Paris gripen IGEN

Polisen hittade 8 gram kokain i Paris Hiltons väska. När polisen först tittade i hennes väska och tog upp en liten påse sa Paris att det var tuggummi. Hennes straff bestäms den 27 oktober!

Ny kille? ;)

Det verkar som att Taylor Swift har funnit kärleken igen – enligt New York Post dejtar sångerskan den brittiska ”Black Swan”-skådespelaren Toby Hemingway.

Paret träffades under inspelningen av Taylors nya musikvideo ”Mine”, där de spelar ett kärlekspar som både förlovar sig och senare gifter sig.

Musikvideon spelades in i somras i MaineUSA och regissören Roman White, som tidigare regisserat Taylors video till ”You Belong With Me”, berättar att sångerskan var väldigt noga med scenerna.

— Låten har många mörka element, men den innehåller även många glada element. Taylor var extremt involverad i den här videon ända från början. Vi hade många konversationer om hur den skulle bli, säger han till MTV.

— Taylor har definitivt mognat sedan jag jobbade med henne senast. Vi började med ”You Belong With Me” och nu har vi precis spelat in en video där hon har barn, så det är verkligen en utveckling. Jag tror att hon håller på att växa i sig själv. Det kommer att låta klyschigt, men hon håller på att bli kvinna.

 

AV MIMMI LEXANDER/STARLOUNGE

 


JB ny Travolta?

Justin kan återskapa den klassiska filmen: Grease från 1978 och spelahuvudrollen, Danny Zuco. 

Justin sa: "Det skulle vara roligt. Det har pratats en hel del under årens lopp, men det skulle vara häftigt att spela Danny. Om jag var tvungen att hämta min perfekta Sandy jag skulle gå på Miley Cyrus utan att tveka. Hon kan sjunga, dansa och agera". (Alla fans ta det lugnt Justin har sagt att han integillar Miley på ett romantiskt sätt!)

"Jag skulle verkligen vilja ha bra människor som spelar. Skulle inte Susan Boyle gör en fantastisk rektor McGee? Vi skulle bara behöva skriva in det i manuset att hon bröt sig in i låten. Jag är besatt av Susan Boyle. När jag tittar på hennes orginal audition så får den mitt nackhår att resa på sig".

"Jag skulle älska att inkludera Cheryl Cole i filmen och om hon var uppe för det. Hon skulle se bra ut på Rydell High cheerleading uniform".

- OceanUp



JUstin gillar Macdonal's

När Justin var på turne i Kanada för några veckor sedan tog han en sväng förbi MacDonalds!
-Jag älskar hamburgare!, och italiensk mat lägger han till i en intervju.
Justin hade lite bråttom, det var lixom meningen att han skulle springa in lite "fort" handla och sedan springa ut, men om man är världens kändaste tonåring är det lite svårt, det slutade att justin såklart blev omringad av tjejer, men så snäll som han är ställde han ändå upp på foto :D
Jag ringade in honom så ni skulle hitta honom, haha i bland lönar det sig att gå till donken ;)<3
xoxo

Heej alla blogg läsare!

Vi är ledsna att uppdateringen inte har funkat så bra :/ men det ska det bli ändringar på nu ;)¨
Vi är iväg mån-tis med skolan så det blir nog inte mycket bloggande då :( men på onsdag kör vi på som vanligt :D
Vi vet att ni ÄLSKAR OSS!
xoxo gossip girlzz

Spencer i Terapi

Spencer säger själv att han är beroende av uppmärksamhet, så nu tror han att en psykolog ska kunna hjälpa honom. Han vill egentligen inte att Heidi och hans förhållande ska ta slut.
Heidi vill att allting ska fungera igen trots allt trubbel hon har varit med om, säger källa.
xo  =M=
Spencer och Heidi innan skilsmässan

Paris Gripen

Paris Hilton greps av polisen för kokaininnehav. Polisen såg marijuanaröken komma ut ur en bil. I passagerarsätet satt Paris. Jag tycker det var rätt åt henne. Hon som sa i sitt program (My New BFF) att hon inte kunde ha en BFF som festade för mycket och var galen!
xo  =M=

JUSTIN'S TURNÈ KOMPIS: VITA CHAMBERS

Justin blev fångad på bild när han höll i en signerad bild av Like Boom när han var backstage på sina aktuella My World tour. Även Justin verkar vara mycket förtjust i Vita. Det är nog inget flippade ut över, ännu. Justin har inte visat sin beundran till henne, han stödjer sin turné kompis. Vita är för närvarande förband på Justins turné.

Justin är en skitunge!



Justin Bieber må ha miljoner av skrikande tonårsfans.

Men en lyssnare lyckas han inte rå på.

Radiokändisen Scott Mills.

– Bieber är en snorunge.

Brittiska Metro intervjuade Scott Mills, en av Englands största radioprofiler, och frågade honom vem som var den värsta gästen han haft. Efter att ha nämnt en vimsig Pamela Anderson sa Mills vad han tyckte om den 16-årige superstjärnanJustin Bieber.

