vet vad jag ska önska mig i julklapp iallafall. Ofta liksom, dem har ett bäddset med Jacob på!
Im in LOVE in discshop <3
xoxo
Eclipse grejer klicka här
New Moon grejer klicka här

Grattis Justin Grattis! :D

Idag är det ett år sen Justin släppte sitt första album MY WORLD. Tänk vilka framgångar han har gjort, helt otroligt!
Som ni kanske vet så var det den "lila dagen" idag, alltså att man skulle ha lila kläder på sig för att "hedra" Justin Bieber!
Vi säger grattis till Justin och hoppas och tror att du kommer vara lika framgångsrik i flera år framöver! <3

Veckan tvättbräda!

Går till Justin Bieber <3
Okej den  är inte den sexigaste jag har sätt men han är bara för snygg <3

Hot or Not?!

Vad tycker ni om Rihannas nya frisyr är den hot or not?

Stulen Harry Potter bok :o

JK Rowling
Polisen i Oxfordshire, England är just nu på jakt efter ett par som stal en sällsynt förstaupplaga av boken "Harry Potter and the Philosopher's Stone" från ett konstgalleri i Woodstock! 

De sluga paret fångades på CCTV när de stal boken medans galleriets guide var distraherad av en grupp. Endast 300 av dessa special editions publicerades världen över, så boken är värd närmare 62 000 kronor, förmodligen mer nu när Harry Potter-serien är över och den sista filmen är ute! Hur kan folk vara så elaka?!

Justin har en släng av ADHD

Här är en annan variation:
Justin berättar för brittiska tidningen The Guardian, "Jag har ett litet fall av ADD. Den är självutnämnd. Om jag inte förstår något, och jag är uttråkad, och inte uppmärksam, måste min lärare verkligen göra det roligt för mig," säger han. "Varje timme han har måste han ge mig en fem-till 10-minuters paus. Men efter pausen, kommer tillbaka in i det. Jag kommer klara det. "

Vadå? Om man inte förstår eller är uttråkad är det väl självklart att man inte konsentrera sig så bra?
Eller har jag kanske oxå en släng av adhd xD

Grattis!

Grattis till Ne-Yo och hans flickvänn Monyetta Shaw som har blivit föräldrar nu i veckan :) Det blev en dotter som ska heta Madilyn Grace.



Mycket att komma ihåg den 17 nov

Det är ganska mycket att hålla koll på den 17 nov! Först och främst när du vaknar så ska du sätta på dig lila kläder! Då (den 17) är det ju ett år sen Justin släppte MY WORLDS och då ska alla beliebers ha på sig något lila eftersom Justins skiva går i temat "lila"(på omslaget)
Sen på kvällen hoppas jag att du ska gå på " Harry Potter and The Deathly Hallows" premiären, det ska i alla fall jag :D
xoxo

"inte som Beckhams"

Trots att nygifta Katy Perry ochRussell Brand är stora beundrare av det enorma varumärksparet David Beckham och Victoria Beckham, säger Katy att hon och Russell inte alls planerar att bli ett lika affärsdrivet par som Beckams har blivit.

Katy håller just nu på att promota sin nya parfym "Purr", men hon säger att vi inte ska förvänta oss ett samarbete mellan henne och Russel i den närmaste framtiden. De är båda alldeles för upptagna med sina egna projekt och vill också vara lite oberoende av varandra.
(Källa: Wenn)

OMG!

Okej, jag börjar få lire smått panik! Justin skriver att han kommer hit snart! Men jag ska resa bort med min familj i jul! Tänk om han kommer hit när jag inte är här :''( I så fall kommer jag DÖD!
Han skrev ju i augusti att kan skulle till "UK, Germany, France, Italy, Hungary, Sweden!"

