Justins hotell sönderlurat av fangirls...

Justin Bieber Hotel Room Invaded By Girls
Två fanflickor, i åldrarna 16 och 18, smet in på Justin Biebers rum på Hard Days Night Hotel i Liverpool klädda i 
städerskornas kläder.
Justin var rasande eftersom flickorna tog bilder av "mycket personliga" saker, rapporterar The Mirror.

Justin's fans har fångades av hans säkerhetsteam när de kom på dem med att försöka komma in i Justins säng.
En källa säger:

"Hotellet var översvämmat av fans desperata att få en glimt av Justin. Men två särskilt företagsamma tjejer smet in genom en sidoingång, och stal två städerskedräkter. Efter att ha dumpat sina vanliga kläder och glidit in i sina nya kostymer, tog de hissen till Justins svit och knackade på dörren och ropade "housekeeping". Efter att ha blivit insläppta började flickorna halvhjärtat städa och damma. 
Flickorna fixade och donade tills de var ensamma. I Justins sovrum tog de bilder av hans personliga ägodelar med sina telefoner. En medlem av Justin team i en annan del av sviten hörde dem fnittra och kom för att kolla läget när han kom på dem.

Flickorna, efter en utskällning, vräktes ut från lokalerna. En kvinna som jobbar på hotellet: "Det fanns en stark polisiär närvaro utanför som starkt jobbade för att inte släppa in allmänheten, plus att vi anställt 20 extra säkerhetspersonal." Justin reste till Newcastle före sitt gig efter händelsen, och vägrade att checka in på ett hotell. Istället sov han på sin turnébuss.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

OJ!:O

2011-03-16 @ 20:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0