– Han är inte den trevligaste personen. Seriöst, någon borde ta ett snack med honom. Han är en brådmogen skitunge, säger Scott Mills.

De orden kan kanske ha blivit lite för hårda mot stjärnan som har miljontals hängivna fans över hela världen. Snart nog twittrade nämligen Mills:

– Jag kan ha kallat Justin Bieber en skitunge i dag. Det är bara min erfarenhet av honom, förlåt. Får en del arga meddelanden!

 

Artikel av aftonbladet

 

 


Tiger Woods gifter om sig... Redan?!

Tiger Woods och hans snart fd fru (svenskan Elin Nordegren ;) har ju haft en del.... problem i sitt förhållande. När han bedrog henne med runt 20 olika kvinnor blev det minst sagt en stor skandal. En av de älskarinnor som blev mest uppmärksammade var porrstjärnan Rachel Uchitel. Nu säger han i en intervju att han "aldrig slutat älska" henne och att han "vill gifta sig och bilda familj" med henne! Elins kommentarer om det här framgår inte, men det är väl inte så svårt att gissa eller...?
Om jag var Rachel skulle jag springa så snabbt jag kan, den killen går inte precis att lita på.


Tiger & Rachel

xoxo

 

Justin är sjuk D:

Just nu är Justin sjuk och låter sin hals vila, men det är inga fel på hans fingrar! 

Justin twittrade för att bekräfta att hans fans stöd faktiskt gör honom bättre så att han kan spela sin stora konsert på New Yorks Madison Square 31 augusti!

"Doktorn instämmer ... jag blir bra ... bara nödvändigt att chilla ... men inga bekymmer ... SHOWEN måste fortsätta! "
skrev Justin på twitter.
-Jan har varit på turné ett tag. Halsen är öm, så jag måste vila, skriver han  också på twittern.

Stacars Justin, krya dig :* <3
xoxo

Snyggt elr inte?

”Gossip Girl”-stjärnan Taylor Momsen fångades på bild utanför en radiostudio i London i går. Faktum är att det var väldigt svårt för paparazzifotograferna att låta bli att lägga märke till henne.

Taylor är 180 centimeter lång men med hennes monster klackar blev hon säkert typ nästan 10 cm länger, visst har Taylor en rockig stil och så men är det snyggt med såna klackar?

Jag skulle nog aldrig klara va att gå i såna klackar, skulle du?

xoxo

 


Sorry!

Hej alla läsare vi är ledsna att vi inte uppdaterat  så mycket på senaste tiden, som ni kanske har märkt så har vi börjat skolan så vi kommer uppdatera mer mot kvällen.

xoxo




Neeej!!!!!!

Justin bieber vill göra en sleeve fullav tatuering som tex David Beckham.
Justin har redan en tatuering på höften som ser ut som en fågel,hans mamma Pattei säger att hon inte tänker låta honom göra en sleeve fullav ännu!
"Det är coolt men jag får inte göra det just nu", säger Justin
Ja Justins pappa Jeremy har ungeför en sån tatuering, kan det vara där Justin fåttt sin inspiration?
Tror du att han skulle passa i en sån tatuering?
Jag vill inte att Justin ska göra en sån tatuering! Men om det är de han vill så....<3
Davids tatuering
Justin och Jeremy Biber

Edward VS Jacob...?

Det finns många stora frågor i Hollywood, men jag tror den här tar priset:
Vem är egentligen snyggast av Twilightstjärnorna? Den frågan är väldigt diskuterad. Jag personligen tror att det är en fråga om stil. Är du lite mer den mystiska poeten - go for Edward. Om du diggar den solbrända hunken med ett flörtigt leende, go for Jacob. Eftersom de är så sjukt olika kan man jämföra föralltid, det går ingen vart. 
Så vad gillar ni? Förut var det team Edward för de flesta, bara jag som tänkt på att de flesta börjar tänka om...?
xoxo 

BLEKFIS.                                                   Grrr.

 

 


Miley cyrus och Liam Hemsworth

Miley och Liam har nyligen gjort slut! De är därför ni inte har sett de på bild tsm.
Och nu väntar vi spänt på vem som blir hennes nästa! <33 xoxo ^B^
Miley Cyrus Liam Hemsworth Last song

Heidi Jagad Av Spencer

Heidis ex-man Spencer försörjer sig nu på att ta paparazzibilder på Heidi. Han följer efter henne! Han var på Costa Rica och smygfotade Heidi! Tycker så synd om Heidi :( vilken jävla idiot till x-man fan vad jag hatar den där killen!!
Spencer!
Här är Spencer

John Travolta ska få barn!

Skådespelaren John Travolta ska nu få en son med frun Kelly Preston. De har redan en dotter som heter Ella, deras son gick bort när han bara var 16 år efter ett slaganfall för två år sen när familjen var på semester.
John med sin fru<3
xoxo =M=

Släpps från rehab!

