Nya nakenbilder på Vanessa...

Vanessa Hudgens i ny nakenskandal
Både 2007 och 2009 läckte privata nakenbilder av Vanessa Hudgens ut på nätet och spreds som en löpeld, och nu är det dags för nya skandalrubriker då liknande foton har kommit ut till allmänheten.

De senaste bilderna påminner om de förra, men sägs vara okända fram tills nu och visar bland annat hur skådespelerskan kysser en annan tjej.

New York Daily News rapporterar att de flesta bilderna är av det vågade slaget och vissa visar även den 18-åriga Disney-stjärnan Alexa Nikolas, som är mest känd för sin roll i serien ”Zoey 101” där hon spelar mot Jamie Lynn Spears.

Efter att de första nakenbilderna av Vanessa läckte ut på nätet 2007 trädde hon fram offentligt och berättade att hon ”skämdes” och att hon ”ångrade att hon någonsin tagit fotona”. Efter den andra läckan 2009 kommenterade hondet hela så här i Allure Magazine:

— När folk frågar mig om jag kan göra nakenscener på film, så säger jag att det inte är något jag är bekväm med, då säger folk: ”Skitsnack, du har redan gjort det”.

Vanessa har än så länge inte velat kommentera de nya nakenbilderna, men hon planerar enligt Tmz nu att ta till rättslig hjälp.

— Vi arbetar tillsammans med polisen för att avgöra vem som är ansvarig och ställa denne till svars för sina handlingar, säger skådespelerskans advokat Christopher Wong till Tmz.

— Vanessa är väldigt upprörd och arg över att de här gamla fotona, som togs för flera år sedan, fortsätter att dyka upp. Det är speciellt störande att den person som har de här privata bilderna verkar ha för avsikt att olagligt sprida dem under en lång tidsperiod.

msn.se

Stakars Vanessa!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0