Ny kille? ;)

Det verkar som att Taylor Swift har funnit kärleken igen – enligt New York Post dejtar sångerskan den brittiska ”Black Swan”-skådespelaren Toby Hemingway.

Paret träffades under inspelningen av Taylors nya musikvideo ”Mine”, där de spelar ett kärlekspar som både förlovar sig och senare gifter sig.

Musikvideon spelades in i somras i MaineUSA och regissören Roman White, som tidigare regisserat Taylors video till ”You Belong With Me”, berättar att sångerskan var väldigt noga med scenerna.

— Låten har många mörka element, men den innehåller även många glada element. Taylor var extremt involverad i den här videon ända från början. Vi hade många konversationer om hur den skulle bli, säger han till MTV.

— Taylor har definitivt mognat sedan jag jobbade med henne senast. Vi började med ”You Belong With Me” och nu har vi precis spelat in en video där hon har barn, så det är verkligen en utveckling. Jag tror att hon håller på att växa i sig själv. Det kommer att låta klyschigt, men hon håller på att bli kvinna.

 

AV MIMMI LEXANDER/STARLOUNGE

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0