Bara för att Lindsay Lohan har släppts från rehab, betyder inte att hon är fri! Domaren har bästämt att hon måste följa ett antal regler. Hon går tex i terapi hos en läkare fyra gånger veckan, och hon går på drogtester två gånger i veckan för att de ska se om hon är drog fri elr inte! Och Lindsay får inte heller lämna Los Angeles förrens i november.
Om Lindsay bryter några av de här löftena hamnar hon i fängelse!!
xoxo 

Duktiga Taylor :D

Nämen titta va Taylor är duktig, det är inte många som kan göra så här många ansiktsuttryck!
i know you love me ;) <3
xoxo ¤R¤

Dåligt Justin spel!

Någon har gjort ett spel som går ut på att kasta saker i Justins huvud!:( 
Det de har skrivit på hemsidan är: "Let's be honest, we've all wanted to hit Justin Bieber in the head with a water bottle, but who wants to buy a ticket to his concert to do it? Now you can do it for free from the comfort of your home. With this game, It's just you and a water bottle vs his helmet of hair."

Det här är låååååågt! Okej om man inte gillar hans musik eller så men att göra ett spel som går ut på att slå Justin är INTE okej! Klicka på den här länken:http://www.break.com/games/hit-justin-bieber-game.html för att spela spelet.
p.s I love u Justin... men jag gillar INTE dom som gjorde det här spelet ;(
xoxo ¤R¤

Veckans Snygging!

Vem kan inte säga att Orlando Bloom är väldigt söt! Här har ni Orlando <33
xo =M=

Heidis Bröstförminskning

Heidi ångrar sin bröstförstorning och planerar att förminska dem till en D-kupa eller DD-kupa.
Spencer (Heidis ex-man) vill inte att hon ska göra det. Heidi vill bara flytta från Hollywood.
— Jag ville bara komma bort från Hollywood… Jag har ingenting hemma, ingen familj, inga vänner, säger hon.
Stackars Heidi! ;(     xo =M=

Justin i Kanada!

Justin var nyss i kanada och uppträde efteråt skrev han på sin twitter "Att stå där på senen och titta ut över publiken var fantastiskt! Att se så många i publiken som jag känner igen och växt upp med, tack kanada!"
xoxo ¤R¤

alla Justin fans!

Nu har ni eran stora chans! Ni har möjlighet att vara med i Justin Biebers 3d film!! Till låten U SMILE ta ett foto på dig själv me ett stort smile ;D klicka sedan in på http://bieberfever.com/movie och skicka ditt foto men synda du har bara typ 4 timmar på dig sen är det kör D:<3
xoxo ¤R¤

Justin på top inte bara på youtube!

Ni visste kanske att Justin Bieber har mest de mest sedda youtube-klippet i Youtubes historia!
Men visste ni att hans twitter också är den mest lästa i twitters historia?
Justin har 4,5 MILJONER som följer hans twitter varje dag! Ja, han kan inte klaga på att han får för lite uppmärksamhet elr hur?;) <3
xoxo ¤R¤

Söta fotbolls spelare ;D

Hittade en så sjukt söt bild på Justin och bästisen Ryan och deras fotboll lag när de var typ 12 år gamla  :D<3
xoxo ¤R¤

Mileys Nya Filmroll

Miley vill absolut inte vara som "Hannah Montana". Hon har fått en roll i filmen LOL: Laughing Out Loud där hon spelar en dotter som röker marijuana, dricker sig full, förlorar oskulden och mer.
xo M

Hot or Not zaciiboii!?

Vad tycker ni om Zaciiboiis nya, sexigare look? Såg han bättre ut förut? Den nyblivna skäggisen verkar i alla fall gilla det och han ser betydligt äldre ut, vilket förmodligen var meningen.
Zacii och Vanessa
xoxo $E & °R°

Heidi Montags sexfilm

I helgen slog skandalen om Heidi Montags sexfilm ner som en bomb över USA. The hills-stjärnans ex-man Spencer Pratt har alltså spelat in den här filmen och förhandlar nu med ett porrbolag om filmen.
"Det här är filmen hela USA vill se, och vi gör det gärna möjligt" uttalar sig VD:n för bolaget.

Heidis reaktion? Ja, hennes meddelande på twitter säger väl allt.
"Crying."

Vad tycker ni? Är det ok? Själv tycker jag hemsk synd om stackars Heidi!


xoxo $E

I höst blir det crazii gaga x)

Visste ni att Lady gaga kommer till Sverige i höst?
Alla gaga fans, hon uppträder en 19 november på malmö arena;)
xoxo ¤R¤

Victoria Beckham

Nyligen förstörde Vicoria Beckham hennes och David Beckhams romantiska bröllopsfirande med att supa sig helt sjukt full, nu kommer nästa skandal.
Victorias närmaste vänner är alla gaydesigners och hon sa i en aktuell intervju att "Jag har inget gemensamt med heterosexuella män" och "Jag är en homosexuell man fast i en kvinnas kropp" Woh, går inte så bra i hennes och snyggingen Beckhams äkterskap verkar det som.
Några av hennes närmsta vänner är designerna Marc Jacobs, Karl Lagerfeld och Roland Mouret.