Hoppas han kommer i i den ordningen :')

Spring och köp :)

Nu kan du designa dina egna kläder på kändisar som tex Lady Gaga och Justin Bieber!
Boken finns att köpa på bokia för 99:-


Emma Watson har fullt upp

Harry Potter stjärnan Emma Watson har fullt upp. Hon har studier på Brown University, åker runt i världen för att få marknadsföra Harry Potter-filmerna och nu håller hon på me ett klädkollektion. Hon har gått ihop med designern Alberta Ferrati. Hon gör det helt gratis för att hon vill stötta etiska och organiska kläder!
xoxo

Angelina: "Jag ville bara ha två stycken !"

Angelina Jolie och Brad Pitt har 6 barn tilsammans. Maddox, Zahara, Pax, Shiloh och tvillingarna Vivienne och Knox.
Men hon berättar nu att hon egentligen bara planerade att ha två barn.
- Ibland vet man bara som förälder. Vi kände att vi kunde hantera fler barn, och vi har ett väldigt lyckligt fullt hem, säger hon till en tidning.
xoxo

Katy Perrys "kattiga" parfym

Oohhh jag tror att Katy Perry verkligen är en sådan som vet vad som luktar gott! Hon verkar vara en så himla tjejig tjej och jag älskar namnet på hennes nya parfym, Purr! Katy lanserade sin första parfym på det exklusiva varuhuset Selfridges i London igår och gissar att den kommer att bli en stor hit! Titta bara på den söta, kattformade, flaskan!
xoxo

SLUTA!

Jag blir bara såååå förbannad! Justins nya låt Pray har läkt ut! Hela låten! Alltså kan inte folk låta det va så att de blir en överraskning istället när den kommer ut? Jag blir bara så jävla arg....

Justin ska uppträda på en Grammys! <3



OMG!
Justin ska uppträda på en GRAMMYS! Normalt måste man fan vara i musikindustrin 50 år för att uppträdda, helt sinnessjukt! Justin måste ju vara jävligt glad :)
Och gissa vad mer? Justin ska uppträdde med KATY PERRY!! gaaahh vad jag längtar asso :)
Gratulations Justin <3
xoxo

Veckan tvättbräda!

Brad Pitt

En glad Selena :D


Bieber har blivit riktigt muskulös, och vi gillarT <3

Se bara på bilden! Ja, ni kan ju tänka bort den fule. Då har vi bara Justin kvar :) Kolla så muskulös han ser ut att vara (ÄR).
Det gör inget att han är lite röd i ansiktet, han är ändå värdens snyggaste!
Eller vad säger ni?<3

Det du kanske inte visste om pop-drottningen :o

- Lady Gaga färgade sitt hår blont efter att någon interjuvare trodde hon var Amy Winehouse "Jag vill vara känd för min egen look" Säger hon.

- Lady Gagas mamma heter Cynthia, hennes pappa heter Joseph och hennes syster heter Natali.

- Hennes favorit färg är lila.
- Lady Gaga har gröna ögon.

- Lady Gaga älskar att laga mat.

- Hon älskar italiensk mat, speciellt pasta

- Hon är Italiensk & är katolik (kristen)

- Lady Gagas favorit låt från "Th fame" är Paparazzi och hennes favorit låt ifrån hennes album "The fame Monster" är "Speechless"

- Hon växte upp i New York, Manhattan.
- Lady Gaga gick på collage i ett år.

- Lärde sig spela piano när hon var 4 år.

Sneak Peak!

Man får höra en liten bit av alla låtar på det nya albumet. Och jag blir helt galen, fy vad bra det låter. Låtar som jag personligen nu har favoriserat är U SMILE NEVER SAY NEVER och den nya låten PRAY <3
Vad tycker du?

Rika och unga (nästan alla)


Mamma :)

Visste ni att Pink ska bli mamma! :)
Jag har uppfattat Pink som lite av den vildare typen men hon kanske har skärpt sig?
xoxo

Miley Bortskämd ?!

