de 10 mest kända skådespelarna!

En sida (screenjunkies) gjorde en artikel om vilka som var de bästa Hollywood skådespelarna! Jag plockade ut dem kändaste!
xoxo

  • Ellen Paige. Du känner antagligen henne från "Juno", men hon gör det stora i Hollywood nu.Denna unga skådespelerskan har erbjudits många fantastiska roller, och agerar ut dem utmärkt. Hon är cool, kvick och egendomlig.
  • Channing Tatum . Den här killen har alla tjejers swooning och alla killar vill vara vänner. Hans genombrott på "Step Up" fick den uppmärksamhet han behövde, och ända sedan dess har den här killen varit en stjärna! Han kanske blir nästa Brad Pitt.
  • Robert Pattinson. Denna coola charmiga vampyren kan vara för cool för sitt eget bästa. Twilight-stjärnan har gjort det stor inom loppet av tre år. Det är bara en tidsfråga innan han når sin fulla potential.
  • Daniel Radcliffe. Vem kan vara en trollkarl och se häftigt ut? Daniel Radcliffe är en av de mest populära och kommande skådespelarna i den nya generationen. Hans berömda Harry Potter roll toppar de flesta av de som tjänar mest i Hollywood redan.
  • Emma Roberts. Den här unga damen är full av potential, och hon kan bara vara Julia Roberts. Att spela roller som Nancy Drew och slå stjärnstatus som en tonåring, hon kommer bara att fortsätta att stiga till toppen.
  • Vanessa Hudgens. Detta musikaliskt talang skådespelerska kan sjunga, agera och dansa. Highschool Musical-stjärnan hade flickor som vill vara som henne och unga män som dreglade. Hon kommer att ha världen i sina händer.
  • Taylor Lautner. Denna skådespelare ser ut som han klev av omslaget till Men's Fitness och han är inte ens juridisk ännu. Hans huvudrolle som varulv i "Twilight" gjorde honom ett känt namn, och han börjar bara att bli större med mer populära roller varje gång.
©



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0