David är väldigt svartsjuk över att hon har så roligt med andra män och deras relation blir allt spändare.


Victoria och designern Roland Mouret


xoxo $E

Shakiras Dans

Shakira spelade in en musikvideo på Barcelona. Hon hade på sig ett par guldiga byxor och en matchande bikinitopp. Hon dansade så mycket så att hennes brallor trillade ner en bit.
xo M

Lady Gaga vs Justin Bieber

Nu har nomineringarna släppts till Rockbjörnen! Både Lady Gaga och Justin Bieber var nominerade till "Årets Utländska Låt". Gaga var nominerad med 3 låtar. Alejandro, Bad Romance och Telephone.
Vem tror ni vinner?      xo M

Bieber i Julia tidning! :D

Till alla Bieber fans! Sötnosen Justin är med lite grann i den senaste Julia tidningen (nr 17 med Selena Gomez på)
Spring och köp :D
xoxo °R°

Justin 7 i världen!

Här har ni listan över de 50 (ialla fall 20) sexigaste killarna 2010!




OMG! Justin Bieber ligger på top 7 sexigast i världen, han är bara ett barn igentligen om man tänker efter x)
Men jag har inga problem med det! Om jag fick välja skulle han vara number 1 ^^
- Det tycker inte jag! Taylor Lautner (tvåan)ska vara etta  skriker M till mig nu xD

p.s Justin är scchnygg!

xoxo
¤R¤

En till baby till känisvärlden!

Orlando Bloom, 33, och Miranda Kerr, 27, förlovade sig i juni och gifte sig redan en månad senare.
Rykterna började när Miranda modellkollega Jessica White råkade nämna att Miranda var gravid för tidningen OK!

Och visst stämmer det heta ryktet,
-Ja, jag är gravid. I fjärde månaden, säger Miranda till den spanska tidningen Vogue.



Barnet väntas komma någon gån i Januari alltså :)

xoxo ¤R¤

Lite bilder från när Justin var i Barbados^^



xoxo ¤R¤

<3

<3

Till alla beliebers!

Ni kanske redan vet att Justin är med i MTV video music awards för BÄSTA nya artist? :D
 Men i alla fall, jag ber er ALLA beliebers att gå in mtv.se och rösta på Justin! För vi vill väl alla att han ska vinna huh?
MTV video music awards sänds 12 september på mtv såklart ;)


pssstt.. glöm inte att rösta på snyggingen ;D <3

vänta nämda jag att han var snygg? ;)
aja han är i alla fall as snygg!!

xoxo ¤R¤

Bloggerskan ute på turne!

har precis läst att bloggerskan Isabella Löwhengrip ska ut på turne. ^^ <33
 Hon gör reklam för sig själv inför blog Awards 2010 och berättar om sin nya bok Egoboost!
Hon beskriver den som en överlevnadsguide för unga tjejer!

Blondinbella är ute på turné!
Jag undrar såklart om ni ska köpa boken, ni vet att jag kommer!
xoxo B <33

Veckans Tvättbräda (okej, jag säger sanningen, veckans snygging då!) går till...

Den snygga Chris Riggi som spelar Jacob i Vampires Suck!  ;)
xoxo M

Justin På Härlig Solsemester

Justin Bieber har åkt på semester till Västindien för att sola, bada och slappa med sin pappa. De bodde på ett lyxhotel precis vid stranden. Justin surfade och tumlades runt i en våg så han var tvungen att kolla så allt var okej i byxorna! Haha <33
xox M

Veckans sämst klädda kändis!

Vem blir de?
Paris Hilton
1. Paris Hilton försökte hylla Hollywood-ikonen Marilyn Monroe i denna inspirerade outfit när hon lanserade sin parfym under veckan, men det slutade med att hon såg ut som en kostymdocka. Den där klänningen passar verkligen inte hennes beniga kropp. Paris lyckas aldrig riktigt få till outfits med klass.

Madonna
3.  Vi förstår inte Madonnas senaste outfits. De är trashiga och alldeles för ungdomliga för henne. Sockan med Argylemönster är alldeles totalt förvirrande! Var är den tuffa stilikonen som vi vet gömmer sig någonstans där under? Vi vill ha henne tillbaka!

eller Megan Fox??
7. Megan Fox kan bära nästan vad som helst och fortfarande de het ut, men när hon dök upp på Teen Choice Awards förra veckan hade hon lite för mycket av allt i en missmatchande kjol och topp. Åh och lugna ner dig lite med Botoxet Megan, du börjar se ut som en vaxdocka!

Kommentera vad ni tycker! Jag tycker nog Madonna <33  xoxo B


Rob förvirrad?