Miley Cyrus är antagligen den mest kända tonåringen just nu. Men så länge hon är under 18 år, är det hennes föräldrar som tar hand om alla hennes pengar. Men Miley är allt annat än nöjd med sin nuvarande veckopeng på 800 kronor i veckan, för hon vill nämligen ha hela 8000 kronor i veckan istället!
xoxo

Jag älskar Justin Bieber!

Här har ni 10 olika språk att säga "Jag älskar Justin Bieber!" på :D
1. Jag älskar Justin Bieber! (SVENSKA)
2. I Love Justin Bieber! (ENGELSKA)
3. J'adore Justin Bieber! (FRANSKA)
4. Me encanta Justin Bieber! (SPANSKA)
5. Ich liebe Justin Bieber! (TYSKA)
6. Jeg elsker Justin Bieber! (DANSKA)
7. Rakastan Justin Bieber! (FINSKA)
8. Ik hou van Justin Bieber!(NERLÄNDSKA)
9. Ég elska Justin Bieber! (ISLÄNSKA)
10. Justin Bieber amo! (LATIN)
Jag föredrar att snacka på latinska för de språket är ju liksom samma var du än kommer :)
oxå engelska såklart ;)

Posh "Hon är en paroi på sig själv"

Jag måste säga att jag tycker Layd Gaga  är så jävla cool!

Från inspelningen av Breaking Dawn

Förvånande men sant! Uppenbarligen är faktiskt inte alla fan av Twilight! Robert Pattinson, Kristen Stewart och resten av Twilights ensemble befinner sig just nu i Rio de Janeiro för att filma scener till "Breaking Dawn" och några lokala invånare blev så upprörda över kaoset inspelingen skapade att de började protestera, och det ganska vilt. Någon gick till och med gått så långt som att sätta eld på en offentlig toalett, vilket givetvis skapade total panik! 

Lyckligtvis reddes allt senare ut, Rob och Kristen kunde till slut filma några söta kysscener på gatan och ignorera de vandaliserande massorna!
Såklart han Rob ta en cigg, aja baja Rob!
-Posh24


Justin som halloween kostym?!

En polis i Arizona berättar att en pojke i 12 års ålder hotade sin mamma att döda henne med en kniv för att hon vägrade att låta honom gå runt med en Justin kostym på halloween. Pojken hade inte klätt ut sig till Justin på ett bra vis utan mer som "Gay-Bieber". Mamman tyckte att det inte var en lämplig kostym och att klädsen var väldigt respektlös. Mamman ringde polisen som fick ta itur med resten. Han fick inget mer än utegångsförbud ett väldigt långt tag.
Alltså, helt sjukt, stackars mamman (och Justin;'()

MTV EMA


Katy Perry vann det kanske mest prestigefyllda priset under söndagskvällens MTV Europe Music Awards. Med ett tacktal till ”den bästa publiken i Europa” mottog hon priset för Bästa video för låten ”California Gurls”, och slog därmedLady GaGa, 30 Seconds to Mars och Eminem.

Lady GaGa blev dock ändå galans stora vinnare och tackade fansen med en videohälsning för priserna Bästa kvinnliga artist, Bästa låt och Bästa popakt. Det blev även en härlig kväll för Justin Bieber, som kammade hem priserna Bästa manliga artist samt Bästa push act. Inte heller han fanns på plats, men tackade fansen via länk och hjälpte dessutom värdinnan Eva Longoria med värdskapet.

Uppträdde gjorde bland andra Miley Cyrus, ShakiraKid Rock och Kings of Leon. Värdinnan Eva fick dessutom sällskap av ett gäng lättklädda män på scen:

— Jag gjorde nyligen lite släktforskning och det kom fram att jag är 70 procent spansk. Jag letade upp några av mina släktingar i Madrid och jag lovade att ta med dem ut på scen. Ett stort välkommen till ”The Longorias!”, skämtade Eva med de halvnakna modellerna vid sin sida.

Värdinnan hade en stressig kväll och dök upp i inte mindre än tio olika outfits under galan. Skådespelerskan nöjde sig inte heller med att bara byta kläder – till varje nytt plagg dök Eva upp i en ny frisyr.