För några dagar sedan krockade vår älskade Rpattz i en bilolycka då han lämnade en fest i Malibu. Efter han jagats av flera paparazzis gick han fram till två poliser för att bli av med förföljare. Men han nämne nog inte att han då hade kraschat in i två bilar, haha.
Nu säger tidningarna att han gör det för att han ångrar att han gjorde slut med kristen, bullshit säger jag.
xoxo gossip girlzzz M E

Jag och Miley tipsar :D

Jag testade en inpackning i går och den funka asbra!
 Tipset kom inte från vems om helst ut an från Miley Cyrus ;)
-Mitt hetaste skönhetstips är att andvända en inpackning två gånger i veckan, det är faktiskt riktigt bra!
Jag ÄLSKAR min inpackning som kommer från L'Oreal, säger hon, och jag håller med henne!

Såå, spring och köp!


            <3


Inpackning Elvital Nutri-gloss frpn L'Oreal, 85 kr

xoxo ¤R¤


Vem sjunger den bäst?

Usher har också gjort en variation av "somebody to love"
Vem tycker du sjunger den bäst?
 
Jag säger bara så här, Sorry Usher, Heej Justin :D <3





xoxo ¤R¤

HAHA X)

Ni kanske hörde U SMILE i 800% slowww, klart ni gjorde. Här är låten fast i 400% speed up, när jag hör den vill jag bara dansa, vad tycker ni?
 

xoxo ¤R¤

OMG dejtar dom?

OMG läste nyss att Selena Gomez och Mark Selling, Mohawk-killen i Glee (låtsas inte att ni inte vet vem jag menar x) ) dejtar dom?^^ De passar INTE ihop.
aja kärlek går inte att stoppa ;D 
Ni vet att ni älskar oss<3 xoxo gossip girlzz

"Jag ÄLSKAR att bli jagad av tjejer!"

HAHA, Justin sa nyligen i en intervju att han ÄLSKAR att bli jaga av tjejer ;)

Hittade en bild från 2010 MTV video music awards när Justin värkligen blir jagad av tjejer, tycker  bara att bilden passar så sjukt bra till hans lilla uttalande ;D


xo ¤R¤

Vem är snyggast? :o

Vem är snyggast? Rpattz eller Taylor Lautner? :O <3



Jag tycker Taylor^^<3

xoxo B

Vem är snyggast? :o

Vem är snyggast? Rpattz eller Taylor Lautner? :O <3



Jag tycker Taylor^^<3

xoxo B

Lindsay Tjänade Efter Fängelse

Linsay Lohan fick ju åka in i fängelse men tjänade bara ut 13 dagar där. Men efter det åkte hon in på  rehabiliteringscentret. Men efter fängelset tjänade hon massor av pengar. Av tex tidningen OK fick hon ca 1milj dollar. Hennes mamma sa till pressen att Lindsay kommer att gå med på en interjuv så fort hon kommer ut från behandlingscentret.
xo M

Biopremiär På Vampyrer Suger

Vad tycker ni om filmen Vampyrer Suger som hade premiär igår?. Det är en parodi på Twilight. Själv tycker jag att den bara måste ses, såg trailern och måste säga GRR!



xoxo gossip girls ^

Mrs. Bieber

Ni vet snyggingen Tom Cruise? Grr. För läääääänge sen var ju han världens snyggaste. Han som de satte upp bilder på på väggen, i hela rummet och som de satt och drömde om dagarna i ända. Vill ni höra världens gulligaste sak?
Hans fru Katie Holmes var precis som oss om Justin fast med den dåvarande flickidolen. Typ 20 år efter att hon haft bilder på honom på sin vägg och drömt om honom är de gifta. Är det inte fantastiskt?
 
Kanske finns det hopp för oss ändå...? Åtminstone ger vi nog inte upp i första taget. 
xo xo E



 


 


Coolt<3



Oh no! NU är jag i Bieber farten i gen :\ x) aja Justins historia i ett kortare format :D

xo ¤R¤

katten som bokstavligttalat hatar Justin x)



Katten verkar värkligen inte gilla Justin :( men Justin, du behöver inte vara orolig! Jag gillar dig, och typ 10 milj till :D Jag menar en liten katt...;)

p.s ehh jo just de, det är inte Nick Jonas, det är Kevin Jonas i videon ;)

xoxo ¤R¤

800% slowwwer!

J. BIEBZ - U SMILE 800% SLOWER by Shamantis

Har hört av jätte många att låten är as cool nu när den är 800%lååångsammmare, men lixom jag orkade knappast höra i 3 min x) aja perfect låt att lyssna på när man ska sova :D

kommentera gärna om du orkade lyssna på HELA låten!! :D

xoxo ¤R¤

Bieber Revenge

Har ni hört om den där killen vars nummer Justin la ut på sin twitter? Såklart ni har. Här är hela historien.

En 15årig kille vid namn Kevin Kristopik hackade Justins kompis twitter-account och fick reda på Justins mobilnummer. Han sms:ade honom ca 10 ggr varje dag i tre veckor, utan att Justin svarade. Till slut beslöt Justin att det fick vara nog och han skrev ca såhär på sin twitter:
"Hey everyone, call me or text me: 137r01375r09137019". Självklart blev det KAOS. 

Det var inte Justins nummer utan Kevins! Fatta vilken BÄST hämnd! Meddelandet låg bara uppe ett kort tag, men eftersom Justin har mer än 4,5milj som följer honom på twitter så ringde och ringde och ringde och ringde det ett lååååångt tag. Och håll i hatten - över 26000 sms!!!! Nu säger Kevin att han ska stämma honom, och lägger till:
"I mean, I still like him, but that was LOW, man".

Vad tycker ni, var det lågt eller förtjänade Kevin det?
Jag personligen kan inte komma på en bättre hämnd! Justin kanske inte är en så oskyldig som vi tror...? xo xo R E

PS. vad tycker ni om vår awesome bild? ;) älskar er!


Franoah? ;)

Hah, för några månader sen läste jag att Miley Cyrus lillasyster Noah och Jonas Brothers lillebrorsa Frankie har gjort en låt till ett barnprogram ihop! Lyssnade på den nyss och OMG kan inte sluta nynna... ponyo ponyo she's a little fish lalalal... gahh!! xoxo

checka in låten:

Rob och Kristin, tillsammans?

Är twilight stjärnorna fortfarande ihop eller gjorde de aldrig slut?
När Rpattz var på en filminspelning passade han på att hälsa på Kristin. Paret fångades på bild av en paparazzi när de står och strular framför skådisen Tom Sturridge som också är med i filmen.
Paparazzin som tog bilden sa att han följt paret i ett och ett halft år för att fånga den händelsen på bild,
- De har jobbat stenhårt för att dölja sin kärlek, säger han.
Här är bilden väldigt liten och otydlig, vi vet, men om du är nyfiken och vill se den stor gå då in
på: http://www.celebuzz.com/robert-pattinson-kristen-stewart-kissing-s238801/

Veckans Tvättbräda går till...

Den snygga Christano Ronaldo! Vem kan motstå den här snygga fotbollsstjärnan.


Heidi Montag ångrar sina operationer :\

The Hills stjärnan Heidi Montag gjorde 10 operationer på en dag!
-Jag andades 8 andetag i minuten, säger Heidi.
Hon och exmannen Spencer Pratt gjorde nyligen slut.
Heidi sa då i en intervju att det var Spencer som uppmanade henne att göra operationerna, men nu när det är slut mellan dom så ångrar hon sig.
-Ja, jag skulle inte tacka nej till min gamla kropp! säger hon.

Men Heidi, ett tips fån mig är att TÄNKA efter lite gran bara lite
innan man typ gör om hela sin kropp. Jag menar ville du värkligen det här?
Deras bröllop...



Heidi innan operatonen!


Här efter operationen!

Jag skulle aldrig gjort det!

xoxo

Twilight fansen!

När eclipse filmen släpptes utanför Nokia LA Live theatre, (där filmen skulle gå) hade fansen tältat elr sovit där i fyra dagar !  Skulle du orkat? De skulle jag iallafall<33 xoxo
Så här såg de ut då!

Kim och Justin är inte ett par!!

För alla er som tror att Justin Bieber och Kim Kardashian typ dejtar eller nåt så är det FEL!

Justin säger i en intervju att han tycker Kim är en av världens snyggaste kvinnor, men att hon är lite för gammal för honom, fast i en annan intervju säger han att hon är fööör gammal för honom x) vad tycker ni?

Kim säger att hon aldrig skulle kunna dejta honom.
-Jag är gammal nog att vara hans mamma, säger hon.

Jag håller faktiskt med henne Justins mamma är lixom 33 år och Kim fyller 30 i oktober :\

Han hade sagt i en intervju att han var lite småkär i henne, så de hade träffats och tagit lite bilder ihop NOTHING MORE. sen hade han skämtat och skrivit typ "you're my girlfriend kim!" på sin twitter, så hade de skämtat fram och tillbaka så. Så alla ni som tror att de nånsin dejtat, ni failade.


Kim och Justin
xoxo♥


Paris Vilda Festande

Paris Hilton hade ju som bekant ett program som hette My New BFF. I det programet sa ju Paris Hilton en massa gånger att om man skulle leva som hon måste man kunna festa med måtta, inte bli för full eller hångla med alla. Paris skickade många som blev för fulla och vilda. Men här visar hon att hon också kan bli mer än måttligt full och vild! Nyligen köpte hon en champagneflaska för 1,25 miljon och bara sprutade ut den över sina kompisar. Avundsjuk? Du vet att jag är det. xo

Läsare?!

shasha! vi vill veta ungefär hur många som läser bloggen! om du läser detta inlägg, kommentera med "jag läser ;)" och ditt namn! xoxo, fantastic 4!


Crazii Gaga

Man kan inte sluta tänka på vad Lady gaga tänker när hon väljer kläder på morgonen x)

Måste på biopremiär!