Galans alla vinnar:
Bästa video: ”California Gurls” av Katy Perry
Bästa popakt: Lady GaGa
Bästa manliga artist: Justin Bieber
Bästa nykomling: Ke$ha
Bästa alternativa akt: Paramore
Bästa liveakt: Linkin park
Bästa Hiphop: Eminem
Bästa låt: ”Bad Romance” av Lady GaGa
Bästa kvinnliga artist: Lady GaGa
Bästa rock: 30 Seconds to Mars
Bästa push act: Justin Bieber
Bästa world stage performance: Tokio Hotel
Bästa globala ikon: Bon Jovi

xoxo


Bella Swans bröllopsklänning

Som ni Twi-fans säkert redan vet allt för väl, kommer karaktären Bella äntligen att få gifta sig med sin vampyrpojkvän Edward i den sista delen av Twilightsagan. I boken beskrivs hennes bröllopsklänning som en design från det tidiga 1900-talet som är som "tagen ur en Austen-film", och ryktena avlöser varandra om vilken designer som kommer att få äran att skapa klänningen. Det senaste ryktet är att det kommer att bli ingen mindre än den hyllade designern Zac Posen, som inte direkt är någon nybörjare när det gäller att designa bröllopsklänningar för kända profiler då han ansvarat för både modellen Coco Rochas drömklänning och Ellen DeGeneres och Portia de Rossis matchande bröllopskreationer. Han visade nyligen upp en sketch till Instyle Magazine.
Vad tycker ni, jag tycker att den kanske inte passar till just Bella Swan (Cullen) ? :)
xoox

Årets manliga artist :D

 

våran älskade Justin Bieber vann just ett av de största prisen på European Music Awards, Årets manliga artist!
Han skrev även nyss på sin "ema-twitter": Watching this show makes me excited meeting girls from every country of the world! #16yearoldhormones


är han inte underbar? <3
Jag vet inte med er men jag vet att jag vet att jag kommer vara jävligt trött imorrn! xoxo Puss


OMG SKYNDA DIG!

Om bara 35min är vår älskade Justin onlinevärd för ema! Alltså, Justin live typ en timme på internet. Blir det bättre? Missa inte detta<3 Lycka till Justin! Du kan också skicka in en fråga till honom på twitter, skriv in #EMAaskJustin och din fråga! Puss på er beliebers.

Här kör han live kl. 9 söndag 7nov!
http://ema.mtv.se/live


Katy Perry ville operera brösten


Gaga slår rekord, igen

Lady Gaga har aldrig varit mycket för måtta eller enkelhet, så det kommer inte direkt som någon överraskning att när hon fått äran att bli förevigad i vax för det berömda museet Madame Tussauds, så kommer hon att imponera på världen med inte bara en, utan 8 figurer! Det har nyligen avslöjats att Madame Tassauds arbetar på ett 15,5 miljoner kronors projekt för att skapa 8 mästerverk att visa upp på deras museum i London, Amsterdam, Berlin, New York, Hollywood, Las Vegas, Shanghai och Hong Kong. Figurerna kommer att avtäckas den 9onde December och de kommer alla att bära repliker av några av hennes mest minnesvärda outfits.

Veckans hottii ^^

David Henrie



Ke$ha faller...

xoxo

Taylors nya flickvän ?!

Taylor Lautner har äntligen fått sluta spela varulv och spelade i somras in en ny film, kallad "Abduction", i Pittsburgh. Hans medskådis var ingen mindre än fashionistan, och it-tjejen, Lily Collins och det kommer inte direkt som en jätteöverraskning direkt att efter att ha tillbringat en massa tid tillsammans under inspelningen blev de lite småkära, och nu dejtar de officiellt!
jag vet inte riktigt om jag tror på det där, inte för att vara taskig men dem såg ju inte alls söta ihop. jag skulle ju bli hans flickvän ;(
xoxo

Systrarna Hilton

Systrarna Paris och Nicky Hilton har iallafall en känd egenskap gemensamt som alla vet. Dem är professionella shoppare! Asså dom bryr sig typ inte ens vad dem köper. Dem har inte tänkt på att anställt personal som går och handlar mat eller djuraccessoarer till dem. Det handlar dem själva. På bilden här nedan ser man ju hur mycket dem handlar i en DJURBUTIK.