För alla er som har missat det så kommer Justin Biebers självbiografi bli en film också! :D Den har premiär på alla hjärtans dag (14 feb) Snack om världens bästa alla hjärtans dag present, Justin du är awsome! <3


målbrottet...



Ja, Justin Bieber har kommit i målbrottet är ju ingen nyhet precis, men många tänker nog inte på vilken skillnad det är innan han kom in i det och nu när han är mitt i det :)

ox

Grattis!

Gattis Madona som fyller 52 år i dag, hoppas du får en bra dag ;) <3


Emma kapar håret :O

Harry Potter-Hermione Emma Watson är en av de kändisar som står högst upp på listan för att få rollen som Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av "Män som hatar kvinnor". Det sägs att hon klippt av sina sjukt fina lockar bara för att ha större chans att få rollen. Andra kändisar som också vill han rollen är t.ex
Kristen Stewart(Twilight) och Ellen Page(Juno). "Jag älskar mitt kortare hår!" säger hon i en intervju. Nu hoppas vi bara att hon får superrollen! xo

Speciellt tack till http://ffssofia.devote.se som rättade vårat rätt enorma fel i det här inlägget.

fuldans.se?

Vi gjorde älskade JB på coola sidan http://fuldans.se, vad tycks? Har ni hört om sidan förut?


justin dansar fuldans, får inte missas ;)
http://fuldans.se/?v=kbnyxmysfa

PUSS&KRAM




världens hottie


Sitter halvt och gråter till den här låten....alltså skulle göra vad som helst för att byta plats med tjejen ! :( <33

Twilightisarna

Ja, att RPattz och Kristen Stewart gjort slut är ju ingen nyhet precis, men nu säger RPattz att han bara vill att det här twilight-äventyret ska vara över. Han hatar även sitt smeknamn RPattz. Haha.
Han har hotat att hoppa av från de två Breaking Dawn-filmerna, men hans kontrakt säger att det är omöjligt. Det är ju inte lätt att spela svår poet när hela världen följer varje steg han tar, personligen tycker jag lite synd om honom för han verkar vara en schysst kille! (det betyder SNYGG hehe)

Han och Kristens omtalade break up verkar enligt mig lite felvänd, ofta HAN sörjer henne? Har ju verkat som att han vill bli av med henne ett långt tag, äntligen har han fått sin vilja igenom.

XO E&B

U SMILE

Hej Justin la nyss ut de här bilderna på Fejan, från musikvideon U SMILE :D <3

ox

Veckans tvättbräda går till...

...Taylor Lautner <3

Zacii inte lika gullig o snäll som man tror?

Zac Efron besökte en strippklubb med sina två andra vänner var av en var hsm kollegan Corbin Blue. Där spenderade dom 15 000 kr för strippdansöser och vodka!

Zac är kanske inte lika snäll oc gullig som man tror, eller vad tror ni? :O <3


xxo

Justin missnöjd med sin kropp...



Justin bieber har tidigare sagt till en tining att han är missnöjd med sin kropp. För att ändra på det har Jusitin nu anställt en tränare som har tränat stjärnor som typ Leonardo Dicaprio, träningen värkar i alla fall ge resultat :D<3
nu dampar min data så jag får inte in en bild på Justins ansikte när han visar magen :/ men om ni inte tror på det kan ni ju kolla videon högst upp :D <3




Justins mage^.^


innan träningen :) om nu undrar vad det är för något som är in ringat vid magen är det en tatuering som alla i familjen Bieber har, även Justin :)<3



 ox

Rihannas Gramatikfel

Rihanna har skaffat en ny tatuering! Det står i kursiv text på franska "rebelle fleur", betyder rebellbllomma på svenska. Men det har blivit ett gramatikfel för det ska egentligen stå fleur rebelle, men rihanna är ju inte ensam om tatueringar som blivit fel.

Daniel Radcliffe singel igen...!

Nu är Daniel Radcliffe singel igen efter ett nästan tre års långt förhållande. Han är tillbaka på banan och har redan börjat leta. Någon som är intresserad? Hehe, trodde väl inte det ;)
Daniel Radcliffe: "Jag dejtar igen"

Såå gulligt:)



Bieber svarar på frågor, det är så gulligt <3 ;)

Det här visste ni inte om Justin<3

Justin Biebers favorit…
Nummer: 6
Färg: Blå och lila
Mat: Allt italienskt som t.ex: Spaghetti och köttbullar med tomatsås och Pizza.
Dryck: Apelsin juice och vitamin vatten.
Läsk: Sprite
Glass smak: Vanilj och sockervadds smak
Paj: Äppelpaj
Godis: ”Sour patch kids”
Flingor: Captain Crunch (med bär)
Sporter: Basket, fotboll, skateboard och ishockey
Slang ord: Shawty (shorty)
Dator: Mac
Program: "So you think you can dance" och "Smallville"
Låt: Ne-yo med So sick
Semester ort: The Bahamas

Justin Biebers…
Ålder: 16
Födelsedag: Första mars
Stjärntecken: Fisk
Hela namn: Justin Drew Bieber
Hus ligger: I USA, delstaten Georgia, staden Atlanta i delen som kallas för Buckhead. Förut bodde han i Canada, Ontario, Stratford.
Längd: 1,60 – 1,70 meter
Skostorlek: 43 lite osäker...
Föräldrars namn: Pattie Lynn Mallette och Jeremy Bieber
Syskon: Han har en halv syster Jasmine, en halv bror Jaxon och en halv syster Abbie
Fobi: Han är klaustrofobisk (när man är rädd för att vara instängd eller gå igenom eller vara i små utrymmen)
Bästa vänner: Ryan Butler, Chaz Somers och Christian Beadles (ex flickvän)
Smeknamn: J-Beebs, Bieber och Beebs
Hårfärg: En blandning av sandblondt och brunt
Ögonfärg: Brun
Kändis kärlek: Beyoncè

Justin Bieber kan…
Räkna till tio på tyska
Prata flytande franska
Spela trumpet, trummor, piano och gitarr

Justin Bieber är…
Vänsterhänt

ox


justin träffad i huvudet av en flaska!!!

omg! det kan vara farligt att vara känd, stackars justin! 
okej att vara ett fan, men är det inte att gå till överdrift att kasta en flaska i huvudet på någon?! lär dig att respektera folk!
videon där justin får flaskan i huvudet:
http://video.se.msn.com/watch/video/justin-bieber-gets-hit-by-a-bottle/1jsjxf7og

Igen?

Ja vi vet väl alla att förra gången Lindsay Lohan åkte in i fängelse för knark gick det ju inte så bra. Den här gången slipper hon fängelse efter endast 13 dagar av sina 90, hon åker in på behandlingshem istället. Den stora frågan är hur länge det dröjer innan hon åker in igen... Vad tror ni? xo


Vem Bar Den Bäst? :o


Vanessa       eller       Paris???

Justin har skrivit en självbiografi<3

Sötnosen som bara är 16 år ger nu ut en självbiografi!
justins kommentar om boken:
"Lots of exclusive photos just for you. Love Justin xxx."
Men nog innehåller det mer en bara foton, det kommer dock ta ett tag innan boken översätts till svenska:'(
Det ryktas också att Bieber kommer göra en film av boken<3

Shit, Lika Som Bär!^^

Är det bara vi som tycker att de här snyggingarna är väldigt lika! 
         Orlando                                        Carl Filip
Orlando                                        Carl Filip

Justin letar flickvän<3

Snyggingen Justin letar efter en flickvän!

- Jag är singel men det är inte ett val som jag gjort. Jag vill hitta en tjej men jag vill inte träffa någon som bara gillar mig för att jag är känd, berättar han.

— Tjejerna som jag tidigare dejtat har gillat min musik. Men man ser en hel del kändisar som dejtar andra kändisar. De förstår vad man går igenom.

Justin säger även att han inte skulle ha något emot att dejta en tjej som inte är känd.

— Jag skulle definitivt kunna dejta någon som inte är känd. Jag måste bara hitta den rätta. Och när jag hittar henne kommer jag självklart att dejta henne. Men det är svårt för jag reser ju så mycket, säger Justin.

Så alla girls där ute nu har ni chansen! För jag antar att jag inte är den ända som vill gifta mig med Justin<3

xoxo


sommarkrysset?

omg! vi har en bra och en dålig nyhet till alla er som sett fram emot en riktig och fullständigt awesome konsert med justin bieber. den bra - han kommer till sverige! den dåliga: han kommer bara till sommarkrysset eller Allsång på Skansen eller något annat! Vad säger ni, hur många träffar vi tältandes utanför? Jag vet att jag kommer vara där.

This is going to be awsome!^^


xoxo
psst. är det bara jag eller är hans glasögon väldigt creepy? ;)


vem fan är Shawty??!??!

Tja tja sötipötisar.
Har ni också märkt att namnet "Shawty" dyker upp i typ alla R&B låtar nu för tiden? går mig på nerverna, snälla berätta för mig vem den här Shawty är och vad som gör henne så sjukt speciell ! xo E & B

Mileys nya stil upprör...

Hannah Montana-looken är nu utbytt mot en stil med betydligt mindre kläder.
När Miley Cyrus uppträdde för några veckor sedan blev publiken i chock när de fick se hennes nya lättklädda stil.
Hon har fått mycket kritik av vuxna, de tycker hon är för ung för att hålla på med "såna här saker" på scenen.
- De finns alltid negativa människor. Det här den jag är och vill vara, säger hon. 
Före                        Före                                                               Efter   Efter

Bieber till Sverige

OMG! Justin skrev nyligen så här på sin twitter...

shoutout to my European fans...I will be seeing u soon UK, Germany, France, Italy, Hungary, Sweden, and the list goes on! EUROPE thank u!!
När och vart vet vi inte än men snart smäller det <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0