Eget kärleks näste <3

Om du är ett fan av Twilightensamblen så vet du att de just nu håller på och spelar in filmen "Breaking Dawn" i Baton Rouge. Det är meningen att alla skådisar ska bo tillsammans på närbelägna Hilton under inspelningen, men för Robert Pattinson och Kristen Stewart var inte hotellet alls privat nog! 

Vi har precis fått reda på att paret har hyrt ett hus där de kan vara ifred, de har helt enkelt skapat ett litet kärleksnäste för sig själva där de kan fly undan när filmandet är klart. Gulligt! Det är skönt att veta att deras romans fortfarande är i full swing!
xoxo

Demi Lovato sjuk..?

Demi's manager meddelade nyligen att Demi ställer in sin turne för att gå på rehab! Inte drogrehab då utan hon verkar ha svårigheter psykiskt, om jag uppfattade det rätt har hon bulimi och alltså stoppar fingrarna i halsen för att spy. Det är bra att hon tar tag i problemet, heja Demi!





Utfattiga...

Spencer Pratt och Heidi Montag uppges vara  helt utfattiga och gör nu vad som helst för att tjäna pengar...
Tidigare har de tjänat en riktigt stor summa på att vara med i tv-serien "The Hills". Ca 68 miljoner svenska kr var!
Men nu verkar allt vara bortblåst?
Hoppas det går bra för dem!
xoxo

Hunkar...

Nya hunkar ;)
Taylor Lautner
Jesse Metcalfe
Xavier Samuel
Cory Monteith
Hunkar man aldrig tröttnar på!
channing tatum
Jonny Depp
Brad Pitt
xoxo

Justin få Ellen's show

-Jag är 16 år och jag har inge brösthår, men det kommer. Det är bara att skratta åt de.
Så himla gulligt<3
xoxo

Artikel värld att läsa! <3

Är man inte redan kär i Justin (!?) blir man inte det efter den här? ;) <3
p.s för att ni ska kunna se vad det står måste bilden vara stor :\ om ni vill läsa det som försvinner i kanterna klicka HÄÄR
xoxo

Klippa sig?!

Är  du en ut av dem som kommer fälla en tår när Justin klipper av sig håret? Det är i alla fall jag!
- Ja, jag vill klippa men nu är det inte aktuellt, kanske till nästa skiva.
Justin bieber bloggen justindrewbieber.blogg.se har gjort bilden ovan. Kanse klipper han sig så här :\

Mileys mamma otrogen ??

Kan detta vara orsaken till Miley Cyrus föräldrar, Tish Cyrus och Bille Rays skilsmässa? Det ryktas om att Mileys mamma Tish hade en het affär med countrysångaren och superstjärnan Brett Michaels tidigare i år när han spelade in sin duett "Every rose has its thorn" med Miley!

Brett har gått ut och förnekat ryktena genom att säga att det aldrig var frågan om någon affär mellan honom och Tish, och att ryktena är helt tokiga, men familjen cyrus är tysta... hmmm... undrar om Brett kanske försöker dölja något?!
xoxo

Nära....nära


Pink: "Banka Skiten ur olydiga ungar !"



Pink har tidigare sagt att hon gärna vill skaffa barn med maken Carey Hart, och även om det just nu inte ser ut att vara någon bebis på väg så har hon redan bestämda åsikter om barnuppfostran.

I en intervju med tv-programmet Access Hollywood gör popstjärnan ett kontroversiellt uttalande om barnaga. Hon menar att föräldrar ska uppfostra sina barn med hård hand - bokstavligen.

— Jag tycker att föräldrar ska banka sk*ten ur sina barn. Jag tycker hela grejen med smisk, och hur det har blivit sådan politisk korrekthet kring det, är nonsens, säger Pink.

Hon tycker att föräldrar ska vara hårda mot olydiga barn, och hävdar att hon själv inte hade varit vid liv i dag om det inte vore för hennes pappa som "körde henne genom en vägg". Hon kastades ut från barndomshemmet när hon var 15 år och har full förståelse för pappans beslut.

— Jag förtjänade det. Jag hade kastat ut mig själv redan när jag var åtta. Jag gillade inte regler och auktoriteter. Jag var ond, säger hon.

xoxo


Försöker slå igenom som sångerska?

Åh nej, är det här ytterligare en snygg bruttas försök till sångkarriär? Kim Kardeshian har, precis som många andra Tvpersonligheter, bestämt sig för att spela in ett debutalbum. Vi har hört att hon arbetar tillsammans med låtskrivaren/priducenten/artisten The-Dream, som skrivit hitlåtar som Rihannas "Umbrella" och Beyonces "Single Ladies". Det låter ju lovande... nu får vi bara hoppas att hon har rätt i att hennes röst är fantastisk! (Källa: TMZ)
xoxo

Bieber behöver gå på toa?

Att vara kändis kan ju va både positivt och negativt. Det här är nog mer åt den negativa sidan.
Lite pinsamt för Mr Bieber x)
xoxo

Topp 10 mest sökta på sajten Posh24!

1. Miley Cyrus
2. Rihanna
3. Justin Bieber
4. Charlie Sheen
5. Kim Kardeshian
6. Taylor Swift
7. Katy Perry
8. Demi Lovato
9. AnnaLynne McCord
10. Lady Gaga
Tänk! Det vara bara två killar med på listan hm?
xoxo

Slut mellan Kellan Lutz och AnnaLynne McCord

”Twilight”-stjärnan Kellan Lutz och ”90210”-skådisen AnnaLynne McCord uppges ha gått skilda vägar efter knappt två år som par.
Vad elr varför de gjort har inte kommit ut ännu men det är ju alltid tråkigt när folk gör slut :(
xoxo

Demi bryter ihop

Disney-stjärnan och sångerskan Demi Lovato har precis offentliggjort att hon i veckan ska avbryta sin turné med Jonas Brothers och sedan checka in på ett behandlingscenter - men hon svär att det inte har med droger att göra! Demi säger att hon har emotionella och psykiska problem som hon inte längre kan ignorera.
xoxo

Vaxdockor

På Madame Tussaud finns många vaxdockor, vissa är lika orginalen, andra inte ! Här är några jag tycker är lika orginalet. ( På bilden: Rihanna, Selena Gomez och Gwen Stefani )

Stämda !

För andra gången det här året är det någon som stämmer The Black Eyed Pease, och menar att The Black Eyed Peas har begått en dödsynd inom musikbranschen och plagierat en låt! Först var det "Boom Boom Pow" och nu är det "I Gotta Feeling".

Mannen som stämmer dem för "I Gotta Feeling", Bryan Pringle, säger att han har sänt låtar till The Peas skivbolag, Interscope Records, i mer än tio år och att de har bekräftat att de fått hans demos, men att de aldrig signat honom som artist. Hmm, det låter lite skumt... :)
xoxo

"My Worlds ACOUSTIC"

 

Så här ser omslaget ut för “My Worlds Acoustic”. CD:n kommer att släppas på Walmart den 26 November. Den kommer att kosta $10 och innehåller 10 låtar:

1. One Time
2. Baby
3. One Less Lonely Girl
4. Down To Earth
5. U Smile
6. Stuck In The Moment
7. Favorite Girl (Live)
8. That Should Be Me
9. Never Say Never – Featuring Jaden Smith
10. Pray

Pray heter alltså den nya låten :)

 


RSS 2.0